בוקר טוב לכולם...

eranmc

New member
בוקר טוב לכולם...

* ב http://www.mariahsweb.com יש קטע מרדיו שמדברים על מראיה וגם וויטני הם מתייחסים בעיקר למראיה (כמו תמיד). *ובצדמבר יוצאים עוד אלבומים מקשי דרך למראיה 1. לג´ניפר לופז - שפתאום נזכרה בזה YEAH RIGHT - וכמו שאנו יודעים היא כבר לא מתחילה. 2. לביאנסה נואלס - שהיא דווקא פרו-מראיה אבל רק להזכיר שבוטיליאסיס מנע מלאברבוי את ה #1. 3. ווויטני יוסטון - שהיא דיווה בעצמה. בינתיים כולם מדברים מראיה אבל מי יודע?

omris

New member
גם אם הוא לא יכנס עשר למקום הראשון

במצעד המכירות, זה לא בהכרח אומר שהוא נכשל .. כבר קרה בעבר מקרה כזה.. לא יודע מה אתכם אבל אני כבר לא יכול לחכות.. כל הכתבות האלה שרצות עכשיו באינטרנט...... איך אפשר לחכות עד דצמבר?:) ואפרופו וויטני ומריה, בסדרה (המצויינת) "וויל וגרייס", הזכירו את מריה וויטני באחד הפרקים של העונה השלישית השבוע שמשודרת ב+yes בלווין:) הם התווכחו מה לראות בטלוויזיה אז ג´ק החבר הטוב של וויל, אמר "יש עכשיו BEHIND THE MUSIC על מריה קארי!! (למרות שאין:) .. ואז באיזשהו שלב הוא אמר: "אה, הנה הקטע שבו הם מראים כביכול כמה מריה ´באמת´ אוהבת את וויטני" .. פחח.. זה היה מצחיק משהו כי באמת בהופעה שלהן ביחד בטקס האוסקר בזמנו היה קטע שמריה זרקה חיוך לוויטני .. מן חיוך כזה של ´חכי חכי אח"כ´
אבל למרות הכל, אני מאמיןשמאז שיתוף הפעולה הן חברות טובות.

eranmc

New member
כן ברור שהן

ווויטני אמרה ברדיו משהו שהיא ומראיה חוזרות בגדול. יש לי הרגשה שהיא גם כמו מייקל ג´קסון תופסת טרמפ
מה שכן אני הולך לקנות את הדיסק של וויטני הגדולה.

roimc

New member
חח עמרי הם כנראה אוהבים שם את מריה

כי אח"כ הזכירו שם את גליטר אני חושב. איזו עונה זו עכשיו משודרת בארה"ב, ז"א, לפני כמה זמן הפרק הזה היה?

omris

New member
העונה שרצה עכשיו אצלינו היא העונה ה

שלישית .. בארה"ב רצה העונה הרביעית .. (פשוט הזכירו את מריה כי כאילו הייתה עליה תכנית בטלוויזיה.. וזה שדיברו במיוחד על וויטני ומריה לא בהכרח אומר שמדובר בשנה שהן שיתפו פעולה 1998..) שטויות, מומלץ מאוד בכל מקרה.. סדרה מצויינת!

לדעתי זו טעות להוציא את האלבום

בדצמבר.עדיף להוציא אותו קצת יותר מוקדם וככה להרוויח עוד כמה שבועות עם מכירה גבוהה. לגבי מי שהזכרת,אני לא בטוח.. 1.ג´ניפר לופז רק הוציא אלבום לא מזמן.אומנם רק רימיקסים אבל מאד מושקע מבחינה יחצ"נית,עם קליפים,סינגלים.קשה לי להאמין שהיא תוציא עוד אלובם כל כך מהר. 2.בינסה נואלס,לפי מה שאני יודע,יותר עסוקה בסרטים כרגע ולא נראה שתספיק להוציא אלבום עד דצמבר.חוץ מזה שהיא עוד לא הוכיחה כלום כזמרת סולו וודאי לא כדי שתגדיר אותה כתחרות. 3.דווקא יריבות עם וויטני יכולה מאד לעזור מבחינה יחצנית.זה יכול לעשות הרבה רעש וזה טוב למכירות.

