בוקר טוב לכולם!

matanot10

New member
בוקר טוב לכולם!

סוף השבוע כבר הגיע..זה לא יאומן איך הזמן טס.........
מה אתכם?מתכוננים לשבת?בדרך לקניות?מתחילים עם הבישולים? שיהיה יום טוב לכולנו

בוקר טוב

קמתי עם מצב רוח חר$%%^, לא יודעת למה, אולי בעצם אני כן יודעת. לגבי קניות, אני עושה את הקניות שלי ביום ראשון גג ביום שני, אוהבת שהסופר ריק ואני יכולה לעשות את הקניות שלי בשקט. ביום שישי, אני קונה רק חלות ואם יש משהו קטן שחסר. בישולים, בדר"כ ביום שישי, היום אני חושבת שאני אנקה, אם יהיה לי כוח, לאחר 9 שעות עבודה, וחוג לגדול שאני לוקחת עם עוד 2 זאטוטים. יום שישי שלי קצר, אני משלימה הכנסה ומנקה בית במשך 5 שעות.
מממ אם אני מספרת את זה, כנראה שאני מרגישה כאן ממש בנוח.

../images/Emo24.gif היי , לב עם הרבה מקום

להרים ראש ולחייך לעולם - זה יעשה לך טוב למצב הרוח ה @#$%@ וכן , לפעמים אין ברירה וצריך להשלים הכנסה בעבודות מזדמנות , מאמינה שהכל זמני .

הנה, בזכותך כבר הדבקתי לי חיוך עך הפרצוף

לגבי הנושא השני, נכון אבל בגילי המופלג, ואני כבר לא מדברת על התואר, זה מאוד מבאס שזה מה שאני צריכה לעשות ביום החופש היחיד שיש לי. מקווה שזה זמני, בינתיים אני עושה את זה כבר חצי שנה. אני חייבת לציין שזכיתי במשפחה מקסימה, מדהימה, ההוא שיושב למעלה ראה כנראה כמה זה קשה לי (תיכננתי במשך שנתיים לעשות את זה ולא היה לי אומץ) והחליט להעניק לי משפחה מדהימה. ד"א הם גם אומרים עלי את אותו דבר, הם בטוחים שאני שליחה שלהם.
ד"א מרוב שזה מביך אותי, מעטים יודעים מה אני עושה ביום שישי, אפילו ההורים שלי לא יודעים.

מה 'כפת לך אם יודעים או לא ../images/Emo35.gif

את עושה מה שאת צריכה לעשות וזו לא בושה בכלל , כן , למרות התואר לפעמים צריך השלמת הכנסה . ומעולה שיש לך משפחה מדהימה , אחד למען כולם - כולם למען אחד . אין לך מה להיות מובכת מהעבודה שלך , העבודה מכבדת אותך ועוזרת לך להתפרנס , גם אני בתקופות דחק רבות שהיו בחיי עבדתי סביב השעון גם בהוראה , גם בקידום מכירות וגם כקופאית , לא אהבתי את העיסוקים השונים ואת העובדה שאני בקושי רואה את הבנות , אבל הרבה ברירות לא היו לי , הייתי צריכה לתת לחם לבנות .

../images/Emo42.gif בוקר טוב עולם

אכן - השבוע טס מהר מהר . מתכוננים לשבת
ארוחת ערב שבת מפנקת רק שטרם החלטתי מה אבשל , מחכה שהחיילת תגיע הביתה ותבקש מה שרוצה , בשבת - מפגש קרניבורים והולך להיות נהדר
קניות - רק השלמות - בעיקר פירות וירקות . יום נפלא לכולם .

למעלה