בוקר טוב לכולם

שנה טובה ומבורכת לכל הגולשות של הפורום וגם

לגולשים (אם יש) שנה טובה שנה קלה שנה בריאה שנה של פרנסה טובה שכל מה שאתן מאחלות לעצמכן לשנה זו יתגשם ושפשוט תהיה שנה כייפית (לצערי האייקונים בעבודה לא עובדים)
 

TaraSky

New member
שנה טובה לכם ולמשפחותיכם!

כיף לכם שאתם חוגגים עם המשפחות המורחבות! אל תיקחו את זה כמובן מאליו... במיוחד בחגים חושבים על ההורים , האחים והאחיינים אבל חוץ מזה יש לנו סופשבוע ארוךךךךךךךךך:)
 

ר ע נ נ ה

New member
שנה טובה לכולם!

מאחלת שנה של שקט ושלווה הגשמה, עניין והצלחה בריאות ופרנסה טובה שנה של נחת מהילדים (ומהבעל
)
 

דינהלה1

New member
../images/Emo13.gifמתכון לעוגת שנה טובה מהגן של התאומים

אופן ההכנה:
(12 מנות) נוטלים 12 חודשים, מנקים היטב מקטנוניות, מרירות, קמצנות וחרדות, מחלקים כל חודש ל29-30 יום כדי שיספיק לכל השנה. מערבבים בכלי גדול: 3 כוסות עבודה, 2 כוסות מצב-רוח טוב והומור, 3 כפות גדולות אופטימיות, 1 כף סבלנות, קומץ טקט, קורט הבנה והערכה הדדית. שופכים על כל התערובת הרבה שמחה וממיסים בחום של אהבה. לקישוט: מוסיפים למאפה זר של תשומת לב, ומגישים יום-יום עם מצב רוח מרומם. ושתהיה לכולנו שנה טובה.
אמן כן יהי רצון,
(גילוי נאות: חתומה על הברכה בחורה בשם יערה) אז!!!!! לכל באי הפורום המקסים הזה ולעומדת בראשה אמא של נתאנל המקסימהההההההההההההה!
שתהיה לכולנו שנה מתוקה
ופורייה, שהפורום שלנו ימשיך להתפתח ולפרוח, ולעצמנו ולמדינה הקטנה והשברירית שלנו נאחל: שנת שגשוג ובטחון, שלא נדע עוד מלחמות ושהשלום יפציע. ושגלעד שליט יחזור הביתה בריא ושלם בהקדם! שנה טובה לכולם
דינהלה1
 

רינת1232

New member
שנה טובה

לשנה החדשה מאחלת לכולם שתהיה שנה טובה יותר, מתוקה ובריאה ובעיקר שלווה יותר ושהשנה הבאה תביא איתה את כל הדברים (הטובים!) שהשנה הזו קצת שכחה? חג שמח!
 

a17

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה מתוקה לכולנו

המון אושר, בריאות וכל הטוב שבעולם
שנה טובה
 

a17

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה מתוקה לכולנו

המון אושר, בריאות וכל הטוב שבעולם
שנה טובה
 
למעלה