בוקר טוב לכולם

ניקולי

New member
בוקר טוב לכולם

ששששששששששששש......לא לגלות לאף אחד שאני כאן בשעה כזאת.. לא לא נפלתי מהמיטה פשוט היה לי קר, מה מה קר?? היה לי קר מהמזגן, כל הלילה (שיהיה בריא יהודה) כל הלילה המזגן היה דולק ועל מי??? נכון, על הגב שלי ברררררררר קפאתי מקור..כשיהודה קם מהמיטה ללכת לעבודה מיד כבתי אותו ואז..כבר לא יכולתי לישון אז קמתי.. עכשיו אתם מבינים למה אני כ"כ מוקדם כאן??? שיהיה לכם אחלה יום תהנו תיזהרו, ותשמרו על עצמכם.
שימו
גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

מיקי 35

New member
בוקר טוב ניקולי...

מה קרה ? זרקו אותך מהמיטה הא ? מה זה השעות האלה ? שיהיה לך, ליהודה ולילדים שלך שבת מקסימה !!! ולכל חבריי היקרים מאוד... שתהיה שבת נפלאה גם ! דרך אגב... אני עדיין לא נעלם... שבוע הבא אני בחופש בבית, כך שתהיה לי גישה לאינטרנט

ניקולי

New member
הייייייייי מיקי../images/Emo24.gif

איזה יופי אתה כאן..ידעתי ידעתי....
... וואווו איזו חום היום אה??? תאמין לי אני כבר לא יכולה יותר פעם קר לי (בגלל המזגן) ופעם חם לי (כשאני מכבה את המזגן) מה יהיה איתי.. מזל שקצת שמנתי (קצת לא הרבה) כי כשהייתי מאוד רזה 47 אז היה לי קר תמיד..בעיקרון אני מאוד אוהבת את הקיץ מאוד כי הקיץ זה יום הולדתי..נולדתי בשיא החום אוגוסט ועוד מסכנה אמא שלי 48 שעות היתה איתי בחדר לידה..אני הכי אוהבת שהיא אומרת לי (כשאנחנו רבות לפעמים)...סבלתי איתך 48 שעות בחדר לידה..(כאילו יכולתי לשנות את זה..
) אבל מה זה משנה היא חושבת שאם תגיד לי 48 שעות סבלתי איתך בחדר לידה...אז אני לא אדבר כשצריך...חיחיחיחי הצחיקה אותי...לא שהיא אמא רעה ההפך הוא הנכון יש לי הורים מקסימים אני חושבת שבחיים זכיתי לאמא ואבא נהדרים (שלפי דעתי אין כמותם) זכיתי לילדים משגעים..ולבעל קצת בלבולי אבל אחלה בעל שבעולם..הנה למשל אתמול יצאנו למסעדה (הילדים אצל אבא שלהם, על כן ניצלנו את הזמן הזה) בקיצור נסענו באוטובוס (כי אין לנו אוטו)..והחופשי חודשי שלי היה אצלו בכיס (בארנק) כשחזרנו אמרתי לו שישאיר לי את החופשי חודשי על השולחן כי אני נוסעת בבוקר לפ"ת..הוא אמר לי שבבוקר הוא ישים לי את החופשי חודשי על השולחן..(הלכנו לישון) כמובן שבבוקר הוא לא שם את החופשי חודשי שלי...וזה קורה דיי הרבה מבולבלי כזה..אבל מאמי.. זהו...אוייש אני מרגישה שאני מדברת הרבה (לא יכולה לסתום ת´פה) אז מיקי שיהיה לך אחלה בוקר ושבוע נפלא ושבת שלום..לך ולבני משפחתך!!! שים

@@

New member
מיקמוק וניקולקול בוקר נפלא ../images/Emo141.gif

אני די תשושה , יצאתי לבלות עד 7 בבוקר (ממש אין לי מה לעשות בחיים) לא ישנתי מקלחת ולעבודה, ממש אשת חיל, כאילו מישהו מעריך, כנראה שאני אקבל
על ההתמדה
אז אני עייפה אבל שמחה, איזה כייף היה לי אתמול, איזה אנשים נחמדים יש לנו בארץ
הזאת. אז שיהיה יום נפלא וקסום
שבת שלום
אוה
ת