eranmc

New member
ככה

1. ג´ניפר כן מוציאה. 2. וכמו שאמרתי היא הייתה הגורם שלאברבוי לא היה מקום 1. והיא גם מוציאה את האלבום. 3. ולא רק וויטני מוציאה את האלבום, גם שאנייה טוואין (שהאלבום שלה come on over הוא האלבום השני של אשה הכי נמכר). והלוואי שהיא תקדים את התאריך

אם ככה..

1.קראתי איפה שהוא שהאלבום הבא של ג´ניפר יוצא רק באביב הבא..לדעתי אם היא תוציא אלבום בהפרש כל קצר המכרות שלה יפגעו מאד.בעיה שלה. 2.לא מאמין.אני גם יודע שחברה שלה(קלי) מוציאה אלבום לקראת הכריסמס ואני לא מאמין שהן יתחרו אחת בשניה.ולא "היא" מנעה מקום ראשון ממראיה אלא הלהקה שלה.לא תמיד המעבר הזה לסולו עובד,ראה מקרה TLC או הספייס גירלס. 3.שאניה זו באמת תחרות,למרות שהיא לטעמי זמרת די בינונית,בטח לא בליגה של מאריה או וויטני. אבל אם היא אכן תוציא אלבם אז אין מה לעשות,המקום הראשון מובטח לה.

roimc

New member
נכון

1) פה בעצם לא נכון, כי ג´ניפר היא כמו בריטני. הן יודעות שההצלחה שלהן זמנית בגלל חוסר כישרון אז הן מנצלות אותה עד תום ומוציאות אלבום כל חצי שנה. ככה שזה מאוד צפויי שג´ניפר תוציא אחד בדצמבר (זונה!!!!) מריה אולי גם מוציאה כל שנה אבל אנחנו יודעים שהיא כן מוכשרת. 2) רוב הזמרות מלהקות לא מצליחות סולו. וזו מדסטניז כבר הוציאה אחד ונראה לי הוא הגיע למקום 50 או משהו כזה. ביונסה לא עומדת להיות להיט בסולו כי רוב האנשים מפקפקים בזמרת מלהקה שהולכת סולו. 3) כן שנאייה באמת איום. וכמו שאמרת, היא בינונית ויש לה קול חלש אבל 20 מיליון אנשים בארה"ב רק... אז...

1.מסכים

2.לא כתבתי שהיא לא תצליח,רק שזה לא בטוח.אי אפשר להשוות אותה לבחורות אחרות בלהקה שלה כי הרבה יותר מפורסמת מהן.יש לה את כל הקישורים להצליח-מראה,קול,כישרון לכתוב ולהפיק והאוסטין פאוורס יעזור לה.אבל מה-היא עוד צריכה להוכיח את עצמה. 3.צר לי להגיד אבל שאניה ומראיה מבחינת פופלריות לא ממש באותה ליגה כרגע..היתרון של שאניה שהיא נחשבת לקאנטרי וזו מוזיקה עם קהל עצום באמריקה.

roimc

New member
ממשששששש לא

לקאנטרי יש קהל בארה"ב אבל בעיקרון הם לא ידועים מחוץ ל"קהילה" הזאת. שנאייה טוואיין למשל פי 10 מפורסמת יותר מגארת´ ברוקס כי היא יוצאת דופן. לא יעזור - זמרי קאנטרי לא מצליחים לפרוץ לתודעה הכללית. דבר שני, חח מצחיק בכלל לחשוב שהפופולריות של שנאייה עולב מילימטר על של מאריה. מאריה מפורסמת בארה"ב לפחות פי 100 משנאייה הקנדית. זה שלאלבום הבא של שנאייה יש יותר סיכויים להצליח זה משהו אחר אבל אין מה להשוות - בארה"ב כל ילד יודע מי זאת מאריה קארי ושנאייה מה לעשות לא הגיעה למעמד כזה אבל בסך הכול זה מובן כי יש לה רק 2-3 אלבומים והיא באה ונעלמה.

