בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

היום בערב אני מזמינה את חברי פורום הזדמנות שניה אלי לשיעור תורה מי שמעוניין מהחברים כאן מוזמן ליצור איתי קשר באישי. יום קסום לכם יקיריי

../images/Emo45.gif תמיד אמרתי זאת

סיגלית המון המון תודה על ההזמנה

דנדש10

New member
ליאה/ה, פטרי

אותנו מצרתך. תודה. (בליאה/ה, לאיכות חיים טובה יותר!)

ואם

ביום ראשון לא בא לי??? ואם ביום שני זה עושה לי??? ו...בשלישי סתם כי נחמד לי רביעי וחמישי כי סתם טוב לי.. ובשישי-שבת... מבטיחה שתקבלי חופשה ממני...

ליאהה

New member
את אל תעצבני אותי ../images/Emo2.gif

אני חולה עלייך ואת יודעת את זה! ואת יודעת גם שתמיד אני שמחה לראות אותך איתנו!

ליאה

אני לא באה לעצבן אף אחד {טוב...נו..אולי...קצת...} אבל תביני, יש כאן אנשים מדהימים וזכות האנשים לגלוש היכן שהם רוצים מתי שהם רוצים ובמינון שהם רוצים. אין כל עניין לחרחר מריבות ולהתסיס. אם למארגנים הייתה התנגדות הם היו מביעים אותה. אז בבקשה,בואי נשמור על האווירה הטובה ונשמיך לעקוץ רק טרולים {טוב..נו...חוץ מטרול המחמד שלנו...<אגב,שבלולה נתת לו לאכול היום,יצאתי מוקדם ושכחתי>}

ליאהה

New member
אבל אבל אבל

נכנסתי כי רציתי לראות אם מישהו מהזדמנות יכתוב כאן הודעה.. ואכן נכתבה הודעה וזה לא בסדר לדעתי, ולכן הגבתי. אין לזה שום קשר לאינטרנט.

אבל אבל אבל

זה עניין שלה עם המארגנים. תפני למארגנים ושהם יטפלו בזה!!! א.זה הבית שלה. ואם היא הייתה מזמינה בני-דודים או חברות קרובות??? בדיוק אותו דבר. ב.דווקא במקום הזה,זה המקום של הלתת וכל המרבה הרי זה משובח. אז היא לא פירסצמה את זה בכל פורום/אתר/קומונה שהיא גולשת אלא במקום שזהות האנשים מוכרת לה והיא מבינה ויודעת שטוב שהם יהיו וכיף לה שהם יהיו. וכן,ליאה, זה גם סוג של נתינה.

וחוץ מזה בשביל זה תפוז וכיפה

יצרו דבר שנקרא:מסרישי. בין פלאי הטכנולוגי'ה יש מכשיר הנקרא מכשיר סלולארי {גם בזק מספקים שרות לא רע} ויש תוכנה להעברת מסרים מידיים הנקראות: מסנ' ואיי-סי...

למעלה