בוקר טוב לכולם...

שירקאן12

New member
בוקר טוב לכולם...

שוטר עצר בלונדינית שנהגה בשברולט אדום, השוטר ניגש אליה ואומר "תראי לי בבקשה את הרשיון שלך" הבלונדינית עונה "מה זה רשיון?" השוטר אומר לה "זה כזה דף שרשומים בו הפרטים שלך ויש בו תמונה שלך" הבלונדינית שואלת "ואיפה אני יכולה למצוא אותו? השוטר אומר "נו תחפשי במכונית במגירה" הבלונדינית אומרת "אבל במגירה רק התיק שלי נמצא" אז השוטר אומר "אז תחפשי בתיק שלך" הבלונדינית מחפשת מחפשת ואז מוציאה את הרשיון ושואלת "זה זה?" השוטר מסתכל ואומר "כן, עכשיו תביאי את המסמכים של המכונית.." הבלונדינית שואלת "איך הם נראים?" השוטר אומר "זה כמו הרשיון אבל אין שם תמונה" הבלונדינית מחפשת ומוציאה את המסמכים.. ושואלת "זה זה?" השוטר מסתכל ואומר "כן זה זה" כעבור מספר שניות חבר של השוטר אומר לו במכשיר קשר "אלכס, אתה עצרת עכשיו בלונדינית בשברולט אדומה?" השוטר עונה לו כן.. חברו אומר לו בלהט "תוריד מיד את המכנסים!!!" השוטר עונה לו "מה? למה??" חבר שלו אומר לו "בלי שאלות, תוריד את המכנסייים!" השוטר חושב.. חברי לא יגיד לי דברים רעים לעשות והשוטר מוריד את המכנסיים והזין שלו יוצא מהמכנסיים... הבלונדינית רואה את זה ואומרת "אה! אני יודעת.. זה עוד פעם בדיקת אלכוהול!!"

שירקאן12

New member
אוקיי אחרי שצחקנו...לשאלה?

מה יותר יקר ליטר דלק או ליטר מים מה אומרים....חברי הפנל...?

ben 911

New member
בחישוב כלכלי ליטר דלק תמיד יקר יותר

אבל כשאתה בלב מדבר.. הגרון ניחר והשפתיים יבשות.. בקבוק מים לא יסולא בפז.

שירקאן12

New member
בן אתה ענק../images/Emo140.gif

פשוט קלעת בול... אין כמו מים... בציה ומדבר שים לב....

ben 911

New member
שירקאן. ../images/Emo6.gif אתה מביא בדיחות פגז.../images/Emo59.gif

אף פעם לא שמעתי את הבדיחה הזאת.

ש ר ה לה

New member
בדיחה. מעט מקברית...

לאיש אחד היה כל מה שביקש לעצמו. לא חסר לו מאום. מ שגרם לו לשיעמום אחד גדול (שעמום = שיא המום)... יום אחד הוא החליט ללכת לרופא להתלונן . הרופא אמר לאיש: יש לי דרך לעזור לך אבל בתנאי שאתה חותם לי על הסכמה לכל טיפול. האיש חתם. הרופא הכניס את האיש לחדר ניתוח והוריד לו רגל עד מתחת לברך. כשהתעורר האיש מההרדמה הוא היה המום וכעוס. ברור שהרופא הזכיר לאיש שאין לו כל אפשרות לתביעה משפטית. האיש שלנו עבר שיקום והתחיל לחיות עם הפרוטזה שהותאמה לו. יום אחד הוא פגש במסיבה אליה הגיע את חברתו איתה נהג להתרועע מפעם לפעם. הוא סיפר לה על הרופא שטיפל בו אבל לא סיפר לה על המום ברגלו. הוא סיפרה לו שגם היא עברה טיפול אצל אותו רופא... הם החליטו לחדש את הקשר בינהם... כשהעניינים התחילו להתחמם בינהם פתאום הבחינה הבחורה בנכותו ואמרה לו, מה קרה לרגל שלך? "אני מניח שאם שנינו עברנו טיפול אצל אותו הרופא, אז חוסר השדיים שלך הוא מאותה הסיבה שלי יש רק חצי רגל...

למעלה