מאו יין

New member
הייי ניקולי המתוקה היפה המקסימה

בווווקר טווווב
מה ניצ´מע? דפקת השכמה היום... שיהיה לך יום מקסים וקריר (לא קפוא כמו בלילה...) אוהב אותך מאו . אני אחזור אח"כ... עסוקה...את מאמינה שאני בעבודה?!?!?!?!?!?!?

ניקולי

New member
ריקי ומאוווווווו

בוקר טוב לכן עלמות החן אה שומכם?? או מאישמע?? באמת שתיכן נשות חיל ריקי את צריכה להנות כל עוד את יכולה נשמה אח"כ לכי דעי..
..שיהיה לך בוקר קסום נשמתי ותחייכי כל ימי חייך..אוהבת אותך מאודדדדדדדדדדדדדד
ולך מאווו יין נשמתי מתוקתי בוקר טוב גם לך..וכן אני מאמינה שאת בעבודה (שכחת?? הרי דיברנו על זה אתמול)
אוהבת אותך המון...אלף
שימו

@@

New member
היי, שוב../images/Emo3.gif

אני לא חצי מעולפת, אני פשוט מעולפת
, מיום ליום אני מבינה שהזמן עובר ואנחנו מתבגרים עם הזמן, לא עצמתי עין ואני לא יכולה לתפקד, אני כנראה אלך לחדר ישיבות לנמנם לי
גם אני אוהבת אותכן מלאאאאאאא

מיקי 35

New member
שלום לחברות שלי שוב !!

איזה יופי... ניקול, ריקי, ומאו במכה אחת... תהיו טובות מקסימות... אני תיכף זז לבריכה עם האוצר הקטן שלי. ריקוש... אין לך עוד הרבה זמן להתהולל... תמשיכי ככה, ואפילו יותר !! ניקולי... ככה זה נשים... פעם קר פעם חם... אפילו אתן לא יודעות מה אתן רוצות... אז מה אתן רוצות מאיתנו האאאאא ????
מאו יקירה... שיהיה לך סוף שבוע מקסים והרי רגוע שבעולם !!

@@

New member
מיקמוק ../images/Emo66.gif

איזה כייף לך, לך ותהנה לך עם הילדה המקסימה שלך ולעומת זאת אני אמשיך לנקר כאן, לא נורא אוטוטו ואני בחוץ (התכוונתי עד 13:00) מחר יום חדש ומחר זה גם יום שבת

מאו יין

New member
../images/Emo140.gif ריקי בשבילך..:

כשתקומי (אחרי שיהיו לך על הפנים סימנים מהשולחן בחדר ישיבות שבו החלטת ל
...) הכנתי לך כוס
מתוק וחזק כדי שתוכלי להעביר את מה שנשאר לך מיום ללא לילה זה...
שתהיה לך שבת שקטה כייפית ותנוחי!...

@@

New member
מאו ../images/Emo108.gif

אמרו לך שאת מתוקה? כן בטח, אז אני אגיד לך את זה שוב
מתוקה
ומקסימה
זה מה שאת, הייתי מתה לשיון אבל היידים שלי לא עוזבות א המקלדת, אני לא מתכוונת לעבוד, אפילו לא שניה אחת, אני ביום עבודה/חופש אף אחד לא נמצא, רק אני ואתם כמובן
דרך אגב, ה
כ"כ היה בזמן, חיפשתי מישהו שיכין לי, ואת מתוקה כמו תמיד באת בזמן, אלפי

מאו יין

New member
ריקי..../images/Emo9.gif הסמקתי קשות בזכותך...

