בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

מנסה למרות כל מה שאני קוראת כאן , לא להכנס לדכאון. קשה לי לקרוא שאלפי של יענקלה יורדת בתפקוד שלה בקצב מהיר מדי. הלואי יענקלה וזה ייעצר קצת. מאחלת לך שתצליחו יחד לעזור לאלפי לעבור את הימים הקשים שעוברים עליה. בעלי ממשיך להיות כמו הילד הקטן שלי. אתמול חזרתי מהעבודה מזיעה מאד והלכתי מייד למקלחת. ומה אתם אומרים? בדרך כלל אני צריכה לגרור אותו להתקלח אך הפעם הוא בא ורצה גם כן... אז אחרי שמחירי המיים עלו , אתמול התקלחנו שנינו פעמיים!!! אחר כך אכלתי מרק עוף כי אני עדיין לא כל כך בריאה וכמובן גם הילד רצה וקיבל מרק עם שקדי מרק. הוא כל יום שואל אותי מתי??? וכוונתו מתי ניסע לחופש . כי הזמנתי לנו בית מלון באמצע אוגוסט אך הוא רוצה את זה היום.... המטפלת שלנו נוסעת כנראה לחודש לנפאל, הודיעה לנו במוצ"ש, כמובן שאלה אם אנו מסכימים ואני איפשרתי לה לנסוע כי היא מאד מתגעגעת וגם סבתה חולה מאד. היא כבר כמעט 3 וחצי שנים כאן. אני מתארת לעצמי שיהיה לנו לא קל אך נתגבר ונעזר בילדים ובמשפחה והכי חשוב שהוא ירגיש טוב. כשבעלי שמע זאת, הוא ממש הבין, שאל קצת בתדהמה "למה??" "זה לא בסדר", כמה שהוא קשור אליה, ממש מדהים. הסברנו לו שהיא נוסעת לבקור ותחזור ועכשיו הוא נרגע. אז גם לי קצת קשה וצריכה להערך אחרת , אבל מקווה שנחזיק מעמד. יום טוב לכולם, טובה

ענתי44

New member
לפעמים המרק הוא סתם תירוץ

ככה אומרים בפרסומת לשקדי מרק.... יקירה אהרון למרות שאין לו יכולת להעריך זמן התגעגע אליך ולכן רוצה להיות שותף למה שאת עושה. ככה עם אמא. היא חוזרת ממרכז יום והיא אחרי ארוחת צהרים, לא פעם רוצה לאכול איתי אפילו שהיא אומרת שאכלה כבר ובאמת לא מצליחה לאכול הרבה, היא נהנית לשבת לצידי. טוב עשית כשאיפשרת למטפלת לצאת לחופשה ואני בטוחה שלמרות שזה נראה נצח בלעדיה, אתם תסתדרו ותאפשרו לה לראות את המשפחה שלה ולנוח. לא יהיה פשוט בכלל אבל את חזקה. ועם הילדים תצליחו. מדהים איך שאהרון נקשר למטפלת ואיך הוא מבין שהיא עוזבת ואת התלות שלו בה. תרגישי טוב בתקווה שהפלצילין היהודי יבריא את גופך ומראה הים וחיבוק הנכדים יחזק את ליבך יום נפלא יקירה

יקירה שלי בוקר טוב!

קודם כל שיהייה לך יום פלא, ובקשר למטפלת... אז זה יהייה קטון עליכם, יעבור מהר, תצטרכו אומם להיערך קצת אחרת, אבל אולי איזה בייבי סיטור לשעות הבוקר לטיול ולשחרר אותך קצת, אבל זה יהייה קלי קלותו... כמו שאומרים... כולנו כאןנחזיק לך אצבעות ונספור את הימים ביחד... ובסוף תגלו מה שאני גילית אחרי שהוא לא היה יומיים... ששום דבר הוא לא סוף העולם.. מסתדרים.. והתרופה להכל היא סבלנות... אם תצטרכי אשלח לך מרשם טוב לסבלנות.... שיהייה לך יום מקסים עם
ענק ממני...

תודה ניצה יקרה

אני בטוחה שממך אני אקבל הרבה כח וסבלנות וטיפים איך לעבור את התקופה הזו. שיהיה לכם יום נפלא, יום טיול לעיר הגדולה. תשמרו עליו טוב, שלא יברח..... חיבוקים, טובה

יש רגעים שהייתי עוזרת לו לברוח...

אבל לצערי אינו מסוגל אפילו לחשוב על בריחה, לכן אני צריכה "להחזיק " אותו בכוח של \א יברח.....

sarale14

New member
ליאורלילי בוקר טוב,

כמה זמן המטפלת אצלך? האם היא בארץ 3 וחצי שנים באופן כללי לנו המטפלים ביקרנו אסור להכנס לדכאון - לזה יש זמן אחר כך לא היום שאנו מהווים להם את כל הביטחון שבעולם ובשלב של בעלך הוא מרגיש אותך גם ללא מילים. אני יודעת למרות ההיכרות הלא ארוכה שלנו - שאת אשה חזקה ומאחלת לך להתגבר על הכל עד שתחזור המטפלת, זה לא המון זמן חודש ימים????

