דווקא לי לא היתה בעיה עם החזרה שלה לתוכנית
אני חושבת שההדחה שלה מלכתחילה היתה פזיזה מדי ולא לעניין (משהו בגלל איזה מד חום) וזאת עוד מבלי שנחשפנו מספיק לאוכל הערבי והאותנטי. לכן דווקא שמחתי כשהחזירו אותה ומאז היא קיבלה באמת פוש רציני ומוטיבציה עצומה והצליחה ליצור מנות ממש טובות.
יחד עם זאת, העליה שלה לגמר היתה מפתיעה ביותר ולמעשה הייתי די בשוק כשהיא עלתה לשלב הסופי. כמובן שרציתי בפינאלה את תום ואת ג'קי, אבל כשהייתי צריכה בליבי לבחור בין ג'קי לתום, בסופו של דבר הלב שלי הלך עם תום והתפללתי בליבי שהקינוח שלו ינצח את הקינוח של ג'קי.
בסופו של דבר, מנת הגמר של תום היתה בכמה וכמה דרגות מעל למנת הגמר של סלמה (בינינו, איטריות בשלושה צבעים?) אשר נראתה לי פשוטה מדי בשביל גמר, והייתי בשוק כאשר חיים כהן נתן ציון גבוה יותר למנה של סלמה
שמחתי כאשר שאר השופטים לא הסכימו איתו ונתנו לתום את הניקוד הגבוה יותר. לא היה לי ספק שגם כל הטועמים ברחבי הארץ ידרגו גבוה יותר את המנה של תום.
הדירוג של חיים כהן היה יותר ממוזר לטעמי
סוף טוב הכל טוב. עם כל הכבוד למטבח הערבי האותנטי, המטבח של תום בשילוב עם האישיות המיוחדת שלו, הנקיון, האצילות, הרצון לשלב מזרח במערב, ישן בחדש, אסתטיקה גבוהה במיוחד, כישרון ויצירתיות, הרי שאין ספק שהוא זכה בזכות ובצדק.