בוקר טוב לכולם

Crossface

New member
בוקר טוב לכולם

למה בוקר? כי עכשיו קמתי סוף סוף אחרי שבועיים אני יכול לישון אז השלמתי את שעות השינה שלי

ניקולי

New member
בוקר טוב גם לך

כן אכן בוקר ...אם קמת עכשיו אז זה מעין בוקר לילה כזה.. שתהיי לך שבת קסומה.. ניקול* שים
גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

Crossface

New member
תודה ניקול

שגם לך תהיה שבת נהדרת ושבוע מדהים אחרי זה

מאו יין

New member
../images/Emo141.gifבוקר/ערב טוב לך...

למרות שגם אני מחוסר שעות שינה הולכת קצת למיטה (בה שוכב החבר שלי ונוחר כבר שעתיים...) אז... שתהיה לך שבת נעימה וכייפית!

ניקולי

New member
מאו יין האם זאת את??

או שמה זאת המתחזה שלך?? איפה השלום?? איפה הנשיקה?? איפה חיבוקי לאחותק??? איפה אה שומך??? אני ממשששש לא מאמינה שזאת את אני תוהה
בכל אופן שתהיי גם לך שבת ענוגה לכי לישון ליד (החבר הנוחר שלך במיטה).. ותמסרי ד"ש למאו יין האמיתית אה כן ותתני לה את זה
בשמי... לא תשכחי???? ממני ניקול*
שימי
נ.ב. אה שומך??????????

מאו יין

New member
אאאש´ומך????../images/Emo6.gif

מי מצחיקולה??? מי??.... הפעם זו אני האמיתית...."נישבה לך"
... קבלי מיליון+
ים...
Im so in love with u... ולא לא לא אני לא לסבית...!!!!
בסוף הלכתי ל
רק ב-04:00 לפנות בוקר אבל עופר תפס לי ת´מחשב עם המישחקים שלו...אז לא יכולתי להכנס...וזה אחרי שישבתי באינטרנט כל אחה"צ עד הערב אתמול וכולכם הייתם עסוקים בדברים אחרים...מעניין במה
... הקיצר...קיבלתי את הד"ש ששלחת לי עם מאו המתחזה... חולה עליך, מקווה שאת ויהודה ניצלתם כל רגע וכל חדר בבית
כל זמן שהילדודים אינם... אה כן...שלומינו מצויין נחים הרבה ומבלים וכל זה מבלי לצאת מהמיטה!
מאו.

ניקולי

New member
ששששששש...

מאווו נשמתי שששששששששש..לא יפה ככה לדבר ליד כולם מה זאת אומרת ואני מצטטת: "שלומינו מצויין נחים הרבה ומבלים וכל זה מבלי לצאת מהמיטה!!" מאו באמתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
... נשמה מתוקה את יודעת מה אני מאחלת לכל אחד ואחד נכון?? אז כמו שאני מאחלת לעצמי ככה אני מאחלת לכל אחד ואחת מכאן...הרבה אושר, בריאות, ואולי גם עושר..אבל הכי חשוב אושר ובריאות..כי מה שווה העושר אם אין אושר?? אאחל לך עוד איחול קטנטן..למעשה זה לעופר ולך..שתרבו בשנים עד 100 כ - עשרים..
אוהבתתתתתתתתת המוןןןןןןןןןןןןן אלףףףף
ניקול* שימי

ניקולי

New member
נכון סידי

מזל שהם בבית שלהם חחחחחחחחחחחח תאר לעצמך הם היו בחוץ???? (עם המיטה כמובן)....חחחחחחח

למעלה