בוקר טוב לכולם

קה פאסה

New member
בוקר טוב לכולם

קבלתי את המסר הזה לפני מספר דקות באימייל מאדם רציני. למרות שזה נשמע דמיוני, אי אפשר לדעת למה השכנים שלנו מסוגלים, אז לתשומת לב כולם: חשוב ביותר !!!!!!!!!!!! נא להעביר את המסר הבא לכל הנשים (או גברים) שאתם מכירים!! מספר נשים מתו אחרי ששאפו דוגמית חינם של בושם שנשלח אליהם בדואר. המוצר היה רעיל!!!! אם אתם מקבלים דוגמיות חינם בדואר של קרם לחות, בושם וכו´ יש לזרוק את זה מייד. הממשלה חוששת כי מדובר במעשה טרוריסטי . הם לא רוצים להודיע על כך בחדשות מפני שהם לא רוצים לגרום לבהלה, או לתת לטרוריסטים רעיונות חדשים. תשלחו את זה לכל החברים והמשפחה שלכם.

פיפיטה

New member
לא מאמינה למילה.....

כל כמה שנים נפוצה שמועה דמיונית לפני כמה שנים סיפרו שאישה חזרה ממספרה ומתה לאחר מותה מצאו עקרב כן עקרב בראשה ומהעקיצה היא מתה. ובילדותי סיפרו שבשרותים (של הבנות) בבית הספר יש יד שחורה באסלה וחודשים הבנות לא נכנסו לשרותים מפחד. ועכשיו בושם רעיל ????????? דמיוני לחלוטין !!!!!!!!!!!!! נוצ´דה בואינה אי דיאס מס מיז´ור אי סין מאורטוס, מיסקניקוס טודוס

angelici

New member
חה..חה.חה..פפיטה את זוכרת?../images/Emo45.gif

את היד השחורה? חחח התגלגלתי מצחוק עכשיו ורק בגלל השמועה הזו,קיבלתי דלקת בפיפי..חחח... מרוב שהתאפקתי עד שעה:16:00 מותק, כן 8 שעות לימוד לא כמו היום עושים טובה שנותנים לתלמידים 4 שעות לימוד,ומתוך זה 80% שביתות, איפה בימנו היו שביתות? מקולו. אגב מתי היית בחב´רה לאחרונה? נכנסו חברים לכי תבדקי.

RORGAD

New member
ממטטס דה לה ריזה, רב סרן שמועתי

קן סנטיו אסטה נומברה? אי קואלו פואדה אזר אה לה פרסונה, הנה סיפור שהחל מרב סרן שמועתי, ומקרה שהיה כך היה: במלחמת ההתשה, חיילים ישבו משועממים ואז החליט אחד החיילים לחמוד לצון, הוא פנה למפקדו ושאל אותו למה הוא חיוור, שם ידו על המצח ושאל למה יש לו חום, ואז פנה למי שישב לצידו השני, ואמר לו נכון נכון שיש לו חום והוא חיוור? השני השיב בחיוב, עד מהרה כל המחלקה, שהבינו שעובדים על המפקד שיתפו פעולה, וכל אחד בא ושאל אותו, למה אתה כל כך חיוור, זה המשיך הלאה עם אלה שהביאו אספקה וכו´... וכו´... האיש צלצל לבוס שלו, וביקש לצאת לחופשה כי (שימו לב) הוא עם חום גבוה, כל הגוף שלו רועד, הוא מקיא כל הזמן, יש לו צמרמורות, והוא לא יכול להרים את הראש, הראש מאוד כואב לו, טוב כמובן שהוא קיבל חופשה, כשבדרך הוא צריך לעבור דרך בסיס אחר, שם כבר ידעו על ההלצה, והמשיכו בה, האיש הגיע לבית חולים תל השומר במסוק, טען טענות שונות ומשונות, על כאבי ראש עזים, כמובן בבדיקה לא נמצא דבר, אך האיש טען שהוא מאוד חולה, ולמה לא מאמינים לו, עובדה שכל העולם ראה את חיוורונו וזה שיש לו חום, הוא לא הסכים לעזוב את בית החולים, ורק מפקדו שהגיע לבקרו, סיפר לו על ההלצה, אך האיש היה " מאוד מאוד חולה, והוא חושב שיש לו סרטן בראש" וסירב בתוקף להשתחרר מבית החולים, לבסוף אחד הסטאג´רים החליט ללכת עד הסוף עם האיש ונתן לו כדורי סרק לשתייה, ויטמין C, האיש הלך הביתה שמח וטוב לב שסוף סוף יש אחד שהבין אותו וטיפל בו, כמובן שמספר ימים אחרי זה הוא חזר לבסיס, זה מה שרב סרן שמועתי יכול לעשות...שאלוהים ישמור האיש היה יכול למות רק מזה שהחדירו לו למוח שהוא מאוד חולה.... סיפור אמיתי.

אסטרלו

New member
../images/Emo62.gifגם אני קיבלתי אותו במייל

וזו לדעתי דרך מצויינת להעביר וירוסים. הבקשה הנרגשת להעביר את זה הלאה - בעוכרינו !!! מאראזגטש? מילה ענננננננננננננקית!

קה פאסה

New member
../images/Emo163.gif

מתנצלת על השמועות שהפרחתי אתמול. מוסר השכל לא להאמין לשמועה כזו דמיונית, אפילו אם השולח אמין לחלוטין. אתמול אחה"צ, אחרי שהתפרסמה הידיעה ב – ynet, הוא טרח להתנצל. לאבא שלי בודאי היה ביטוי בספניולית שבו המלה "לניו" היתה מככבת. אולי מישהו זוכר מה הביטוי? לפיצוי יש בדיחה על טעות ב: E-MAIL איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי ליהנות מחופשה בפלורידה , שטופת השמש . אשתו שהייתה בנסיעת עסקים תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי , ביום למחרת . האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף , תחת עצי הקוקוס ושתיית קוקטיילים טרופיים .. הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום .הוא לא מצא את כתובת ה-E-MAIL שרשם בפתק לכן סמך על זיכרונו ורשם את מה שהייה זכור לו : agoren@freenetlan! d.net בתקווה שזה הייה נכון, מקסימום זה לא הייה כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה, הוא טעה באות אחת וההודעה הגיע ל-E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם... בלילה אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה .. כאשר ראתה את ההודעה, נתנה צעקה...ניסתה לקום אבל התמוטטה ומתה מהתקף לב. קרובי המשפחה ששמעו את הצעקה רצו לחדר ולאחר שראו אותה מתה קראו את ההודעה : "אשתי היקרה, הרגע הגעתי. הנסיעה הייתה ארוכה אבל הייה שווה. הכל מאוד יפה פה!!
העצים, הגנים, המסיבות. למרות שאני נמצא פה רק כמה שעות אני מרגיש כבר כמו בבית. עכשיו אני הולך לנוח קצת, רק רציתי להגיד לך שכבר דיברתי עם האנשים פה וכולם מצפים לבואך מחר. אני בטוח שהמקום יימצא חן בעינייך. בעלך האוהב
אותך לנצח" נ.ב. תכיני את עצמך, חם פה גיהנום !!!!

אסטרלו

New member
קה פאסה, לניו=בול עץ

יעני טיפש כמו בול עץ. אגב את הבדיחה שהבאת סיפרו כאן מעט לפני שהצטרפת. מצחיק מאוד

למעלה