בוקר טוב לכולם...

2 1 2

New member
בוקר טוב לכולם...

מזמן לא כתבתי אולם כל יום כמעט קראתי. לשמחתי הרבה ביום שלישי הבא יש לי סופסוף תור לנורולוג לילדים ד"ר לרמן בתל אביב , מישהו מכיר? וכבר הכנתי לי מכתב מהמרפאה בעיסוק , מהמחנכת של הילד ומורים אחרים המלמדים אותו ומהפסיכולג שלנו שמלווה את הילד כבר שנתיים (והגן ועכשיו כיתה א). כולם מדברים על אותם תופעות של חוסר שקט ואובססיות לדברים מסויימים המפריעים למהלך השיעור התקין (כמו כיבוי והדלקת מזגן ואור,פתיחת וסגירת של דלתות וכדומה) אין לי מושג מה אני הולכת לשמוע מהרופא וגם אין לי בדיוק מושג מה לשאול אותו , אני בונה על זה שהוא יוביל את מהלך הפגישה וישאל את השאלות הנכונות. חייבת לציין שאני די בלחץ. שבוע טוב לכולם

כדאי להירגע

הפגישה הזו מן הסתם תוביל אותם מהבלתי ידוע אל הידוע, ואני מבטיחה לך שהנוירולוג ישאל את השאלות שהוא צריך על מנת לקבוע אבחנה. אחרי שהוא יקבע את האבחנה, אז תשבי לחשוב על שאלות שאת מעוניינת לשאול אותו, הן יהיו הרבה יותר ממוקדות. מחבקת אותך ומחזקת אותך

2 1 2

New member
תודה אפרת ...ושאלה...

התחלתי לשים לב לכל מיני דברים בבן שלי ואחד הדברים שבולטים לי מאד זה ...גזים. שמתי לב שהוא סובל המון מגזים ויש לו יחסית הרבה יציאות במשך היום. אני לא יודעת ... האם יש קשר או לא? האם יש סימנים ובעיות פיזיות המופיעות יחד עם בעיות קשב וריכוז?

למעלה