בוקר טוב לכולם

black ross

New member
בוקר טוב לכולם

כן לא שמתי
ולא אני לא מציעה
אני מרגישה זוועה
אני האישה הכי מגעילה שאני מכירה ...... נשבר לי הלב היום
טוב אני אספר לכם את כל הסיפור......... בחג היה לי מממממששששששעעעממממםםםםםםםם עד ש........... מצאתי לי חברה מדהימה ...... קטנה ויפיפיה שחרחורת משגעת ..... פשוט אוצר קטן ...... גורת אמסטף קטנה וחמודה ..... אבל לצערי היום נאלצתי להשאיר אותה לבד בדירה והמצפון שלי עושה בי טרור אני מגעילה ..... היא קטנה מדי בשביל להישאר לבד !!! היא אפילו לא אוכלת עדיין בעצמה ..... בא לי למות !!! איזה רעה אני ...... מתה כבר לסיים לעבוד ונסוע הבייתה החלק הכי גרוע בכל הסיפור זה ........ אני עובדת היום כפולה ..... משבע בבוקר עד שבע בערב ואני מתה מפחד שיקרה לה משהו ..... אם היא רק הייתה יכולה לדבר הייתי משאירה לה את ה-
שלי והייתי מתקשרת לראת מה קורה איתה ....... אוף אני ממש מודאגת ואפילו לא עברה שעה איך אני אמורה להעביר ככה עוד 11 שעות ?!

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

רוסי היית משאירה לה בייביסיטר
בוקר טוב לכולם. שיהיה יום יפה ושקט.

black ross

New member
שלום גם לך .......

בוקר טוב .... איך עבר החג? ו..... אל תצחק אם הייתי מוצאת לה בייביסיטר בהתראה כה קצרה אז הייתי עושה זאת אני משתגעת מרוב דאגה .....

sidi

New member
החג

עבר בסדר האמת שיותר כמו כל יום שישי רגיל. אין לך מה לדאוג חוץ מלעשות פיפי בכל הבית וללעוס את כל הנעליים היא לא תעשה כלום חחחחחחחחחחח

black ross

New member
את העיניין הזה כבר כיסיתי ...

הרמתי את השטיח מהרצפה העפתי כל דבר שהיא עלולה להרוס יאמר לזכותה שיש לה שיניים בריאות
לפיפי אני ממש לא דואגת כי כמו שכבר ציינתי היא לא ממש אכלה או שתתה וחוץ מזה היא ממש קטנה אז זה לא כזו שלולית ענקית זה יותר נראה כמו יריקה

בת ה י ם

New member
../images/Emo42.gif מה כבר בוקר ???????????

איזה יופי ....אין פקקים בכביש כמובן ( לא אלו של קוקה קולה) הילדים בפעם הראשונה נשארו לבדם בבית ( במקרה של אזעקת אמת תשמענה צפירות עולות עולות עולות....) ערב סוכות היה מדהים וטעים כאחד ועכשיו אני כאן....... BLAK הגור לא יעשה כלום.....חוץ מלעיסת מס´ דברים.......

black ross

New member
כנראה לא הבנת....

היא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש פיצית אני לא מפחדת שהיא תלעס לי דברים כי אין לה הרבה מה ללעוס חוץ מזה השארתי לה כדור מבד שהיא תוכל ללעוס אותו כמה שיתחשק לה אני רק דואגת שיקרה לה משהו אני מפחדת שהיא לא תשתה או תאכל ואז היא תתעלף לי או משהו כזה ..... היא אמורה עדיין לינוק ואני לא הצלחתי להאכיל אותה אתמול ככה שמאתמול היא לא אכלה ואני מתה מפחד ....... היום אני אקנה לה בקבוק בתקווה שאני אוכל להאכיל אותה ...... אפילו עשיתי לה דייסה ..... את צריכה לראות איזה חמודה היא קטנטונת כזו בגודל של כף רגל מידה שלושים ושש ממש חמודה עם פרצוף כזה מתוק פשוט לאכול אותה ......

בת ה י ם

New member
תקני לה מזון תינוקות

הוראות ההכנה על הקופסא (רמדיה או מטרנה) היא תלקק את זה (רק לא חלב רגיל כי היא עדין קטנה) ומתוקה.... תשתדלי לקפוץ לראות מה איתה השארת לה לפחות קערה עם מים ?

black ross

New member
כן השארתי .....

עשיתי לה דייסה ...... משהו בסיגנון של מטרנה רק יותר זול (קורנפלור) אבל זה לא ממש עוזר כי היא לא אוכלת ...... והשארתי גם מים אבל לא נראה לי שזה כל כך בריא להם בגיל הזה אבל לפחות שלא תתיבש לי .... אוף אני מודאגת ..... ואין לי איך לקפוץ לבקר אותה זה מרחק של חצי שעה לכל כיוון ..... אבל אני מנסה לאתר מישהו שיוכל לקפוץ במקומי

black ross

New member
מאמינה?!

הלווווווווו אני פה מתפחלצת מדאגה ואת רק מאמינה...... זהו אני עומדת לקבל התקף לב......

black ross

New member
אני ממש.......

מקווה שזה מה שהיא תעשה ..... אבל לפי ניסיון האתמול זה לא כל כך נראה לי .... הרי לא יכול להיות שהיא לא הייתה רעבה אתמול ובגלל זה היא לא אכלה

mariana

New member
יפה שלייייי

מה שלומך? השעמום כבר מאחורייך וחוץ מזה בקשר לכלבה אין לך מה לדאוג, גם אצלי פעם השארתי בבית לבד את הכלב שלי כשהוא היה רק כמה בן שבועיים, ותאמיני לי כשהם רעבים הם זוחלים ויחפשו את האוכל. ככה מה איתך?

black ross

New member
אני בסדר אבל.....

אני לא בטוחה לגבי הכלבה ....... אבל שלחתי אליה סיירים

mariana

New member
נו יופי את רואה?

הכל יהיה בסדר? תספרי איך עבר עלייך החג? עשית משהו מיוחד?

מאו יין

New member
בלקית עיצה מהוטרינר..

במקום בקבוק קני מזרק!!! ונסי להזריק לה לפה את התערובת!!!

black ross

New member
תודה גם על זה חשבתי

אני אקנה את שתיהם למרות שאני מניחה שהיא לא ממש תאהב את המזרק .... אם הייתי דוחפת לך מזרק לפה היית נהנת מזה? לא גם אני לא ואני מניחה שגם היא לא .....
אני אנסה להאכיל אותה מבקבוק עם פיטמה קטנה ככה זה לפחות יראה לה שהיא יונקת ..... או לפחות ככה אני מקווה

למעלה