בוקר טוב, לכולם

בוקר טוב, לכולם

אני מאוד אוהב את שירשורי "הבוקר טוב" אתה כותב משהו והאחר כותב, והשרשור יכול להגיע למחוזות נפלאים "ללא כוונה" אז רציתי לספר לכם על אתמול ועל הנגינה הנהדרת ששמענו על זמרים, שאחת מההן זו עם הריאות, וואלה עושה את צליחת הכנרת בצלילה ללא בלוני חמצן , כי הריאות שלה בנוסף לזה שביציע ראינו אותם, בצילום המוגדל והוקרן לנו ראו שהם יפים רציתי לדבר על הכיף לפגוש חברים ולהנות איתם. אבל אני מבקש עזרה של מביני דבר אני מחפש מחשב נייד קטנטן, עם מצלמה כזה שיכול לשרת אותי בחו"ל, (שיכלול כמובן WI-FI) האמת לא יודע מה המפרט שאני אמור לחפש, כמה אני אמור לשלם אשמח לרעיונות תודה על הבוקר

VASANA

New member
YYY אפ'חד לא קרא?../images/Emo7.gif

יאללה, רון, ההיא עם הריאות... היתה מדהימה, לא? אפילו אני בתור אשה התפעלתי מה... עומק נשימה שלה
תשטוף ת'עיניים עם עוד לקט http://www.youtube.com/user/limorshapira ובקשר למחשב - לא יודעת לייעץ, אז משאירה את הבמה למומחים ממני. לילה טוב.

ונסה, ולי היה נראה שהיחידי

שהתלהב מהראיאות שלה הייתי אני חשבתי שאם היא משתתפת בצליחת הכנרת, אז כשהיו מים בכנרת היא לא צריכה בלוני חמצן ויכולה לעשות זאת בצלילה מה עוד כמו שהיא החזיקה את המיקרופון, לא ניתן להמנע ממחשבות כחולות. אני שמח ששמת לב לעניין מחשב קניתי אתכם ראיתי ממנה נהנתי, לא שמכן לא, אבל אתן הייתן , לבושות, לעומתה, כמו נזירות תודה על ההקפצה לילה טוב

VASANA

New member
בלי מחשבות כחולות../images/Emo88.gif

היא מרשימה בכל קנה מידה, נהניתי מאד [למרות שהייתי לבושה לעומתה כמו נזירה, בעיניך:- D:D ] תתחדש על המחשב, ליל מנוחה.

איך? איך בלי מחשבות?

גם קולות פשוט משהו גם ריאות כמו שצריך גם פותחת פה ענקי למקרופון על מה רצית שאחשווב על הרבבודיה????????????????

VASANA

New member
הרבובדיה יכול להוות גורם מסיח

מול מחשבותיך המכחילות... אבל יפה שחזרת להגיב על ה"בלי" ועל ה"עם"...

optimi10

New member
מחשבות כחולות ונזירות

הזקיר אותי לבדיחה :-=)) נזירה אחת באה לאם המנזר, ואומרת לה: "הציליני, אימי, אנסו אותי. מה לעשות?" אם המנזר הסתכלה עליה ממושכות ופסקה: "עלייך לסחוט מיץ לימון עד לקצה ולשתות לאט לאט". "אבל מה זה כבר יעזור לי?" שאלה הנזירה. "זה כבר לא יעזור לך", ענתה אם המנזר. "אבל אולי זה ימחק לך את החיוך מהפרצוף!"

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif פיכככככ נזירות../images/Emo3.gif

אתה תמיד רואה כחול עמוק
העיקר שנהנו וזה העיקר

צילוש, תקרבי, עוד, קצת, תקרבי. נו, אגלה

לך בסוד, ראאבק לא צריך להשויץ בזה, אני עוור צבעים אפילו הפרופיל הצבאי שלי ירד בגלל זה אז אותי להאשים באיה של כחול?????????????????????

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני להאשים??? רונצו'ק...

מממממההההההההההההה פתאום

w o m a n 10

New member
../images/Emo6.gif גברים גברים..... ../images/Emo6.gif

היא אכן היתה גם יפה וגם שרה יפה
אעפ"י שהיה קצר [בעבורי לפחות] היה כיף לפגוש אתכם
הגעתי באיחור כי לפני כן הייתי בביקור חולים אצל חברה. הבת שלה נסעה לתאילנד עם החבר. אחרי 4 ימים בלבד החליקה על הרצפה במלון ,חטפה מכה בראש עד כדי שבר בגולגולת. האמא,כמובן, מיד נסעה אליה. האב נשאר כאן לשמור על העורף. אני עד עכשיו לא החלטתי למי היה יותר קשה לאם שהתמודדה שם עם ארוע לא קל או לאב שנשאר בבית. מה שכן, היה מרתק לשמוע את ספורי בית החולים באחד מאיי תאילנד. בהזדמנות אספר גם כאן. ליל מנוחה אנשושים היו טובים לעצמכם ולאחרים |

לא הבנתי, האמא נסעה לתיאלנד

האבא נשאר פה ואת נסעת בביקור חולים? את מי? את האבא? שהיה לו קשה? האבא? קשה? ואת מתחילה את התשובה גברים? גברים? הלו, עכשיו ברור לי למה אחרת עכשיו ברור לי למה את מתייחסתרק לכשרון השירה שלה

w o m a n 10

New member
../images/Emo3.gif אחחח...נשים נשים...

כשהן באות לשמוע מוסיקה הן מקשיבות למוסיקה
הדבר קרה לפני שבועיים. עד עכשיו לא הרשו לה לטוס. בשבוע שעבר היה איחוד משפחתי. ביקרנו את הבת, האם, האב ואפילו החבר... יחדווה.

צילוש43

New member
בדיוק אישה...שה שה.

היא יודעת לאן לשים את מבטה
טוב שהכל כבר מאחור... וכמה טוב היה אותך לחבוק
בוקר נפלא

ניקו 45

New member
את לא ממש ברורה מייה האחת ../images/Emo128.gif

ואני מקווה שלכולם שלום ובריאות . ובכלל מה זה קשור או אמור להביע : גברים גברים אהההההה ?

w o m a n 10

New member
אני לא ברורה? ממש? ../images/Emo2.gif

חדש לך????
מצבה של הנערה הולך ומשתפר. תודה.

וומן, הצלחת לבלבל חבל"ז

אמרת הלכת לבקר חברה מההמשך הוברר שהיא בתיאלנד ובעלה בבית. עכשיו את מוסיפההההההה את כולם, אפילו את החבר? היא בתיאלנד ויש לה חבר, והוא מבלה עם בעלה ואת מבקרת אותם בנוסף לבת????????? מעניין במשפחה הזו לא?

למעלה