בוקר טוב לכולם,

nesherkal

New member
בוקר נפלא והמשך יום נעים ופורה

טרהקוטה

New member
בנות, להתעורר!

אף אחת לא תופרת כלום? לאף אחת אין במה לשתף? עורו נא!

אני תופרת עכשיו מסביב לשעון

עוד שבוע נראה לי המכונה הולכת לישון לכמה שבועות (וגם אני) קשה לי כבר להסתכל עליה ...

גיסתי מתחתנת ביום שני, וכשהבגד שלי היה כמעט מוכן, החלטתי לתפור גם לשלושת הילדים בגדים לשבת השמחה. עכשיו יש לי את כל הגימורים הידניים בשמלה שלי וכמה תיקונים קטנים
שלשום הלכתי לישון ב-3, אתמול ב-1 עוד ערבי הלביבות היו חסרים לי השבוע :)
אז לגדולה תפרתי סרפן קטיפה שחור עם חצאית מכווצת נפוחה ועליו שרוולון פרוותי ורוד. ובמותן אני רוצה עוד לתפור לה סרט פייטים ורוד (משהי יודעת, אפשר להדביק סרט פייטים או שזה חייב להיות תפירה בעבודה ידנית ? )
לבן תפרתי אפודה פרוותית שחורה וטייץ פפיטה
ולקטנה קניתי טייץ קטיפה שחור ותפרתי שרוולון ורוד. תכננתי לשים לה חולצה ורודה אבל החולצות הקנויות הן לא בצבע הוורוד של השרוולון. אני עכשיו מתלבטת אם לקנות לה גולף שחור או שמנת. אני יותר אוהבת בהיר לתינוקים, אבל זה נראה לי כבר מוגזם 3 חלקים-3 צבעים מה דעתכן ?

המשך יום טוב

שש שבע

New member
צר לי לאכזב אותך, אבל סרט פייאטים רצוי לתפור

ביד.

וחוץ מזה, אני נגד שחור לקטנים, זה עושה לי רע, ברור שבהיר.

Tנקר בל

New member
יש רגל מיוחדת לתפירת סרט פאייטים

אני אשמח להשאיל לך אם עדיין רלוונטי, ויש לך איך לקחת ממני.

Tנקר בל

New member
אני כמעט לא תופרת

בשבוע שעבר צירפתי למתנה קנויה לגיסתי מתנות קטנות תפורות: כרית ריח טוב לארון ונרתיק לחבילת טישו. השתמשתי באופציה של הרקמה, ורקמתי על שניהם את שמה של גיסתי. לשמחתי, התקבל בהתלהבות.
מעבר לשני הפריטים הקטנים, לא תפרתי המון זמן. אין לי זמן, וגם אין כ"כ מוזה.

maybesure

New member
בעיצומה של תפירת

כיסויים ל 2 כריות נוי גדולות למיטת חדר האירוח שהיה החדר של בתי כשגרה עדיין בבית.
רוצה לשלב רקמה בכיסויים האלו - עדיין מתלבטת מה ואיך ובאילו גוונים לרקום.

אני הספקתי ,

לתפור לעצמי טיוטה של שמלה לפני פרוץ חנוכה.
מאז הייתי עסוקה בלבלות עם הילדים.

אני מניחה שבשבוע הבא אני אצטרך להטריח את עצמי לתפור לקטנה חצאיות חורף.

הבעיה היא שהחלטתי לא לתפור לה לפני שאני לומדת לצייר גזרה (רכשתי את הקורס הוירטואלי של סיטם בקיץ, ולא הגעתי אליו כמעט...)
ולכן זה נדחה ונדחה.

טוב, גיסי מתחתן באפריל,
עד אז אהיה חייבת לדעת לשרטט כמו שצריך,
כי הפעם אני הולכת לעשות לה שמלת שושבינה כולל תפירה של החלק העליון, ואחת שווה במיוחד.

תפרתי ריפודים חדשים לכיסאות פינת האוכל

ואני עכשיו באמצע וילונות לחדר הילדים.
תודה לכן על הטיפים לשני המיני-פרוייקטים האלה.
עכשיו, כשאני מכירה קצת יותר טוב את המכונה, אוכל לעבור לפרוייקטים יותר מעניינים (הקטנה כבר ביקשה שאתפור לה פיג'מה).

למעלה