בוקר טוב לכולם

tofit

New member
בוקר טוב לכולם

איזה סופ"ש מטורף היה לי, שנגמר בזה שהיום בבוקר היה לנו שריפה בבניין איזה אקשן יש ימים שפשוט כדאי למחוק אותם מהיומן..... אז מה איתכם

turrican

New member
../images/Emo13.gifבוקר טוב Tofit וכולם .

אהלן חייברה! בוקר קריר וטוב לכולם , אני שולח מכונית עם הרבה
לאנשים הבאים (בלי סדר): 1. Tofit 2. Alpha80 3. Aladin (תופיע היום) 4. שמש 27 5. tora 6. טל יה 7. pimfp 8. אורי (מה איתך?) וכמובן לכל שאר החברים הנפלאים שמגיחים מדי פעם.

turrican

New member
וכרגיל אני טועה באיות החברים

אמרתי לכם שבבוקר אני עדיין לא מתפקד? aladin= Aladdin pimfp=pimpf כחו הכול באיזי.. וכן..ראיתי מה רשמתי.

turrican

New member
שריפה בבניין??

מי שרף? למה שרפו? מה פה קורה פה.. תרחיבי בבקשה..מקווה שלא היה נזק.

tofit

New member
לדירה שנשרפה היה נזק אדיר

אבל זה היה בקומה ראשונה, ואני גרה בקומה 6 אז הוצף חדר המדרגות והמעליות, ונאלצתי לרדת ברגל למטה אבל חוץ מזה, אין נפגעים, כלומר אני חושבת שאין, ראיתי את השכנים יורדים למטה דרך הסולמות של מכבי האש הפסיכים האלה. ולמה פסיכים?? הייתם צריכים לראות את המחזה הזה

turrican

New member
בואו נתחיל בשרשורי שריפה ואש?

עקב השריפה בבניין של Tofit עלה לי רעיון לשרשר שירים בנושאי שריפה .יאללה אני אתחיל 1. בילי ג´ואל - we didn´t start the fire 2. the heat is on 3. relight my fire של ווסטלייף?? (חבורת בנים כלשהם) 4. iam on fire - ברוס ספרינגטין.

turrican

New member
קצת תמונות בשביל אלפא

i am on fire של ברוסי שלאחרונה יצא עם אלבום חדש בשם : "The rising" דיסק לא רע בכלל.

Sid76

New member
fire

I´m on fire - Saxon Firehouse - Kiss Burning with optimism flames - XTC House of fire - Alice Cooper Fire - Jimi Hendrix

turrican

New member
FireStarter / The Prodigy

עוד שיר שקשור באש, להקת פרוידג´י (יש מישהו שלא מכיר?) מהאלבום המשובח Fat of the land מ-97´ .

turrican

New member
זה נכון טופית אבל..

זה בא לאזן את הדורס מהסוונטיז..אז אנחנו פיטים?

alpha80

New member
RELIGHT MY FIRE

במקור של דן הארטמן שנפטר ךפני כמה שנים מהתקף לב, חודש ע"י TAKE THAT ולא ווסטלייף, למרות שבגדול כל להקות הבנים נשמעות וניראות אותו דבר.

turrican

New member
Dance intro the fire/Duran Duran

כמובן מתוך הסאונדטראק לסרט של ג´יימס בונד : "view to a kill" my name is bon ,simon la bon

למעלה