בוקר טוב לכולם.....

גליתושש

New member
בדיחה לבוקר...

שני הומואים משחקים טניס עם שתי מרוקאים. פתאום אחד המרוקאים מעיף את הכדור על אחד ההומואים ופוצע אותו. אומר החבר של ההומו: "אל תקום, אנחנו נקרע אותם במשפט". צועק המרוקאי לעברו: "אם אתה לא קם, אני קורע אותך". אומר ההומו הראשון לחברו: "עזוב בית המשפט, הגענו לפשרה". בוקר טוב, גליתושש

sahr12

New member
אני יושב בהסעה של הבקר...

במושב הקידמי ליד הנהג...(יש שם מתקן לקפה שלי...) נוסעים,נוסעים...פקקים כרגיל...זוחלים באיטיות..אני מביט ימינה... יושבת עלמת חן ברכב ומתאפרת...מוציאה סומק...ליפסטיק...אני לוחץ על הכפתור...ררררררררררררררר השמשה יורדת...מסמן בתנועה ישראלית טיפוסית...פ´תחי,תפתחי...היא מביטה כאילו אומרת...מאיפה זה בא לי על הבקר חחחחחחחחחחחחחח.....אבל פותחת... אני:יותר יפה לך בלי איפור.... היא:חיוך,חכה עוד לא סיימתי... הנהג שלי חרמן...מדבר ברקע..לך עליה! לך עליה!לך עליה! אני מסתכל עליו...תגיד לי???אתה בסדר???אל תפסיק עם הכדורים לעולם!חחחח זוחלים עוד קצת....היא לצידנו... אני:נו???סיימת????? היא:חיוך, כן! איך עכשיו??? אני:פשששששששששששש.....לא מזהה אותך! היא:חחחחחחחחחחחח...אתה בסדר... הנהג החרמן שלי...תשאל אותה מה היא עושה בערב.......אני מסתכל עליו.. ושואל.."אתה רוצה להתחלף במקומות???"...חחחחחחחחח...והוא לוחץ עליי.. בחייאת סער תשאל אותה!... אני שואל..אותה..הנהג שואל מה את עושה בערב???? והנהג מתלהב...מתכופף לכיוון החלון שלי..שהיא כביכול תתלהב מיופיו הפיראי...חחחחחחח...וצועק..נו??? היא: כמו שאתה נראה אני מעדיפה לישון.. אני:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ הנהג:בלע תלשון!חחחחח אני:עיזבי אותו...הוא נשוי כבר 30 שנה...שכח איך מדברים.... היא:חחחחחחחחח...אתה חמוד אתה... אני:לאן את נוסעת??? היא:לבן גוריון... אני:קרוב אליי.....אפשר?? נמאס לי מהנהג הזה!! הנהג מסנן...איזה מנייאק אתה......חחחחחחחחח היא:בא מהר... אני: עושה שלום לכל ההסעה....ומחליף מכוניות...... חחחחחחחחחח..... מה היה?????????? על זה בפרק הבא...חחחחחחחחח בקר טוב ישראל... יום יפה לכולנו...

נשית~37

New member
עדיף לך...

לא לחזור הבייתה היום! חחחחחחחחחחחח בוקר רנינדורא....

sahr12

New member
אבל לא עשיתי כלום...חחחח

רק נסענו... בקר מקסים לך..דרמנא...

גליתושש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

סער כמה שאתה מצחיק, מה שמעניין הוא: שכלל הניסים והניפלאות קוראים רק לך.... חחחח גדול.... גליתושש

גליתושש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

סער כמה שאתה מצחיק, מה שמעניין הוא: שכלל הניסים והניפלאות קוראים רק לך.... חחחח גדול.... גליתושש

giulietta

New member
חחחחחחחח סער.....

אתה תופעה.

sahr12

New member
רעייתי שתחייה...אומרת שאני..

וירוס.......חחחחחחחחחח

giulietta

New member
בהחלט יהיה מענין

להכניס אותך למעבדה ולחקור...חחחחחחחחחחח מה השורשים של התופעה? היכן היא צומחת? מה מאפיין אותה? אילו ממצאים נאספו עד היום? (רואים שאני צריכה מחר להגיש רקע תאורטי בעבודה שלי, הא? מה שלא רואים זה שאין סכוי שזה יקרה!
אבל טוב שאתה מצחיק אותי.....

sahr12

New member
איזו עבודה??נושא,נושא..

בקשר אליי....אם תלחצי עליי בנקודות כואבות..יש סיכוי לניתוח אופי מעמיק עם חתכים אופקיים...חחחחחח

sahr12

New member
אם לא תנסי לא תדעי.....חחחחח

פה שורש הבעייה...:) דברי!

giulietta

New member
חחחחחחחחחחחחחחח סערררררררררררררר

שכחת לציין בבליוגרפיה יא גנב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
חובת ההוכחה עלייך!!!חחחחחחחחח

עד אז אני חף מפשע......חחחחחח