אכלת אותה...אז... תאפי עוגה....
ג גיוRא New member 24/10/02 #48 ועכשיו....מהבהב לך... בצד השמאלי העליון של המסך.. שיש לך מסר חדש?,,,,
ג גיוRא New member 24/10/02 #61 לא נכוןןןןןןןן........ בחלק העליון השמאלי של דף הפורם.. יש לך מעטפה כתומה מהבהבת... מה געתך ללחוץ עליה...???? מה את חושבת לך יש לי מלאי בולים לא מוגבל?
לא נכוןןןןןןןן........ בחלק העליון השמאלי של דף הפורם.. יש לך מעטפה כתומה מהבהבת... מה געתך ללחוץ עליה...???? מה את חושבת לך יש לי מלאי בולים לא מוגבל?
ס סמנתה פוקס New member 24/10/02 #62 להלן ההודעה, ואגב כלום לא הבהב! מערכת המסרים עוברת שדרוג ברגעים אלו ותחזור לפעולה בזמן הקרוב. תודה על סבלנותכם.
להלן ההודעה, ואגב כלום לא הבהב! מערכת המסרים עוברת שדרוג ברגעים אלו ותחזור לפעולה בזמן הקרוב. תודה על סבלנותכם.
ג גיוRא New member 24/10/02 #63 כאילו אצלי עובד..לי לא משדרגים? תפוזזזזזזזזזז... מניאקים......... שילמתי אגרה...נשבע
Y yafit75 New member 24/10/02 #51 מי זה גיו???,,, אה,, סמי,,, קוראים לו גיורא,,,, לא נורא,,, ההתחלות תמיד קשות,,,,
י יאללה סחטיקה New member 24/10/02 #19 כל פסיבי ... בסוף הופך אקטיבי ..... אני הולך לשנות את שמי ל.... sahr12.5 זה בסדר ..??
Y yafit75 New member 24/10/02 #12 אתה רואה סער, הבחורה כבר נכנסה,, לעניינים,,, זה משהו בפורום הזה,,, כל בחורה חדשה שמתקבלת,,, המילה הראשונה שהיא מקלידה: סער??? תגיד לי,, מה אתה עושה להן,,,
אתה רואה סער, הבחורה כבר נכנסה,, לעניינים,,, זה משהו בפורום הזה,,, כל בחורה חדשה שמתקבלת,,, המילה הראשונה שהיא מקלידה: סער??? תגיד לי,, מה אתה עושה להן,,,
ב בת38 New member 24/10/02 #8 רגע ואפרופו חדשה.. מישהו יכול להגיד לי למה לעזאזל הכתב על המסך כזה ענקקקקקקק?????