בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

מרגישה שעבר אמון זמן מאז שנעלם מחיי כאלו עברו שנתיים ולא כמעט חודשים .מרגישה הרבה כוח לחדש את חיי שאלתי בצ'אט איך מתחילים מחדש .לא יודעת למה מתוך סקרנות מתוך רצון להכיר משהו לקבל שוב חום ואהבה .שכבר שכחתי איך מקבלים מגבר.נרשמתי לאתר של הכריות גילתי שיש מחפשים בעיקר אלמנה ומעל 40 מחפשים פורקן בעיקר הצעירים ואני מבחינה רגשית מחפשת יותר את האדם לשים עליו את ראשי .כתף לשעת משבר .אדם לצחוק איתו וסתם לחזור לחיות ולהנות מהחיים .וכך מחפשת מגיעה לשיחה טלפון שניה ויש שיחה מענינת ולא תחושה שמדברים אם מתבגר.שיחה ראשונה היתה כזאת. די מבולבלת מהדבר החדש לקבל כול בוקר סמאס של בוקר טוב ,מה שלומך הבוקר משהו מתענין בי פתעום .למשהו אכפת ממני הופכת להיו מרכז .שעד עכשיו האתי בצל של...... יש חיים אחרי קצת מרגישה אולי מוקדם אך מצד שני רוצה חיים אחרים רוצה לגדול ולא להכנס למרה שחורה ואבל מתמשך. אני התאבלתי שהיה חיי במשך שנתיים שנלחמתי על חיו כרגע אתן לעצמי את האפשרות להנות.אך מה עושים אם הילדים איך הם יגיבו? להסתיר בנתיים את האמת? פוחדת מהתגובה שלהם בעיקר מהגדולים.בזה אני בדלמה האם זה יעצור ממני לחיות? ספרו לי מה אתם עשיתם בענין? שיהי לכם בוקר טוב ושהשמש תאיר לנו ותצמיח אותנו למעלה כמו את העצים והפרחים.בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ביום חמישי האזרעלי.

ציפי יקרתי לאט לאט ../images/Emo8.gif

חושבת שזה יהיה טוב עבורך , חיבוק
ופינוק וקצת יחס טוב
, ולשתף ולהתיעץ עם עוד אדם שאכפת לו ממך ,זה מאוד עוזר לרפויי הלב השבור
זה נעים ומענג.....
..... רק קחי הכל בזהירות אתרי ההכרויות מלאים ברמאים פקחי עיניים ..אני אישית מעולם לא הכרתי דרך אתרים אלה ...הסתמכתי על הכרויות בכל מיני מפגשים והמלצות של חברות ...בכלל מאד ממליצה להצטרף לחברה של פנויים פנויות ,להיות מוקפת בקבוצה של חברים חדשים ...אולי דרך הקומונות בנט...ורק אחר כך לחפש את האחד שבמקרה שלא מצליח את נשארת מוקפת בחברה ויש לך אך לצאת ולבלות ... בהצלחה ציפי .....
..תני לעצמך להנות להשתחרר....
ובואי לספר חוויות .. ציפי המפגש ביום חמישי ה6.3.08 לא השבוע ...

emmy5

New member
ציפי יקרה, העצה של ים רגוע ,מצויינת ...|חיבוק

את מכירה את השיר עוף גוזל אבל על תשכחי שיש נשר בשמיים.. תהיי זהירה מאוד ..אני מבינה שאת רעבה מחיים נורמליים , לא כל דבר טוב למאכל ..זהירות!!! מאחלת לך הרבה אושר !!! טוב שאת כתבת לנו ,כאן יש הרבה אנשים עם נסיון.

