בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

עדכנתי היום את שורת הטאגליין... 11 סיפורים, עצובים ומצחיקים, אבל כולם מקוריים.... וכולם מאתמול.... אז לכל הקוטרים, אין לי יותר מה להוסיף.... בוקר נפלא לכולם

גליתושש

New member
בוקר טוב ליהי

ומדוע אינני רואה את שורת הטאגליין??? היכן היא נמצאת?? גליתושש

כל הכבוד ליהי../images/Emo45.gif

ובור טוב לך ולכולם\ן

sahr12

New member
בקר של סוף שבוע...יש לו ריח מיוחד..

ליום חמישי הזה......קצת מילים של אופטימיות.. זה יכול להיות הזמן להתחדשות גם אם החיים נראים עכשיו קשים מנשוא, אתם תלכו ותתחזקו אם תדעו לקבל את פניו של כל יום בסבלנות ובתקווה. אם תשלימו עם חולשותיכם ותטפחו את סגולותיכם; אם תלמדו לאהוב ולהעריך את עצמכם גם בשעת ייאוש ותסכול; אם תהיו מסוגלים להתמודד עם לבטים ופחדים, ותזכירו לעצמכם שוב ושוב את העובדה שדווקא המאבק הוא שעוזר לכם להתקדם הלאה באמונה ובביטחון, אם בעדינות תקימו את עצמכם לאחר כל נפילה ותמשיכו ללכת; אם תרכזו את מחשבותיכם בכל הדברים שעולים יפה בידיכם, בדברים המסבים לכם אושר, באנשים שאתם אוהבים, אלה האוהבים אתכם; אם תתמידו במאמץ להשיג את מטרותיכם, גם כאשר סוף הדרך אינו נראה באופק; אם את כל אלה תעשו.... אז – אז תוכלו לקבל את הקשיים כידידים הבאים לעזור לכם לקום, וללכת הלאה, הרחק יותר מכל אשר שיערתם; ידידים הבאים להראות לכם את הדרך ולמצוא את כוחות הנפש; ידידים העוזרים לכם להיווכח שיש בכם עוצמה רבה יותר מכל אשר ידעתם; ידידים העוזרים לכם להבין שהזמנים הקשים מאפשרים לכם לקבל את החיים כפי שהם, עוזרים לכם לגלות את כוחותיכם הפנימיים ואת אהבת החיים המעניקים לכם את היכולת לגרש את הספקות ולנצח בגדול. דונה לוין כתבה זאת לאחר התייעצות איתי.....חחחחחחחחחחחח יום חמים,יום קסמים..לכולנו......

sahr12

New member
גם לך אודי חמודי...ליהי??????דחוף!

למה אי אפשר לשלוח מסר?????????? כל פעם שמנסים להתפתח בתפוז (להוסיף פרסומת במסרים) דופקים משהו... מצידי צעירי את מנכ"ל תפוז מהשינה...חחחחחחחח יש לי מסר חשוב לשלוח ואני לא מצליח....:) לטיפולך המהיר אודה ואתוודה לקוח מעוצבן ס´

גליתושש

New member
סעררררררררררר

גם אני לא הצלחתי לשלוח מסר...... לאחר שכתבתי את המסר..... לחצתי "שלח"...... לפתע הודעה מוזרה: "המסר לא נשלח". למה למה למה??? גליתושש

sahr12

New member
זה תלוי למי את רוצה לשלוח...

ומה כתבת שם........חחחחחחחחחחחח אם זה סתם בקר טוב...המערכת פולטת...אם זה משהו רציני..זה נשלח..חחחחחח

גליתושש

New member
חחחחחחחחחחחח סער

שאגלה לך מה כתבתי?? ולמי? חחחחחחחחחחחחח זה הסוד שלי
בוקר טוב לך, גליתושש

נשית~37

New member
הוא קורא בעיניים ../images/Emo13.gif

בוקר טוב לכולם-ן שמישהו יגיד לכחול הזה....שהיום לא בא לי עליו חחחחחח

בוקר טוב לכולםםםםםםםםם,,,,

סוף שבועעעעעע,,,,, אחחח, כמה תוכניות,, יום יפה לכולם,,!

sahr12

New member
בקר שולילי....גם לי יש תכנון..

מחר בבקר אני בסופר עם רשימת קניות......אח"כ קונדטוריה... עוד כמה מטלות.....ואני נחחחחחחחחחח.....:)

גליתושש

New member
סער

ניתן להוסיף לך עוד כמה מטלות??? הבעל שלי יצא למילואים, אין לי מי שיערוך קניות.... ולי ----- ממש לא בא ללכת לסופר. חחחחחחחחחח גליתושש

sahr12

New member
שקט,שקט,שקט.......תבואי..

תעשי שבת איתנו......לפי הרשימת קניות שרעייתי מביאה לי... לפעמים נדמה לי שאנחנו פנימייה...אני מתחיל להסתובב בבית לחפש את הילדים..שאוכלים 7 סוגים של איטריות...ושלוש סוגי נס קפה.. חחחחחחחחחחח.... לך תבין...או תתווכח....אבוד מראש...:)

למעלה