בוקר טוב לכולם,,,

yafit75

New member
בוקר טוב לכולם,,,

איזה סוף שבוע,,, ראבאק,, מהמם,,, זה התחיל במועדון הדיון,,,,ביום חמישי,,, ובקצב של קובי פרץ עם כוס יין אדום,,, ריקודים,,,,עינטוזים,,,המון קצב,,,המון ארנבים,,, ושתי רקדנים,,, שעוד יותר מיסטלו אותי,,, ועם הקצב,,, המשיך היין האדום למסטל לי תראש,,,, וזה נגמר לקראת הבוקר,,, בשישי חרפתי כמו שבחיים שלי לא ישנתי,,, כמה שעות,,, אלוהים,,, ובמוצאי שבת - בינגו,,, הפעם הבינגו שיחק איתי במחבואים,,, בהתחלה לקח לי,,, והמשיך לקחת, ולגבות את ה- 11,000 ש"ח,,, עד שהגעתי להפסד של 400 ש"ח,, באתי לקום,,, נשאר לי 20 שקלים אחרונים,,,, "יאללה,, תביא שני כרטיסים אחרונים,, ונלך הביתה,,,," והללויההההההההההה,,, הוא בא,,,, הפסדתי 420 ש"ח,,,, אבלללללללללל הרווחתי,,,,,,, 2500 ש"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! קדימה,, בוקר טוב לכולם,,, והיום שתייה חמה על חשבוני,,,,!!!!
מי אמר אני ולא קיבל?????????

yafit75

New member
והכי חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!

שחיפה ניצחה אתמוללללללללללללל!!!!!! כל הכבוד לירוקים!!!!!

../images/Emo79.gifי../images/Emo79.gifפ../images/Emo79.gifי../images/Emo79.gifת../images/Emo79.gif../images/Emo24.gif

בוקר טוב סחטיין על הניצחון יאללה לוגמת מהשוקו שלך ברררררררררררררררררררר יא תולעת שוב שמת מלח בפנים?.... איכסססססההההההה ככה זה שמשתוללים יותר מדיי חחחחח כדרך אגב....מועדון הדיון.... 4 דקות נסיעה ממני
עכשיו עיצבנת אותי.... תביאי 2000 ש"ח אולי אני אסלח לך חחחחחחח

yafit75

New member
ימניאקיתתתתתתתתת!!!

בפעם הבאה שאני הולכת,,,, אני מתקשרתתתתתתתתתת וחסר לך שאת לא באההההההההה!!! בוקר טוב אחותי,,,, מה זה התגעגעתי,,,, תראי מזה,,, שמעו שזכיתי,,, ואף אחד לא אמר בוקר טוב,,,, ראית??????. מחכים שאני אחלק פה 5 שקלים!!!!!! לכי תסבירי להם שגיורא רושש אותי!!!! מתה עליך אחותי!!!!

יפיתתתתתתתת../images/Emo24.gif

תתקשרי.....כדי לומר לי שאת באה יא תולעת...ככה בלי בושה מתחת לאף שלי בשקט את מסתובבת חחחחח חבל שלא באת ביום חמישי למפגש... היה מאוד נחמד..... חוץ מה......חחחחחחחח לא מגלה לך חחחחחחחחח

yafit75

New member
מממממממממההההההההההה???????.

באלוהים אני הורגת אותך,,,,,,,,,!!!! תשלחי מסר,, נו,,,,!!!! נו,,,, אל תשאירי אותי במתח,,,,,!!!

sahr12

New member
מה זה יש פה קליקות???חחחחח

עושים מפגש ולא מזמינים??????חחחחחחחח...... חן,יפית לא יכולה לבוא...

yafit75

New member
מההההההה? אני לא יכולה לבוא???

אהההה? סער,,, אתה בטוח שאני לא יכולה לבוא,,,???

m i c h a l i

New member
חן.... נחשי מה...

הנה זה הגיע סוף סוף...
לבריאות יקירתי... אל תשכחי את הטיפ... ( וגם איזו מילה טובה לליפא )

yafit75

New member
בוקר טוב גם לך גברת,,,!

גם את רוצה 5 שקלים,, יאללה איזו מדינה זו,,,,

גיוRא

New member
U מה חוץ מ....?-חחח...אז לא

התחילו איתך....מי אמר לך להביא סנדביץ´ מהביית האאא?

גיוRא

New member
ולמה תפוז מזיז לי את כל ההודעות

ולמה כל הזמן נמחקים הסימונים של הודעות שקראתי סאמווו תפוז כאילו יש לי זמן לניסויים שלו...

yafit75

New member
גיורא,, תוריד את המדבקה מהמצח:

שפן נסיונות כאן תוכלו לבצע כל מיני נסיונות ודגימות שונות האחריות כולה עלי חינם ואתה עוד בא בתלונות,,,,,

חחחחחחחחחח גיורעעעעעעעע

מתוק שלי אני נהנתי להביא את הסנדביץ שלי מהבית האמת......שבגאווה הבאתי אותו... וואלה אני מפרגנת לו ובלי לפגוע באף אחד....בשבילי הוא היה שם ה גבר חחחחח חוץ מ......כוונתי ...טוב לא משנה חחחחחח

גיוRא

New member
חחחח ואני הפיתה שלי...אמרה...

תעזוב אותי...אין שם חתיכים הפעם לא באה.... חחחחחחחח.......נו נו מה כוונת?,,,,,

למעלה