../images/Emo140.gif

ציפי מקסימה שלי כולנו מחפשים את הקשרים הללו שניתן לחלוק עמם מילה חמה בסיומו של יום תנסי להכיר אנשים ונשים דרך האינטרנט , יש פורמים לפי הגלאים, יש צט בתפוז תגדילי את האנשים שאת מכירה ומתוכם תבחרי לך את האיש שלבך ימשוך אליו לידידות קרובה מה שהציע טלי להצטרף לקומונת חברים הנפגשים זה מעולה , ככה תהיה לך תמיכה וחברה חובקת בידידות ושם יכולים להתפתח יחסים קרובים בין החברה , עד שתבחרי עם מי את רוצה לשבת בטנדו

yamkachol

New member
יופי לך ציפי,

שמח לראות שאת מתמודדת. מתקדמת. לדעתי, עליך ראשית לראות עד כמה טוב לך עם האדם הזה. תכירי אותו - את צריכה להכיר את ביתו. להתרשם ממנו. אולי הוא נוכל? ראשית - אם וכאשר תכניסי אותו לביתך, שתדעי מה צפוי לך איתו. שנית, יתכן וצפויה פרידה בינכם, דבר שגם ילדיך יחוו - וזה יהיה גם להם קשה. כדאי לך לזכור שיש לך אחריות כבדה על כתפיך, להגן על ילדיך. אין לי נסיון. יש לי מחשבות, רעיונות. כשאני מדמין לי יצירת קשר עם בת זוג. אני מתכנן, ראשית, ליצור קשר טוב ביננו. כאשר ארגיש שיש ביננו קשר טוב,, בו אני סומך עליה. פה זה מצב שאפעל לפי איך שארגיש. אין לי מה למהר לעשות הכירות בינה לבין הילדים. זו נקודת המוצא. ההיפך הוא הנכון. קודם לבסס את הקשר ביננו וכן גם ולעמוד על טיבה. לבדוק איך מגיבה, מה אומרת, איך מתיחסת בדברי על ילדי. אני לא אוכל להיות בקשר עם אשה שקשה לה עם ילדי. אם אין לה כוח אליהם - לא מתאים לי להיות איתה בקשר. לילדי, אני מהתחלה ספרתי, שאמא היתה החברה הכי טובה שלי, ואני רוצה עוד חברה. חברה אחרת. היא לא תחליף את אמא. אף אחת לא תחליף את אמא. קשה לי בלי חברה, ומתאים שאדם בגילי שיש לו חברה. חוץ מזה , אמא מאוד אהבה אותי, ומה היא היתה רוצה בשבילי? שיהיה לי טוב. ואם אמצא חברה שתעשה לי טוב, אני בטוח שאם אמא למעלה בשמים רואה אותי, היא תשמח מאוד בשבילי. אני התחלתי לחפש, כבר אחרי אולי, שלושה חודשים. רק בתי בת ה - 10 הביעה התנגדות לנסיונותי. כיום כבר לא מתנגדת. בנותי הבוגרות , שהיו אז 12, 14 שנים ובני בני ה - 8 באותו זמן - שאלו ,דברו - ולא הביעו התנגדות. נקודה נוספת , שלקח לי זמן עד שעליתי עליה - והיא הכי חשובה. לי צריך להיות לי ברור - ואז אני הבהרתי לילדי - אם אני צריך לבחור בינה לבינם - ברור שאני בוחר בהם. הרי בכל סיפורי הילדיםי האבא האלמן, מתחתן עם אישה רעה ששונאת את הילדים היתומים מאם, רודפת אותם ומתנכלת להם. ואף גורמת לו לעשות רע לילדיו. לכן , כשאצור קשר עם אשה - גם אגיד לה , וגם אבדוק אותה. מבחינתה מדובר בעיסקת חבילה - אני והילדים - כאחד. מקוה שעזרתי לך. כל טוב - ושיהיה לכם טוב.

BennyKa

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif את בדרך הנכונה !!

