בוקר טוב לכולם

ליאת167

New member
בוקר טוב לכולם

מה שלומכם? אני מצטרפת טריה, ורציתי לשאול שאלה... היכן אוכל למצוא קבוצת תמיכה למתגרשים? אשמח עם תוכלו לעזור לי.

טובי66

New member
ערב טוב מיקי, אני כל יום קמה עם כוונה

להתקשר אליך..... ולא יוצא לי. למה???? האם אני חוששת? האם אני פוחדת לעמוד מול האמת? תסביר לי בבקשה...........

טובי אם את מתכוונת לעלות לשידור ברדיו,

אז דברי איתי לפני כן בטלפון ואם יש כאן מישהו/י שעלה לשידור אשמח אם יכתוב לך כאן איך הרגיש ואיך היה. אני מבטיח: לא נושך, לא בועט, לא חצוף, משתמש בכפפות, מחטא את הכלים, ומכוון רק לטוב.
האמת לא בורחת היא לא תמיד ברורה האמת, היא יחסית למחזיק בה יש הרבה אמיתות שונות גם בידי אויבים מושבעים. לכן לא כדאי שהאמת תנצח עדיף שאנחנו ננצח.

ש ר ה לה

New member
טובי, אני הייתי שם. אצל מיקי בשידור...

מיקי אדם ישר ומקסים ..!!!!! הרימי טלפון עכשיו ודברי איתו, הוא יעשה לך רק טוב. מיקי דיבר אפילו על דברים מאוד אישיים ואינטימיים כמובן שאמר לי מראש שאינני חייבת לענות לשאלותיו.... ולך מיקי, תודה. כן האיש עדיין מחזר אחרי די בהתלהבות, אבל לקחתי לתשומת ליבי מה שאמרת לי ... בנתיים מעבירה איתו זמן איכותי בלבד, אני נתונה כל הזמן תחת הרושם שאינני יכולה לשים את מבטחי באדם הזה..., לכן, אני עומדת על כך לחלוק איתו את כל ההוצאות הנגרמות לנו בבילויים המאוד נחמדים המשותפים שלנו... (הוא הצליח להחזירני לרחבת הריקודים אחרי הפסקה ממושכת של למעלה מ10 שנים. זה קרה בפסטיבל כרמיאל האחרון)

נהדר, תמשיכי כך

החיים קצרים וצריך רק להנות לפעמים אני חושב שבנו לכאן רק כדי להנות כי בצד האחר אין שום דבר ממה שיש כאן חוץ מגן העדן של המוסלמים וההודים. חחחחחחחחח

טובי66

New member
לא ולא מיקי, דיברנו שאני אגיע אליך באופן

פרטי ולא דרך הרדיו....... ואני לא צריכה שמישהו יספר לי אייך הרגיש והיה.... מפני שכבר עליתי לשידור ברדיו בקשר לבת שלי.... אבל......

magda

New member
בוקר טוב לך ליאת../images/Emo140.gif

עצה ממני..גירושין זה כמו מוות סוף תקופה לכן מומלץ לתת לעצמך זמן החיים יראו לך יפים יותר בהמשך וכל יום שעובר את מרפא את עצמך הפצעים מגלידים לאט לאט אלו הם תהליכים שאין קיצורי דרך.. אני מדברת מניסיון לי לקח כמה שנים טובות לאסוף את עצמי מחדש ולצאת לדרך. תתני לעצמך זמן ותעזרי באנשי שאוהבים אותך מבטיחה לך שיום אחד השמש יאיר עוד פעם בחייך יום מקסים לך

בוקר טוב מגדה..איזה יופי לראות ששבת לכתוב..

אני חושבת שזה מאוד אינדיבידואלי איך אדם לוקח את הגירושים...לאחד זה כמו שקרה לך ותיארת כמוות...לאחר [לי] זה היה כמו לנשום מחדש...נכון שמאוד קשה בהתחלה...אני מדמה זאת כמו להתחיל ללכת מחדש...נופלים, וקמים, עקב כל השינויים שעוברים...לעיתים אנו מגלים בנו יכולות שלא היינו מודעים להם בכלל...כי עצם ההשתחררות ממערכת קשה והרסנית משתקת אותנו...אף אחד לא מתגרש סתם..ואני מאינה בכל ליבי..שהשיקום, הפריחה מחדש מביעה בבוא העת...לאט לאט...והכל מסתדר...

magda

New member
גם לי כיף לכתוב כאן שנית../images/Emo24.gif

כמו שאת אומרת כל אחד חווה את הגירושין אחרת בקשר לנשימה את צודקת...אני חזרתי לנשום רק אחרי שהתגרשתי נשמתי נשימה ארוכה עד ל תחתית הבטן וזה היה סימן שסוף סוף השתחחרתי מנטל מאוד חזק שחנק אותי שנים רבות אבל עם כל זה ואפילו שאני עשיתי את הצעד לשיחורר נפלתי למצב שלא הבנתי אותו אז ונסגרתי בתוך עצמי והכעסים השטלתו עלי חזק... רק עיי עבודה על עצמי שיחררתי את כל מה שליווה אותי שנים אבל לעשות עבודה של שיחורר כעסים זה משהו שלא קל לעשות..... אבל אין דרך אחרת אם רוצים להתחיל מחדש יום מקסים לך ואני מחכה להפגש איתך בקרוב

גאיה ק

New member
מסכימה עם ערדניקית../images/Emo3.gif

שגירושים כמו הרבה עיניינים הם עיניין אינדיבידואלי. יש שרואים בהם מוות,כמוך. יש שרואים בהם הרבה דברים אחרים. מכירה נשים ו/או גברים שפרחו אחרי גירושים. כאלו שהתבשלו הרבה זמן עם הפרידה . כאלו שמיד נכנסו לזוגיות חדשה ומהנה. אין סוף לווריאציות,כיצד כל אחד חווה את גירושיו. ויש את האמצע..

להתחיל מחדש

זה להתחיל משהו חדש בפרק גיל שבו יש ציפייה להזדקן יחד ואז כל קשר שנוצר קשה יותר כי באים עם משקעים יש התנסות ויש צלקות שכואבות לכן פעם חשבתי לשנות שםם במקום הכירות 50 פלוס להתחיל מבראשית או להתחיל מחדש שיהיה לכל מי שמנסה בהצלחה , זה ממש לא פשוט אבל לא לוותר על האהבה , כי היא נותנת טעם אחר לחיים

ברוכה הבאה

להתחיל מחדש , את יכולה לכתוב פה וגם בפורום של גרושיןם וגרושות ויכולה להגיע לצט המתקדם של התפוז שם הדיבור ישיר בחדר 50 + חברים ויש שם מסיבות כל שבוע, אחלה של קבוצת תמיכה עבורך התפוז יש כמה אופציות עבורך , קחי את זו המתאימה לך ביותר

למעלה