בוקר טוב לכולם...

Mr SuTuL

New member
בוקר טוב לכולם...

בוקר טוב לציפורים לעצים לחתולים לכלבים למקקי השדה... סתם ב-ו-ק-ר ט-ו-ב ולמה טוב? או! סתם כי קמתי שמח ועליז... (עליז...) אז ככה! אחרי הקדמה קורעת לב וסוחטת דמעות קצת יותר מהטלנובלה לגעת באוכל הגיע סוף סוף הנושא האמית של ההודעה! ואמרו שלום: מהתאריך 21 עד ה 27 אני באילת.. יפה עד פה הכל ביסלי בצל אבל.. כל המסיבות באילת זה האוס טראנס ואלקטורני... אז אם יש חסוד אחד מביניכם שיודע על מסיבות היפ הופ באילת בתאריכים הנ"ל (למדתי קצת לשון..) עשו חסד עם בן עמכם (גם תנ"ך לא פספסתי) ספרו לי.. ואם יש מישהו שיהיה בתאריכים האלו באילת ומחפש פרטנר (אנגלית..) למסיבות היפ הופ א-נ-י פ-ה

Y.L.N

New member
אז ככה...

בבייס באר יש בחמישי מסיבות היפ-הופ וגם בכל יום אחר יש שם הרבה היפ-הופ כמו באנפלגד הצמוד אליו... יש עוד פאב של אמריקאים שם שמנגן רק היפ-הופ אבל אם אתה לבן קשה מאוד להיכנס לשם... זה מה אני יודע מקווה שעזרתי

Mr SuTuL

New member
תודה!

תודה רבה רבה! נקווה שאני יצליח להיכנס למקומות האלו אפילו שאני לבן כמו אשכנזי (שאני לא (ואין לי בעיה איתם (שידעו מראש) סוגרים לאט לאט) תסוגריים )

Mr SuTuL

New member
עוד בקשה קטנה

מי שמכיר שירי רגאי ממסטלים (יענו שאתם שומעם אותם ומקבלים תפאנאנה) בבקשה לעשות לי רשימה

Mad-DawG

New member
"Ganja man! where ya man?"

"i wanna know y u somkin´ the Ganja?" Buju Banton & Wayne Wonder - Sweet Sensimilla

magoo

New member
תן לי לתקן אותך

באנפלאגד אין יותר מדי מוזיקה שחורה. בדר"כ הם עושים שם מסיבות טראנס והאוס, אבל מדי פעם כן עושים מסיבות של מוזיקה שחורה, רק צריך לברר מתי.הכי טוב ללכת לשם ופשוט לשאול. פעם אחרונה שהייתי שם היתה מסיבת פצצה של מוזיקה שחורה רק שנאלצתי לעזוב מוקדם בגלל איזה אדיוט ששבר בקבוק בירה על הריצפה וכל הזכוכיות עפו עליי ונחתכתי.. ביאוס רציני כי היתה מסיבה ממש טובה, מפוצץ (!!!) אנשים.

Mr SuTuL

New member
שימו לב רק אני עדיין פנוי :)

אז אם מישו יהיה בתאריכים שלי באילת להזדרז ולהודיע לי :O)

למעלה