אני יודעת, מצד שני יש לקבל את השונה.
R RonspotNL New member 29/10/12 #12 ולענות לעניין אתה יכול? אהה לא אתה היית חלק מהחגיגה אתמול אז למה שתגיב לעניין?
R RonspotNL New member 29/10/12 #16 אני עניתי לעניין אם לא שמת לב זה שאתה לא יודע לקרוא או להבין את הנקרא זה כבר בעיה שלך לא שלי
B blackbomber New member 29/10/12 #24 אתה היית חלק מהחגיגה בטקס... ואני הגבתי לעניין. אם זה נשמע כמו ונראה כמו, משמע שזאת הילולה. כשתגיע לטקס הזיכרון של גנדי, תבין מה זה "לא הילולה".
אתה היית חלק מהחגיגה בטקס... ואני הגבתי לעניין. אם זה נשמע כמו ונראה כמו, משמע שזאת הילולה. כשתגיע לטקס הזיכרון של גנדי, תבין מה זה "לא הילולה".
T THE WIZARD 55 New member 29/10/12 #31 בומבר, אני מבקשת ממך לא להגרר למריבות בפעם הבאה נא לשלוח לי מסר עם קישורים ולהמתין לבואי. אזהרה אחרונה לפני חסימה. הודעה לכל הגולשים, אחרונה בהחלט. כל מי שיעבור על חוקי הפורום, או יגיב לפרובוקציה יחסם.
בומבר, אני מבקשת ממך לא להגרר למריבות בפעם הבאה נא לשלוח לי מסר עם קישורים ולהמתין לבואי. אזהרה אחרונה לפני חסימה. הודעה לכל הגולשים, אחרונה בהחלט. כל מי שיעבור על חוקי הפורום, או יגיב לפרובוקציה יחסם.
T THE WIZARD 55 New member 29/10/12 #29 אזהרה אחרונה לפני חסימה רון. אני בקשתי לא לקלל, לא לגנות ואתה ממשיך עם הפרובוקציות.
R RonspotNL New member 29/10/12 #37 את לא מאיימת עליי תמשיכי להיות צבועה חסודה קודם את קוראת לאזכרת רבין פסטיבל והילולה ואחר כך את מאיימת בחסימות תעשי טובה אם זה היחס הפורום הזה לא שווה את הקיום וגם הוא נדון לאותה מפולת בדיוק כמו אקטואליה זה ה שקורה כשאנשים שלא יודעים לנהל קהילות נמצאים בעמדות ניהול
את לא מאיימת עליי תמשיכי להיות צבועה חסודה קודם את קוראת לאזכרת רבין פסטיבל והילולה ואחר כך את מאיימת בחסימות תעשי טובה אם זה היחס הפורום הזה לא שווה את הקיום וגם הוא נדון לאותה מפולת בדיוק כמו אקטואליה זה ה שקורה כשאנשים שלא יודעים לנהל קהילות נמצאים בעמדות ניהול
R RonspotNL New member 29/10/12 #42 זה לא עניין של מריבות זה עניין של טיפה הגינות אני לא אשב בשקט כשקוראים לי עבריין ובטח לא אקבל צביעות מצטער לא אוהב דו פרצופיות מצטער
זה לא עניין של מריבות זה עניין של טיפה הגינות אני לא אשב בשקט כשקוראים לי עבריין ובטח לא אקבל צביעות מצטער לא אוהב דו פרצופיות מצטער