שרה לה בוקר טוב

המטפלת אצלנו מנובמבר וקודם היתה אצל משפחה בהרצליה כשנתיים וחצי. אנחנו מאד מרוצים ממנה ומרגישים איתה כמו בת משפחה. היא משתפת אותי במה שקורה איתה ולכן אני כל כך מבינה אותה ואת הצורך שלה לנסוע. בכל מקרה , גם אם היתה רוצה לנסוע בעוד חצי שנה , תמיד זה היה קשה ואהרון היה עוד יותר רגיל אליה. כרגע הבעייה היחידה שיכולה להיות אם אני לא אהיה בבית, אם הוא יצטרך להחליף תחתונים באמצע היום וברור שלילדים תהיה בעייה עם זה. נמצא פתרון גם לזה , כדי שאוכל לפחות לעבוד קצת ולא להפסיד כל כך הרבה ימי חופשה. אני לא נכנסת ללחץ מזה כלל, גם אם אצטרך להשאר בבית רוב הזמן.

sarale14

New member
התחלתי לכתוב וכנראה לחצתי על מקש

לא יודעת איזה - ונעלם, בסוף אני אדע להשתמש במחשב. שאלתי, כי אני חשדנית לגבי מטפלים/ות, ריימונד עובד אצלו כמעט שנתיים, אחרי כחצי שנה סיפר לי שאמא שלו חולה ושהוא מאוד רוצה לנסוע, - אי אפשר גם לומר לא. לא רציתי שהייה על המצפון שלי עם חלילה באמת קורה משהו לאמו ו.... ומצד שני אני חייבת אותו בטיפול בפצעי הלחץ - בזה לא נשאר לי כוח נפשי לשאת, זה מעל ומעבר לכל דמיון.... אשרתי לו לצאת לשבועיים שנראה כמו נצח, כאשר אמא הייתה מאושפזת במצב גרוע ביותר, אבל בהשגחה של בית חולים. אני לא רוצה לחשוב שזו המגה שלהם, האמא חולה, הסבתא וכו'... מצטערת אבל אין לי אמונה בהם. ושוב הוא מטפל במאה אחוז באמא. אני מאמינה בך, את והמשפחה תצלחו להתגבר, והכי חשוב שהזמן יחלוף מהר. - בהצלחה שרהלה

צרת רבים רבע נחמה

היא לא חצי כמו האימרה, אבל רבע כן, וזה המון. טובה, אם ניקח את שנינו כדוגמא רגעית, מצד אחד אנחנו מצטערים על החבר השני, אבל מצד שני זה עוזר לספר ולהווכח שאינך לבד ותופעות דומות קורות ליקירים של חבריך. את לא חושבת שלאהרן מתים יותר קייטנה מבית מלון
באשר למטפלת אין בכלל ספק שאת היית צריכה להסכים, אבל אני הייתי עד לפני זמן מוטרד מה לעות כשצ'רי לתא לחופש. בזמן שהייתי מוטרד אלפי היתה במצב הרבה יותר טוב, אולי דומה לאהרן. חשבתי שאהיה מוכרח למצוא מחליפה לתקופה הזו, או מחברות של ג'ואן וצ'רי, או לפנות ללשכת כ"א. היה נראה לי מוקדם לדברעם צ'רי, כי היא התחילה לעבוד באוקטובר וחשבתי שתבקש חופשה לסוף השנה. כך, בלי שידעה על חששותי הודיעה לי משיקולים שלה שהיא מתכוונת לצאת בסוף השנה הבאה 2010 כך שהפסקתי בינתיים להיות מוטרד. אבל כדאי לך בהחלט לדוק אפשרויות, בלי להכנס לשיקולי החוקיות.

אין נחמה , רק הרגשת שיתוף וחברות והבנה

תשמע יענקלה , הרי כולנו כאן יכולים לשתף בדברים שאי אפשר לומר לילדים או לבני משפחה או לחברים. למרות שעם אחותו של בעלי אני יותר פתוחה כי היא מתעניינת ואני מספרת לה אך ברור שלא הכל, היא מבינה. גם עם גיסתי אני יכולה לדבר אך לא משתפת יותר מדי כי היא איבדה את אביה השנה שהיתה לו דמנציה ווסקולרית ועברה תקופה קשה , אז אני חוסכת לה מכאוב. לגבי בית המלון, אין דרך אחרת שאקח את אהרון מהבית שירגיש קצת שינוי כי הוא משתגע מהישיבה בבית. כשהוא יהיה בבית מלון , שינוי אווירה ומקום, דשא ורוגע ובריכה ומקווה שיסכים קצת לנסוע לירושלים ואולי אקח אותו לבקר קרובים, כך שכמה ימים כאלה ימלאו לו את המצברים ובע"ה גם לי. מאחלת לך שיהיה לכם יום נפלא ושאלפי תהיה רגועה ונחמדה, תחזיק מעמד, להתראות , טובה

התלוצצתי. התכוונתי שלילד שלך מגיע בחופש הגדול

להיות בקייטנה. שם יהיה עם בני גילו המנטלי ויהנה יותר מאש להיות עם מבוגרת בבית מלון

טובה'לה בוקר טוב../images/Emo24.gif

הרי את יודעת מה המצב של כולם והדיכאון צריך להיות ממך והלאה, אנו מתמודדות קשה אך יציב ומי כמוך מעודדת את השניה אז התעודדי מההתעודדות שלך
ראי הכל חיובי כי כך נשמור על שפיות
חזקי ואמצי

למעלה