ציפי יקרה עברתי את אותו תהליך בדיוק - גם לי לקח משהו כמו חודשיים בשביל להבין שהחיים נמשכים ואני באמת פנויי לקשר אין רבים כנונו בדרך כלל זה לוקח יותר זמן ואנשים רבים ירימו גבה ויאמרו כבר כל כך מהר? אבל זיכרי שרק את חייה עם עצמך ותחושותייך הן אמיתיות אני מאמין שגם את חייה כרגע בתחושה שהכל קטן עלינו ומה כבר יכול להיות סבלנו שנתיים ועכשיו אחרי שהכל נגמר אין דבר שאננו יכולים להתמודד איתו ובכל זאת צדקו קודמותיי שאמרו שיש נשר בשמיים האמת שלא רק נשרים יש שם יש אריות וחיות טרף אחרות באמת שצריך להזהר ולגביי הילדים זאת בעיה - כל אחד וילדיו, בנותי הגדולות יודעות שאני יוצא - טוב קשה להסתיר את העובדה שאני נעלם בלילות, אבל לא הבאתי אף אחת הביתה ולא נוצר שום קשר ביני לילדיה של ידידתי אגב גם הם יודעים על קיומי לא תמיד ילדים מקבלים קשר רומנטי חדש של הוריהם - קשה להם לתפוש את ההורים כיצורים מיניים (חס ושלום) למזלי בנותיי מבינות ואפילו מפרגנות ולמרות כל זאת עדיין לא נוצר קשר בינן לידידה שלי מאוד אינדיבידואלי העניין בכל מקרה אני שמח בשבילך ומקווה להגיע לפגישה כדי שאוכל לצרף גם פנים למסרים הכתובים כבר הצגתי את השיר הבא כאן אבל הפעם אני מקדיש אותו לך ציפי אל תדאג בית הבובות מילים: אמיר אטיאס לחן: אמיר אטיאס אל תחשוב לא הכל שחור, יכול להיות טוב, מה זה יעזור להיסגר בין קירות תצא תיראה אור יום, בחוץ הציפורים שרות ויפות, הכל משחקים של אור, רק אני עם עצמי ומה זה שווה אם אין לי עם מי את כל זה לחוות אל תדאג גם אתה תקבל פרח (כמה נפלא) שגם באופק שלך יש ספינה בני

yamkachol

New member
ציפי, נזכרתי,

עוד מחשבה שעלתה בי. ההכירות בין "הגברת" וילדי - זה תהליך. יהיו עליות וירידות . זה לא יהיה פשוט. כמו כן, אתכנן איתה, ליצור הזדמנויות , במפגשים שיהיה להם נעים - זו תיהיה מטרה. כשאנו עם הילדים - לא מתנהגים כאילו אנו לבד. אנו איתם - למענם, לכייף של כולנו. המטרה שיהיה להם כייף ונעים מהביחד הזה. שגם הם ישמחו שהם מכירים אותה. להיות איתה. מדובר בתהליך. בכיוון. ממני.

סיגלי41

New member
שלוש שנים וקצת אחר - ועדיין לא התחלתי לצאת

לאו דווקא בגלל געגוע אליו או חשש ש"אבגוד" בו. סתם, נראה לי מוזר ומתיש כל התהליך הזה של דייטינג... איפה מכירים בכלל ??

BennyKa

New member
דרך אתרי הכרויות באיטרנט

יש המון כאלה חלקם בתשלום נרשמים - ממלאים "כרטיס" ואז אפשר לפנות לחברים אחרים במאגר או לחכות שיפנו אלייך אפשר לנהל רשימות להציג או להסתחר פרטים אשיים וכו בהתחלה זה מביך אפילו מפחיד אחר כך זה יכול להיות ממכר - לצ'וטט עם כל מני - בדרך כלל בהתחלה רק צופים בכרטיסים וקוראים הודעות אבל מפחדים להגיב - מן מחקר אנטרופולוגי כזה - ככה תלמדי מי פונה ומה מטרתו ואם זה רציני (אל תתפלאי אם חפמו אלייך גם בני 25 30 הכל הולך ברור שלא עונים אם לא מעוניינים כשתאזרי אומץ תתחילי לתקשאר ןמשם עוברים לטלפון ראי סיגל אנחנט לא ילדים כבר עברנו את זה בעבר אבל יש בזה גם היום את הריגוש והפרפרים בבטו כמו אז ובאיזה מקום זה מרענן ו...כן תמיד זה גם בועט באיזה מקום כי לפעמים נזכרים בנסיבות שהביאו אותנו לכאן זהו בגדול בלי התחייבות - כולנו בני אדם עם מאוויים רצונות וצרכים קשר חום חיבוק וגם סקס הם חלק מהיותנו בני אדם חיים ומכיוון שאנחנו חיים יכדאי לממש זאת ועוד נקודה אחת - חשוב להחליט מרואש מהי המטרה קשר? נישטאין? חברטת? סקס? שיחה? בילויי? אני למשל לא מעוניין בנישואין - יש לי את ילדיי ובזה אסתפק לעומת זאת אני מאוד מעונניין בקשר ארוך טווח לשיחה בילוי וגם אינטימיות לא מזיקה צאי לחיים י- בהצלחה בני

סיגלי למה לא לצאת ?

