בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

שאלה - המלשבי"ת השניה שלי אחרי צו גיוס ראשון ויש ל אסטמה אבל היא ילדה מאוד מוכשרת. כושר דווקא יש לה. היא אוהבת לרקוד ומתעמלת יפה. אסטמה לא דרמטי אבל הייתה חייבת לדווח. זה לא אחראי להסתיר. אבל היא רוצה לערער על הפרופיל. כדאי? איך עושים את זה?

הנסיכה מתבייתת בקורס מורות חיילות. דווקא נרגעה, אפילו קצת משעמם לה אבל הקורס עושה רושם טוב. השתלמויות, בחינות סיורים ועבודה מעשית. בגדול הייתה תלמידה טובה מאוד, אבל בקורס, שומו שמיים נכשלה בבחינה על מלחמות ישראל. מה לעשות. יש לה ראש מתמטי לא הומני. בעלי ניסה להפחיד אותה שלא יעבירו מורה חיילת שלא יודעת על מלחמות ישראל אז היא התרגזה עליו ואמרה שלבחינה הבאה תלמד עד שתיים בלילה. היא כזאת. כשמחליטה על משהו אז היא לא תזוז מזה. חגים היא כבר יודעת שתעשה בבית ואני אמרתי לה אתמול מה זה צבא? זה קייטנה!

שויו

New member
ענת,

מניסיוננו בנושא אסטמה ופרופיל:
בדר"כ הצבא קובע את הפרופיל במקרים כאלו על פי בדיקת נשימה, ספירומטריה , שהוא עורך.. כדי לערער על הפרופיל צריך להציג מסמכים רפואיים חדשים!!! שמעידים על תפקוד טוב של הריאות. לדעתי מספיק בשביל לגשת שוב לועדה , מכתב של רופא המשפחה שיעיד שמצבה הנשימתי טוב (למשל: ללא התקפים X זמן) ואז היא יכולה לדרוש מהם לעשות ספירומטריה (יש במנוחה ויש בדיקה במאמץ) אם התוצאות שלה יהיו טובות , יש מצב שהפרופיל יעלה ... או שתבקש מרופא המשפחה לעשות את הבדיקות הנ"ל דרך הקופ"ח ותציג אותן בבקשה לערעור ...
בכל מקרה, בעניינים כאלו לא אוהבים בצבא לקחת סיכונים... כדי שחס וחלילה שלא יקרה....
בהצלחה

שויו

New member
מזל טוב למשפחת קוליברי שלנו

לרגל החינה של ה-
שתערך היום בע"ה...
מתרגשת איתכם מאד..
בהצלחה וברכה לזוג הצעיר
ולכם: המון המון נחת מכל השבט

ל י ת י1

New member
קוליברי יקרה מזל טוב

ברכות לזוג הצעיר ולכל המשפחה

שתהיה לכם חגיגת חינה מוצלחת ומרגשת.
והכי הכי חשוב - אל תשכחי לספר את כל מה שהיה לטוטו ולאוצ'וק לומר על העניין

רק טוב....תמיד!!!

פולי44

New member
קוליברי היקרה, המון מזל טוב

לזוג הצעיר, שירבו שמחות אצלכם!

colibri

New member
תודה רבה רבה חברות יקרות

ריגשתן אותי מאוד!!!
אנחנו בשיא ההכנות,
הנסיכה והמנומר (חזר אתמול אחרי מסע הכומתה) אחראים על עיצוב הגינה,
הרמקולים בחוץ מנעימים את זמנם של השכנים... עוד לא הגענו ל"יא נאס יא נאס", בינתיים זה מה שמתנגן:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=eVJFS8AdKks[/URL]
ולסירוגין ג'ון לנון והחיפושיות...

colibri

New member
זהו, שזה הילדים

המנומר אוהב את אייל גולן, החיפושיות, וסיימון וגרפונקל

שבוע הבא אני בחופשה כל השבוע

לכן אני מברכת אותך מראש בהרבה הרבה ברכות..... מרגש ברמות.

Rוני

New member
מזל טוב קליברי יקרה, שידעו אושר ואושר

ושמחה ועשייה ושיתוף ואהבה

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום רביעי

אני ממתינה לטכנאי של מכונת הכביסה שאמור לחרוץ את גורלה, לשבט או לחסד, אני מקווה שיגיד שהיא שבקה חיים ואז אוכל לקנות חדשה, אבל צריך את החותמת שלו בשביל הבעל
חוץ מזה אני מתחילה היום שנה חדשה של שירה, איזה כיף!
יום טוב לכולם

שאלה בעניני ביטוח לרכב לחייל

עד כה עשינו ביטוח כזה של 12 פענים - 4 ימים בכל פעם, בעלות של 56 ש"ח לפעם. 12 הפעמים עומדות לפוג, ולא ניתן לחדש סוג כזה של ביטוח. יש המלצות?

שויו

New member
מתגייסת

תנסי אצל AIG. בשבוע שעבר קיבלתי הצעת מחיר לביטוח רכב מהם ומילמלו משהו על חיילים שיוצאים אחת ל-......
לא התעמקתי כי לא היה רלוונטי אצלנו ...

colibri

New member
חייבת לשתף אתכן

הנסיכה הקריאה לי חילופי הודעות מהסלולרי שלה:
חברות מהצבא מתכננות מפגש.
חברה א': "אפשר אצלי, מתחייבת לקפה ועוגה לכולם"
חברה ב': "אולי במקום עוגה, את העוגיות של האמא של הנסיכה?"
חברה א': "הלוואי אמן!!!"

מסקנה: שווה להשקיע בעוגיות בזמן הקורס... זוכרים אותן גם אחרי השחרור

למעלה