בוקר טוב לכולם,,,,

israel7

New member
בוקר טוב לכולם,,,,

אתמול הוזמנתי לחתונה של בן משפחה בקיבוץ עין השופט,חתונה של קיבוץ ,,,אתם יודעים הופיעו להקת המשק מחופשים לאברכים,, החתונה הייתה כמובן על הדשא,, ולקראת סוף הערב עלה לבמה בחור שברך את החתן והכלה,ואמר ועכשיו אני מקדיש את השיר הבא לחתן שאני מכיר מאז נולד,, ואיך והוא החל לשיר הבחנתי באיזה קול מוכר ולא הצלחתי לזהות, עד שאמרו לי ,,,אתם זוכרים את ,, דודו זכאי,,?

magy

New member
דודו................ענק

ונעלם....... מקנאה בך ששמעת אותו......... יש לו קול מיוחד..... איזה שיר שיר?????? "חייכי לי בשירים"......די מתאים לחתונה........... אגב אתר "מומה" נסגר.......אין יותר אפשרות להביא חומר משם כל הבושה למשרד החינוך , מדע, תרבות......אמו........... שלא יכולים להזרים עשרת אלפים דולר לחודש כדי לשמר את הדבר היותר תרבותי שיש לנו........ קוטנר עבד שנים להקים את הספריה הזו...... אלפי זמרים, אלפי ביוגרפיות, דיסקוגרפיות, אפשרות לשמיעת קטע משיר. ועשרות אלפי שירים מיום הקמת המדינה......זמרים , זמרות, להקות ומה לא?????????? אבל כמובן, שאם יש משהו תרבותי בארץ........לא דואגים לתחזק אותו עבור סכום סימלי.. כל סוף שבוע של לימור וחבר מרעיה , עולה יותר מאחזקה חודשית של כל האתר הזה......... בוששששששששששששששששששששששששששששששה!!!!!!!!!!

israel7

New member
למען האמת מגי,,

די התאכזבתי גם אני אהבתי אותו, הקול כבר לא אותו קול,,הוא רק מזכיר את עצמו,,וגם מאוד השמין,,, אבל היה נחמד לראות ולשמוע אותו,,,

אם זכרוני אינו מטעני

דודו זכאי, זנח את השירה, נתמנה, מנהל מפעל דטרגנטים, של התנועה הקיבוצית, בקיבוץ דליה. המפעל מספק דטרגנטים לתעשיית הנקיון, אבקות כביסה ומוצרים נלויים.

כן ../images/Emo7.gif

למה? כי אני כבר כמעט שנה בפורום, אף אחת עוד לא הציעה לי נישואים.

magy

New member
אתה אמור להציע......

לא להיות "מוצע" דווקא הציעו לי לפני כשעה...בפורום השני אבל זו ביגמיה.....
אנשים באינטרנט לא רציניים...............

מה זה זה ביגמיה ?

הוא הציע לעוד מישהי ? או שהוא כבר נשוי ? או שגם וגם. למחוק את המיותר. יאכטה יש לו ? אז כדאי לך.

magy

New member
כבר אמרת לי פעם לא להאמין

לנשואים. שש אחרי הגירושין......זו הסיסמא שלך.........נכון, בן???????

למעלה