לי מאד קשה הלבד ,חפשתי דרכים להכיר אנשים ,הגעתי לקומונות של פנויים פנויות ,והכרתי המון אנשים אכותיים ,בהתחלה היתי נוסעת למרכז לסופי שבוע להפגש להכיר ,לא היה קל להגיע למקום שלא מכירים איש ,אבל למדתי להכיר והתחברתי עם המון אנשים ..ויצרתי לי חיי חברה חדשים ....מעולם לא יצאתי לדייט דרך אתרי הכירות תמיד הכרתי דרך אנשים והמלצות וחוגים ... בהצלחה גם לך ..

yamkachol

New member
כן, זה באמת מוזר,

אבל זה מה שיש לנו כעת..., אתרי הכרויות באינטרנט (כפי שבני פירט), אליהם הגעתי, (ולא יצא לי מזה דבר), אבל אני עדין "שומר על קשר" (עם האתרים שלטעמי)... בנוסף אני חושב שאפשר ללכת ל"חוגים", שמענינים, ושם יתכן ותיווצר היכרות מענינת. לזה טרם הגעתי. יש לי יותר מדי יציאות מהבית, שלא נראה לי כעת מתאים להוסיף עוד. הכי חשוב , לי, זה לא לפתח ציפיות גדולות, כדי לא להתמודד עם אכזבות גדולות. אני מגדיר לעצמי שאני הולך לבדוק אם יש מקום להמשיך להפגש איתה. אני פגשתי בשנתיים האחרונות, לערך, כעשר נשים, רק לפגישה אחת... לא מצאו חן בעיני.... שיהיה לך בהצלחה.

סיגלי41

New member
יש פה חברה' שדווקא ממש פעילים בתחום...

כרגע, זה לא ממש בוער בעצמותי, משום שאני יודעת שזה כרוך בהשקעת אנרגיה, שאין לי עדיין. יודעת שאקבל המון כח במערכת יחסים טובה, אבל ההתחלה... שאלה - האם לנו קל/קשה יותר ליצור זוגיות חדשה, מלפנויים אחרים (רווקים, גרושים)?

yamkachol

New member
כפי שאת רואה - כל אחד הוא אחד, יחיד ומיוחד...

יש כאלה ויש כאלה - נראה לי שתלוי בבן האדם. אני משער שלנו יותר קשה, משום שלנו יש את האובדן, שהינו עוד קושי להתמודד איתו בכלל, ובקשר עם משהיא בפרט (כאמור , עדין לא הגעתי לכך). זה יותר מורכב. לא ברור לי אם המילה קשה מתאימה כאן. היתרון שלנו, האלמנים /נות, הוא שאנו מחפשים יצירת קשר חדש, לאחר התנסות מוצלחת, טובה, (שנגדעה). אנו יודעים יותר טוב, נראה לי, מה אנו רוצים, מה אנו לא רוצים. אנו באים עם "זכרון חיובי" - לא של קשר בעייתי, טראומתי. בכל מקרה, כל אחד , וההתמודדות שלו.

סיגלי41

New member
יתרון וחסרון

דווקא בשל ההתנסות הטובה,עלינו לעשות תהליך ארוך של פרידה בנפש פנימה. אפילו שמבחוץ נפרדנו לנצח. יש בי מין כעס או תסכול, שנגזר עלי לצאת שוב לעולם ה"סינגלס", לדייטים, לציפיות ולאכזבות. לקח לי זמן עד שבחרתי את בעלי. מדוע עלי לצאת שוב ולחפש חבר?! יחד עם זאת, ברור לי שזה ענין של זמן ואחזור ל"שוק"...

למעלה