הי את בדיוק כמוני...
גם אני בגלל שסתם מכריחים אותי להיות במישרד ביום שישי כשאין פה אף אחד! רק בגלל שהבוס שלי אוהב לצאת מהבית בשישי לכמה שעות(המשרד נמצא קרוב לבית שלו
בטח כשהעוזרת שלו מנקה את הבית או משהו כזה...) ואולי הוא ירצה כוס קפה אז..בגלל זה אני חייבת לבוא... לכן אני כמוך בפרינציפ לא עובדת בשישי (למעט מה שאני חייב..
)וגם אני ביום עבודה/חופש... כיוון שיש לי הרבה זמן... הלכתי למרפסת וקטפתי לך:
תפזרי סביבך ותהיה לך קצת הרגשה של "בחוץ"... אלף
שולחת לך...

@@

New member
אני ממש נרגשת../images/Emo9.gif

עד המרפסת הלכת וקטפת לי זר פרחים כ"כ מדהים הצהוב, הוורד האדום והירוק, חגיגה לעיינים. תודה, יקירה שלי, תודה מקרב
את יודעת, יש דברים שנורא מרגשים אותי, כמו הזר ששלחת לי,תודה

בוקר טוב

לנו היה א"ש ליל(ד)ה היה יופי יופי מדליק משו לא נורמלי היינו ערים משעה חצות וחצי ועד שלוש וחצי למה??? מיקה רוצה לשחק לאכול לאכול לשחק (בעיקר לשחק עם האוכל...
והנה עכשיו היא נפלה שדודה (שלא לדבר על אבא שלה שלא טרח לקום מרוב שהיה מרוח מעייפות) ואני? ערה כאילו אין מחר....

@@

New member
ג´ס, מי אמר שהחיים קלים???

חלק מגידול הדבר היפה והמרגש ביותר שקרה לך, זה גם קושי, אומנם זה קושי שעוד תתרגלי אליו (את כנראה תעשי מנוי בא"ש לילה) ומה עוד חדש, חוץ מזה שאת מתה לישוןןןןןן???? אין איזה חוויות קטנות ומרגשות עם מיקה? רוצים לשמוע

ריקי כל דבר הכל

הוא משו שלא יתואר היא כל פעם מחזקת לי את ההבנה שזה הולך להיות קשה אחרי הכל ידעתי שהיא עקשנית (עובדה שהיא לא רצתה לצאת) ועכשיו היא עקשנית היא רוצה להיות על הידים לשבת עם כולם (צודקת לא אוהבת לבד..) הפרצופים שלה זה משהו והאצבעות שהיא דוחפת לפה זה להתעלף יש לה פה כזה קטן והיא מנסה לדחוף את האגרוף כולו לפה היא עושה המון קולות ומרימה את הראש כל כך יפה שלהתאהב בה ממבט ראשון אני מאוהבת
כבר אמרתי את זה???

@@

New member
אחחחח, ממש קסום ../images/Emo28.gif

אני ממש מתמוגגת, איזה כייף לראות אותם בכל התפתחות קטנה שלהם, פשוט מדהים, אני בערך יודעת מה זה מהאחיינים/ות שלי, דבר מדהים. אבל היא כל היום רוצה על היידים? זה לא טוב, ג´ס אני יודעת שקשה שלא להרים אותה אבל שהם מתרגלים הם פשוט לא מפסיקים וכן, אמרת שאת מאוהבת בה, אבל את יכולה להגיד את זה עוד אלף פעם כי היא האהבה האמיתית של חייך

כרגע באמת קשה להגיד לא

אבל היא בגיל כזה שאין עדין את ההרגל של פינוק ועל הידים הוא צורך של התרגלות לעולם אחרי החום של הבטן (היא רוצה על הידים רק אצלי בגלל פעימות הלב שלי שמרגיעות אותה) וזה בסדר עדיין לא לשכוח שהיא רק בת שבועיים.....

@@

New member
טוב, בסדר, שכחתי ../images/Emo163.gif

את צודקת הם זקוקים בגיל הזה לחום ולמגע, ואיך הולך בהנקה? הכל מתפקד כרגיל?

למעלה