בוקר טוב לכולם!!!!~!

nutmeg

New member
את מה אם הוא אומר שהוא מינה?

מאיפה שאני מסתכלת הוא עדיין מחזיק במינו, ללא מינויו. הפורום הזה מתנהל לו בתרבותיות ללא גינוני מלוכה וניהול יפה מאוד. הסתדרנו עד כה ללא פדי ונמשיך כך. אה, כן... שיעור קצר בענווה לא יזיק לך מר תחבושת.

zimes

New member
ביידיש אומרים:

"אט העז גזאגט" (אני מתנצלת על שגיאות הכתיב) - "אז הוא אמר", כמובן, שביידיש זה נשמע יותר טוב. בהזדמנות זו, אני מבקשת מכל המשתתפים הקבועים (סמויים וגלויים, ברוכה הבאה, ד"א) להמנע מלהגיב להודעות של פדי וחבורתו.

פדי

New member
אכן, פורום מצוין!

בקרוב בעזרת הפוקדים הרבים, יהפוך הפורום למוביל בארץ!!!!!

bru©e

New member
נראה לי מאז שנולדתי....

כל הזמן הייתה לי משיכה בילתי מובנת ונמנעת ללשון....

פדי

New member
כן, אני מבין אותך... הרבה אנשים היו

מסכימים איתך!!! אתה לומד היום לשון?

bru©e

New member
כן....אבל ההתחלה שלי היתה גרועה...

אני מזה מאוכזב מעצמי....

יניב ריז

New member
ערב טוב לכולם!!! יש לכם פורום מקסים

ראיתי שפדי כרגע נכנס לתפקיד המנהל-הרבה בהצלחה!!! ואני שמח שנברחת,אין לי הספק כי תוכל לקדם את הפורום היפה הזה!!! והנה "תרומה" ראשונית שלי- שיר שכתבתי אתמול-אשמח לקבל חו"ד. (תתעלמו מהפאסימיות בשיר-זהו שיר המהווה אנטיתיזה להשקפת עולמי) מלאכים שחורים: בצבעים שחורים אצייר מלאכים, בבואות חלולות בליבן. והיו הבריות מביטות בתמונות, ולומדות מה אכזר העולם. ילד קטן בידו טוש לבן, ניגש לאמן בשאלה: הייתכן כי אפשר להיחשב כצייר כשהשקפת עולמך לא צבועה?! כך הקטנים בליבם עוד תמימים, קשתות של חיים בקלמר. כל שנה שעוברת הצבעים נגמרים, לבסוף השחור רק נשאר. בגוונים שחורים אצייר מלאכים, הילד כבר מת-הוא נקבר. ושב הרבה בהצלחה לפדי!!! יניב ריז-מנהל פורום האטמוספירה והחלל מס-442

שלום פדי - יופי של פורום יש פה!

שמחה שהראת לי אותו. ושמחה עוד יותר לפגוש עוד אנשים שאוהבים לשון. זה נדיר אפילו יותר מאוהבי חורף! ליניב - שיר ממש מרגש. אומנם אנטיתזה גם להשקפת עולמי - אבל בכ"ז מרגש.

shellyland

New member
מישהו הסתכל בכרטיס האישי של טל

ושם לב כמה היא דומה למישהי שאנחנו מכירים?

מוגג

New member
את רואה שלי?

ילד לבן בידו טוש קטן.. אפילו הדור הצעיר יודע.

פדי

New member
בוקר טוב לכולם!!!!~!

אני שמח לבקר הבוקר בפורום ולראותו חיי! האמת היא שעוד מעט כבר צהריים: "צער לי וצער לך על כך מעידות העיניים. באוי אישה ביום זה אוילי לארוחת צעריים...

למעלה