בוקר טוב לכולם

מיקה מצאה את מקומה במשפחת הדובים

והיא דורשת ולא מפסיקה לקבל את מה שהיא רוצה אין בכלל בעיה ... פה מה שרוצים מקבלים ...ובשביל זה אני איתה כל הזמן לא??? הולך אחלה כולם נהנים ....

מאו יין

New member
../images/Emo24.gif בוקר טוב ג´ס ומיקה..

איזה כייף לקרוא את התאורים שלך על מיקה!! ככה זה כמה שזה כייף זה לא תמיד קל (במיוחד בהתחלה שכמעט ולא ישנים...) אבל זה שווה כל רגע של עירנות ללא שינה מספקת
... נכון?!! אני שולחת לכן מיליון
לחיזוק .. ג´ס עוד יהיה לך כל כך הרבה נחת ממנה...איזה כייף לך!!!!וגם לניר כמובן!.. מאו.

מאו בוקר טוב

היא אכן כן תאווה לחיך .... אי אפשר להפסיק לנשק אותה במיוחד בצוואר שם היא מפתחת את השומנים הראשונים שלה... אחחחחחח איזה טעים .... תודה לך על ה
ים

ניקולי

New member
אה ג´סוששששששש

מתוקה מה שלומך?? ראיתי אכן ראיתי לא ישנת כל הלילה לא נורא ממי ככה זה גידול ילדים וחכי זה עוד כלוםםםםםםםםםםםםםםםםם תגדלי אותה העיקר בנחת ושתהיי לך רק בריאה השאר לא משנה...שיהיה לך בוקר טוב..ולכי לישון קצת. ריקי נשמתי לכי תנוחי קצת (מסכנה שלי) לכי כפרות לכי לנוח כי אח"כ לא יהיה לך כוח לצאת ולבלות
מיקוששששש גם אני הולכת לבריכה עם הגדול שלי (יהודה)..הרי הילדים שלי לא בבית (הם אצל אבא שלהם) אז..היום אנחנו רווקים לכל דבר..אוהו איזה לילה הולך להיות לנו....אוהוווווו
יקרים שלי בוקר קסום לכולכם...אוהבת עם הרבה
ניקול*

מאו יין

New member
ג´ס...

חבר שלי יהרוג אותי היום... את שולחת אותי הביתה עם כזה חשק לילד.... גם אני רוצה משהו כזה טעים ממממ... לנשק לו את הצוואר... שיהיה לך בתאבון
!!! מאו..

GALI02

New member
ג´סי,ניקולי,ריקי,מיקי,מאוו

שיהיה לכם בוקר טוב... וצהריים טובים וסופ"ש משגעעעע

מאו יין

New member
היי גלי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

תודה רבה מתוקה ושגם לך כמובן (שכחת את עצמך...) סופ"ש נעים מקסים וכייפי!!!! תודה על הפרחים..לקחתי מהם 2 לעצמי... מאו.

@@

New member
גילגולללללל

צהריים טובים לך מתוקה, תודה ממי הפרחים נראים נהדר. פאדיחה שהייתה לי, הלכתי לישון ות´אמת גם די´ הצחלת להירדם 45 דק´, עד שאיזה לקוח אדיב במיוחד, פשוט העיר אותי בעדינות, איזה לא נעים, אני מקווה שהוא התחשב בי, בכל זאת יום שישי, מי עובד בכלל? אני ומאו

מאו יין

New member
ריייקיייי../images/Emo124.gif

העיר אותך? לא נעים...לא נעים... שטויות!!!!
לפחות הוא היה עדין...
את יודעת איזה עצבים??? אני פה מ 8:00 בבוקר והבוס שלי הגיע רק עכשיו...אני מאוד מקווה שהוא לא ירצה שאני אשאר אחרי 13:00 רק בגלל שהוא בטח ישאר..מניאק ישן עד מאוחר ועכשיו בא לשגע אותי שאני מת ללכת הביתה יום שישי יום קצר ויש לי לעשות קניות הביתה.... אוף! !@#$%^&* !!!

@@

New member
מה זאת אומרת?

אחרי 13:00 ? הוא לא נורמלי, מה הוא רוצה שתאכלי את החמין בעבודה? שילך לאלף עזאזאל, בשעה 13:00 תקחי את התיק ותעשי "ויברח". קניות? את מבשלת וכאלה? דווקא די נחמד, לבשל לך ולבן זוגך, די קסום. בקרוב אצלי (כבר שכחתי איך עושים את כל הדברים האלה ביחד)

מאו יין

New member
ריקי..../images/Emo25.gif

אני טסה הביתה אחרי צעקות מהבוס שלי...עלק הוא לא מבין למה ביום שישי אני ממהרת הביתה קראתי את המסר אגיב אח"כ את מקסימה אמיתית!!! ביי ביי מאו.

GALI02

New member
אחלה. הינה עוד כמה פרחים

ואת צודקת אני תמיד שוכחת את עצמי...

GALI02

New member
היי ריקי. זזתי לארוחת צהריים

אצל המשפחה של גיסי(לא יותר מדי מתלהבת מהעניין אבל מה לעשות...) וריקי את מזכירה לי את עצמי בצבא... על כל שולחן שמצאתי הייתי מניחה את הראש ונרדמת..חחח ביי בנות נשתמעע

@@

New member
תזוזה נעימה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

איזה כייף לך, גם אני כבר הולכת לי. אז בהזדמנות זאת אאחל לכולם (כאילו מי נמצא פה), גילי, מאו, ג´ס, מיקי וניקולי ולכל מי שייכנס בהמשך שתהיה לכם שבת יפה
שבת קסומה
וכמובן שבת קרירה
שבת
שלום אוה
ת אותכם/ן ושולחת לכל אחד ואחת
אחת גדולה שתשאיר לכם טעם לכל השבת, לפחות עד יום ראשון שניפגש שוב. ביי ביי

למעלה