בוקר טוב לכולם

חד קרן1

New member
../images/Emo41.gif חידה לחנוכה ../images/Emo41.gif

מחפשים בנרות: בקופסת הנרות שברשותי : 7 נרות אדומים 10 נרות כחולים ו-19 נרות ירוקים המספיקים בדיוק לשמונת ימי החג (ללא השמשים). בכל אחד מימי החג, מדליקים נרות בצבע אחיד. אם ביום השלישי הדליקו נרות אדומים,, מה צבע הנרות שהודלקו ביום השני???

יפה...

1 - ירוק 2 - כחול 3 - אדום 4 - אדום 5 - ירוק 6 - ירוק 7 - ירוק 8 - כחול תארי לעצמך מה היה קורה אם כד השמן היה מספיק ל-9 ימים...

חד קרן1

New member
בוקר טוב קרן אור לי ../images/Emo24.gif

ובוקר טוב שייכת מה שלומכן בנות מקסימות שלי ?

קצפת~

New member
בוקר טוב גם לך............/images/Emo42.gif

בנות אני כבר ארזתי ואתן?????????

אמנם תיכננו תזוזה../images/Emo24.gif

אבל אני נמצאת בבעיה חייבת להתחיל את העבודה עם התפקיד החדש ביום א´ והטיסה איתכן גם ביום הזה אז צריך לחשוב מה אנו עושות איך את הטיסה אנחנו מזיזות מה דעתכן על סוף השבוע יהיה לנו ממש כיף וגם רגוע

חד קרן1

New member
קרן אור לי, בשבילך....

אני דוחה את הטיסה לסוף שבוע. וכעת: קבלי ברכה בתפקידך החדש. לכל אדם יש תיק על הגב ובו מסופר על חייו וגם אם לא רואים, תאמינו לי, אלו לא סתם מילים יש אנשים שלפני אחרים את התיק הם פותחים ובמיוחד לפני אדם קרוב המכיר את חברו לרוב. ועצם זה שהם פותחים את התיק ונותנים לחבר טוב לשמוע ולהחזיק עושה את התיק הרבה יותר קל ולעולם לא חבל..... אבל יש אנשים שבפני העולם הם סגורים ואז התיק נהיה ענק ויום אחד התיק יתפוצץ והאדם לא יוכל לשאתו, אפילו את יתאמץ ולכן יש להבין שיש בני אדם בהם אפשר לבטוח ולהאמין ואסור לשמור בלב את כל מה שכואב.... ב ה צ ל ח ה !

חד קרן1

New member
רמז ראשון.....

ביום השלישי הודלקו 3 נרות אדומים, נותרו אם כך 4 נרות אדומים.

חד קרן1

New member
../images/Emo41.gif ח י ד ה נ ו ס פ ת ../images/Emo41.gif

חנוכיית הקסמים נדלקת בעצמה. אם את קודה הסודי תנחש/י נכונה, לכל נר סיפרה בין 1 ל-8 חלק, ואם יתקבל המספר המקסימלי שב-11 מתחלק החנוכיה תידלק. רמז: בין סכום הספרות במקום הזוגי לסכום בספרות במקום האי\זוגי מתחלק ב-11.

למעלה