בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

אני מנהל את פורום קופסת הלהיטים השכן, אבל אבאתי לכאן בגלל סיבה אחרת . אני לא מבין גדול במוזיקה שחורה, אבל לפני כמה ימים שמעתי שיר של אמן בשם SCARFACE וממש התלהבתי . לשיר קוראים ON MY BLOCK , ואחרי שהורדתי עוד שיר שלו - נראה לי שמצאתי פייבוריט חדש בתחום . והשאלה שלי היא : מי הוא SCARFACE ?

King_E

New member
נו באמת אף אחד לא מכיר את scarface?

אני אישית לא ממש יודע דברים עליו אבל אני בטוח שיש מישהו שיודע משהו..... מה הבעיה שלכם להגיד?

EmGee

New member
יש עליו פרטים כאן

http://launch.yahoo.com/artist/default.asp?artistID=1023677

Syndrome

New member
סקארפייס בקצרה...

סקארפייס הוא ראפר מיוסטון שהתחיל את הדרך שלו מזמן, עוד בשנות השמונים בתור חבר בלהקת ה-Geto Boys, הלהקה הזאת נחשבת כממציעה של תת-ז´אנר בהיפ הופ - "Horrorcore" שזה בקיצור מן ראפ מפחיד כזה. משם סקארפייס המשיך, עזב את הלהקה והמשיך לקריירת סולו, כשהוא ידוע בעיקר בזכות הקול העמוק והמיוחד שלו והיכולת שלו כראפר "מספר סיפורים" (Story teller) מוצלח במיוחד, שתמיד הביא כל מיני תמונות מחיי העוני שהוא הכיר מקרוב... סיפורים אישיים יותר, ולא לכיוון של סיפורי פשע וכו´... לאחרונה יצא לו דיסק מצויין בשם "The fix" שקיבל את הציון הכי גבוה (5 מייקס) בעיתון הסורס הנחשב, מתוך האלבום יצאו הסינגלים Guess who´s back עם ג´יי-זי, On my block ו- Someday עם פיית´ אוונס, כשהשני היה המצליח ביותר עד עכשיו..

למעלה