בוקר טוב לכולם !

DanielDeh

New member
בוקר טוב לכולם !

אמרתם פורום נייטוויש...בקושי טראיה אני רואה פה. אז יאללה בואו נחזור למטרה שלשמה התכנסנו ;) החלטתי לפתוח דיון על האלבום החדש - Imaginaerum שיצא אי שם בדצמבר. אחרי כמה שמיעות הגעתי (עם עצמי) למסקנה שזה אלבום אדיר , גם מבחינה מוזיקלית גם מבחינה לירית ובעיקר מבחינה ווקאלית שעולה בכמה רמות על Dark Passion Play. שירים בולטים : Storytime Slow Love Slow I Want My Tears Back Last Ride of The Day (שירים נוספים ומצויינים : Ghost River Scaretale Turn Loose The mermaids The Crow The Owl And The Dove Song of Myself. Rest Calm וכן 2 יצירות אסטרומנטליות : Imaginaerum ו Arabesque ) ד"א הפתיח נקרא Taikatalvi והוא קטע שירה של מארקו בפינית ! אז מה דעתכם ? השתפרות ? אכזבה ? מפציץ ? מאכזב ? סטנדרטי ? קלאסי ? דיון נעים :)

היויו

New member
אממממ

כבר עשינו את הדיון. כמה פעמים. והגענו למסקנה שאנחנו לא מסכימים.

הוא חדש, תהיה עדין יותר!

היויו

New member
מה?! לא הוצאתי גרזנים...

סה"כ הייתי ישיר. את מכירה אותי כבר, אני לא מרחיב איפה שאין טעם להרחיב. חוץ מזה שאני אחרי שבוע ארוך, קשה ומעייף. אין לי כח לכתוב יותר מדי.

Amylover1

New member
דניאל , אתה צודק , וגם עוד משהו -

בקשר ל -scaretale ו- Song of myself : סקארטייל הוא שיר פשוט מצחיק, הוא ממש כיפי והלחן אדיר ! D: סונג אוף : הוא שיר בין היפים ששמעתי בחיים שלי , באמת שהוא פשוט מדהים , מדהים מדהים מדהים !!!! ברוך הבא דרך אגב D: אני תמי , מהפייסבוק D:!

Amylover1

New member
ולדעתי-

האלבום הזה פשוט פצצה , לא הייתי משנה בו כלום , כי לכל שיר תפקיד משלו באלבום , ואסור לשכוח שזה חלק מהסרט שהם יוציאו D;

Fairywitch

New member
אהבתי מאוד את האלבום הזה-

הרבה הרבה יותר טוב מ-DPP הצעקני (מישהו אמר BBB?
), ויש שם כמה שירים שמזכירים לי את גוד אולד נייטוויש, בעיקר STORYTIME. אני לא יכולה שלא לפנטז איך זה היה נשמע עם הקול של טאריה (
), אבל עדיין - אני נהנית מהאלבום מאוד.

למעלה