בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

ימים לא קלים עוברים עליי ,לכאורה תקופה מקסימה עם משרות טובות ,השכרת הבית ,מוקפת חברים ...אבל הדמעות זולגות ללא הפסקה, המון מחשבות על מה יהיה ..ואך ... המון התלבטויות ...ופתאום לא מצליחה לשלוט וחושבת על מה היה לו ...דבר שלא הרשתי לעצמי עד היום והיום בא ללא שליטה ..ועוד דבר מוזר ..ישנה המון המון ...שינה טרופה , שינה שממנה כמה עיפה ...ומודאגת ..סתם מכל שטות נכנסת ללחץ ... חושבת לפנות לעזרה ... אז עם קצת נעלמת מכאן , שתבנו .. יום נעים

לורי60

New member
לים רגוע

אני מבינה בדיוק מה עובר עליך, גם אצלי "כאילו" היסתדרו הדברים . בעבודה וכו.. אבל זה לא נכון כי הזמן מקל, ואין שום הקלה בעצמת האבל והגעגועים. וכמו שכתבת, החסר באיש שאיתו היתיעצתי בכל דבר וענין הולך ומעצים. אני מקווה שתחזיקי מעמד ותימצאי עזרה, ואםילו רק של חברים ישעזרו לך לעבור את הימים האלה לורי

li 3 האחת

New member
בוקר טוב ים מתוקה...

גם אני בשבועים האחרונים מרגישה כמוך.פשוט אבודה.. לכאורה הכל טוב.לימודים שאני אוהבת,חברות וחברים מדהימים שנותנים כוח,גם ברצון למכור את הבית הדברים לאט לאט מסתדים. אבל הצער הכאב והיגון לא מרפים הבכי אינו נשלט והכאב בלב עצום... מבינה אותך אישה מדהימה ושולחת לך מפה חיבוק ענק ומלא אהבה..לזמנים מאושרים יותר אוהבת~לי

yamkachol

New member
מים אל ים,,,

היי הים רגוע. גם אני.... כעת בתקופה של שפל. של שפיפות הרוח והנפש. כמעט ארבע שנים בלי - וזה נראה ומורגש כמו נצח. זה כבד . זה מתיש. אני כעת מרגיש מותש. שחוק. פניתי לעזרה והשבוע יש לי פגישה ראשונה. נראה לי שהמחשבה שלך לפנות לעזרה , הינה במקומה. שיהיה לך בהצלחה. כל הכבוד על ההתמודדות. אנחנו פה.

תקופה קשה לכולם

לא יודעת למה כולם מתקשים עכשיו , לאין שפונה שומעת אנשים שקשה להם , אולי זו התקופה הכלכלית , אולי זה המתח באויר , שגורם לכולם להרגיש חולשה מקווה ומתפללת שתמצא הדרך לשפר את החיים, אני מודה נעזרתי בעזרה מקצועית שהיה צריך שולחת לכם כוחות לעבור את התקופה הקשה הזו במהרה

אתי161

New member
איתך.........

טלי יקירה, אני שולחת לך חיבוק ענק, למרות שאנחנו לא מכירות אישית, אני כל-כך מבינה את תחושותייך. מאחלת לך שהכל סביבך - ישתפר ותמצאי את הדרך והשלווה ותחזרי לאופטימיות שישנה בך. תפני לעזרה מה שיותר מהר, אם מתאפשר לך, יש מצבים שלא מצליחים להתמודד איתם לבד............ אתי

../images/Emo24.gifרגשתם אותי בתגובותכם ..

ואכן ים כחול צדק בדברייך ,ארבע שנים זה נראה רחוק ..כבד ..וכל כך חסר ... היום נפגשתי עם הפסכולוגית אחרי שנתיים שלא בקרתי אצלה ...אומנם השיחה לא היתה קלה אבל הרגשתי שרוקנתי ...יצאתי ממנה מחוזקת ... וכעט התעוררתי בתחושה של ריקנות ...געגוע .... מקווה לימים נעימים יותר לכולנו ...

למעלה