צ´וצ´ו אני מתה על בשרים.... על המנגל,,יאלה רעיון ניפלא..אני כבר רעבה. משוש מה דעתך?שנצרף אותם?
ט טאקילה~* New member 4/7/02 #25 צ´וצ´ו אני מתה על בשרים.... על המנגל,,יאלה רעיון ניפלא..אני כבר רעבה. משוש מה דעתך?שנצרף אותם?
ט טאקילה~* New member 4/7/02 #31 צ´וצ´ו מותק.. אין תנאים מוקדמים,אתה חבר שלנו... לגביי המנגל ניראה מה כולנו מחליטים.. תות גם כאן איתנו.
צ´וצ´ו מותק.. אין תנאים מוקדמים,אתה חבר שלנו... לגביי המנגל ניראה מה כולנו מחליטים.. תות גם כאן איתנו.
C CHUCHU New member 4/7/02 #35 אם זה ככה ! אז אתם מרויחים! אני אפנק אתכם כמו שלא קיבלתם פינוק אף פעם! עלי!
ט טאקילה~* New member 4/7/02 #23 תות.. קודם שש בש,אחר כך דמקה לחימום האוירה. אחר כל אמת או חובה,ככה לאט לאט הבגדים ירדו מעלינו ואז הדבקה פאזל,,ואיך לא שבץ נא. נכון משוש?
תות.. קודם שש בש,אחר כך דמקה לחימום האוירה. אחר כל אמת או חובה,ככה לאט לאט הבגדים ירדו מעלינו ואז הדבקה פאזל,,ואיך לא שבץ נא. נכון משוש?
ט טאקילה~* New member 4/7/02 #29 ידעתי.. שאתה אוהב את המשחק הזה,,היפה בשבץ נא שכולם מנצחים חחחחחחחחחחח
ט טאקילה~* New member 4/7/02 #44 זה לא מי פושט מהר יותר.. את הבגדים.. זה פושטים את הבגדים חם חם היום...