בוקר טוב לכולם

turrican

New member
לטופית

נדמה לי שאלפא התכוון בציניות לכך בגלל ששלחתי 2 תמונות דומות אני מאמין (אני בטוח) שהוא יוכל להגיד לך מאיפה כל טיילור הגיע.

tofit

New member
כן אני יודעת

אני גם בטוחה שהוא בקיא בכל יתר הפרטים כמו מידת נעליים וצבע מועדף

אחרי סופשבוע מתיש חזרתי

סחתיין על החילוץ המופלא tofit. מישהו זוכר שהייתה פעם בטלויזיה הלימודית תוכנית קיץ בשם "תחנת כבאים" עם סוני הכבאי (וכמובן הטייק-אופ בשכונת חיים עם אישוני הכבאי)? ולשירי שריפות: 1. Burning down the house - Talking heads (איך זה אני הראשון שכתבתי את השיר הברור מאליו הזה?) 2. Turn the heater on - New order (שיר נהדר מההקלטות בסשנים של ג´ון פיל בתקופה שהם עוד נשמעו כמו ג´וי דיוויז´ן) 3. Ashes to Ashes - Bowie (מה נשאר אחרי השריפה?) 4. Great balls of fire (אני אוותר על התרגום כדי לא לפגוע בנשמתם הזכה של קוראי הפורום). אמנם הביצוע המקורי הוא של ליטל ריצ´ארד משנות ה-50, אבל היו כמה קאוורים ב- 80. נשמה שאחד מהם הוא של ברוס וויליס מתוך The return of bruno 5. Eternal flame (בלינדה קרלייל) 6. Fire on High - ELO (נכון - זה עמוק מתוך ה- 70, אבל נזכרתי בו עקב שרשור השריפה ואני לא יכול להוציא אותו מהראש. היי - I can´t get it out of my head - עוד שיר יפה של ELO)

alpha80

New member
לא בלינדה

אלא בבאנגלס. והשיר של ELO מצויין.... CAN´T GET IT OUT OF MY HEAD. ברוך שובך....יש פה כמה שירשורים שצמאים לתגובותיך.

turrican

New member
סחתיין..

עכשיו אתה מגיע?? הפסדת סופר שרשור של אלפא+טופית וגם כמה תמונות שלי.. באמת לא מתאים לי לשכוח את השיר של "ראשים מדברים" במיוחד אחרי שהזכרתי אותו באחד השרשורים והוספתי שטום ג´ונס + להקת הקרדיגאנס עשו לו קאבר לא רע בכלל.. את השיר של ניו אורדר אני לא מכיר .

טל-יה

New member
בוקר טוב לכולם

tofic מקווה שעכשיו הכל FIX ובוצהריים לכם

tofit

New member
היי טל-יה

אני tofit ולא tofic אבל עכשיו באמת הכל פיקס רק בזכות החברים כאן

turrican

New member
אהלן טל-יה ../images/Emo13.gif

אהלן . מה נשמע? סופסוף אורחת בפורום היום.. חשבתי שהטריו יימשך לכל היום.. איך עבר עלייך סופ"ש?

טל-יה

New member
../images/Emo187.gif אורחת הפורום

חחחחחחחחח מצחיקים. עוד מעט יחולקו כרטיסי V.I.P ?
עבר עליי נחמד מאוד היה לנו מומולדת משפחתית לא שלי.. ! שלי היה כבר.... (תודה תודה לא הייתם צריכים ... באמת באמת שלא! אבל כמה רשמתם על הצ´ק ?)
ואיך העוגה טעימה?.? מי אוהב את השיר in the name of love אני חושבת חושבת ששרים אותו U2 לא בטוחה...

למעלה