לדעתי,בתוך אמריקה..

ג´ארת ברוקס לא פחות מפורסם ממדונה.הוא מכר שם יותר תקליטים ממייקל ג´קסון!הוא ממש מוסד.זה כמו מוסיקה מזרחית אצלנו. לגבי "פירסום" אני מניח שאתה צודק אבל התכוונתי מבחינת מכירות ומהבחינה הזו לשאנייה(לפחות עד שיוכח אחרת) יש יתרון על כל זמרת אחרת.

roimc

New member
אמממ

רק שתדע שגארת´ ברוקס לא ידוע ממש מחוץ לקהילת הקאנטרי אבל שהוא מכר המון. וכן אני יודע הוא מכר באמת הרבה - יש לו 3 אלבומים נראה לי שמכרו מעל 14 מיליון. אבל בטוח לא כמו מדונה או מישהו בליגה הזאת. פשוט זמר שמעריצי קאנטרי מכירים בעיקר. אפילו שאני בטוח שיש גם כאלה שלא שומעים את הסוג מוזיקה הזו וכן מכירים אותו.

שעטנז

New member
אוי זיפט!! לא ידעתי על שנייה טווין!

אוף איזה באסה עם שאניה!! לגבי ג´לו לא נראה לי שהיא תוציא אלבום חדש תוך 4 חודשים!!! (נראה לי זה רק שמועה) ואני לא כל כך מפחד מביאנסה מכיוון שהסינגל שלה לא ממש מצליח! וויטני------------> השיר שלה מכוער. אלוהים שבשמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם : תעשה שהדיסק של מאריה יהייה לללללללללהההההההההההייייייייטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט גרנדיוזי :) אמן!

Bex2b

New member
לדעתי מריה עוד תפתיע

כי אולי היא תוציא את הדיסק מוקדם יותר אולי בכוונה היא אומרת בדצמבר כי היא יודעת שהרבה אנשים ירכבו על זה (ג´ניפר הפוסטמה והשאר) מריה שלי אני אקנה את הדיסק שלך ואני מאחלת לך הצלחה..

Bex2b

New member
הנה עוד קצת על ג´ניפר "המוכשרת"

ובכן ג´ניפר לופז לפי עדויות ואפשר להבחין זאת השירים שלה... לא יכולה להגביה את הקול שלה כי היא מזייפת.. אז בזמן ההקלטה והעריכה מגבירים את הקול של ג´ניפר ואת שאר הזמרי רקע מנמיכים... הקיצר ג´ניפר היא רק עוד כסף לחברה..היא לא מוכשרת בכלל בשירה... בזמן ההופעה של אצל אופרה וינפרי היא בקושי שרה (הייתי צריכה להגביה את הוויליום של הטלויזיה עד הסוף ועוד להקרב לרמקול). ג´ניפר השתתפה במזימה יחד עם מוטולה נגד מריה בזמן שלקחה את המוזיקה המקורית של LOVERBOY ואז מאריה הייתה צריכה לשנות את כל השיר והמנגינה... הקיצר עם ג´ניפר הייתה מחפשת חוזה הקלטות החברה אחרת לא היו מקבלים אותה בכלל - החוזה הקלטות שלה זה רק בגלל חברה לשעבר פאף דדי..

Shir Life

New member
ברור, הכלבה שלי שרה יותר יפה ממנה!

ואני חושבת שגם היציאה של האלבום בתאריך הזה זאת מזימה עם טוני! דרך אגב, באיזה שיר היא "שמה" את המנגינה של לאברבוי? סליחה על הבורות...

למעלה