בוקר טוב לכולם...

אשלונית

New member
בוקר טוב לכולם...

לקחתי הפסקה קטנה מכל הלמידה לבגרויות, אך סוף סוף זה עומד להגמר. אני סופרת את המבחנים העתידים לבוא. זהו נשארו רק בגרויות עכשיו, 7 במספר בחודש זה מתיש. לא הייתי פה המון זמן אז חזרתי להגיד לכם שלום ולשאול מה נשמע. אגב בלימודים הכל די בסדר, חוץ מהעובדה שבשיא החום המורים חושבים שאנחנו יו יו ויש לנו כוח ללכת 15 שעה מינימום בעלייה לבית ספר לשתי דקות בשביל שישחקנו איתנו את המשחק האהוב עליהם "ככה מחשבים לכם את הציון הגשה, הנה הציונים שלכם, כמה מגיע לכם" אני קוראת לזה נחש את ציונך, ובשביל זה אני נגררת כל יום כמעט לבית ספר לאיזה שתי דקות סיוט אבל מתגברים. היום אגב זה יום טוב, קיבלנו מגנים במקצוע שאני לומדת. אז בדרך לבית ספר חשבתי, והיה לי המון זמן לחשוב, על איזה ציון אני אהייה שמחה ועל איזה לא. הקיצר המורה מגישה לי את המבחן ושואלת איך היה ואני עונה רע והיא אומרת לי או שלא. מסתבר שקיבלתי 70 אחרי שלמרות שלמדתי למבחנים קודמים המון לא הוצאתי כזה ציון בדר"כ. רק בשביל אינדיקציה, אנשים שקיבלו 90 כל השנה קיבלו 75 במבחן הזה וחלקם אף נכשלו, אז זה לא כיף לשמוח על חשבון כשלון אחרים אבל לאור ההצלחה שלי הפעם אני חושבת שמותר לי. היא גם נתנה לי ציון הגשה נורא הוגן ודאגתי להגיד לה תודה על זה אח"כ יש למורה הזו לב רחב!!!. מעבר לכך הכל טוב. אני באמת הולכת לעשות את השנת שירות שחשבתי עליה במכינה קדם צבאית. יש לנו כל הזמן מפגשים ורכשתי שם המון חברים חדשים שאני נורא אוהבת ומתגעגעת אליהם כל יום!. נוצר בנינו קשר חזק אל אף שאנחנו מכירים כל פעם בערך יומיים וזה קרה איזה שלוש פעמים אבל אנחנו נקשרנו ומדברים בטלפון ובאינטרנט בלי הפסקה ועכשיו אמרו לנו להרגע עם מפגשים כי אחרי הכל עכשיו מתחיל העומס וכולנו בוכים על זה. אבל עוד כמה חודשים והכיף יתחיל ואני רק חושבת על זה כל הזמן. שיהייה לכולם בוקר טוב, המשך יום נעים ושבת שלום. אני חוזרת לתרגול מתמטיקה מעצבנת!!!! (דגש על מעצבנת!), במטרה להוציא ציון טוב ולא לראות מתמטיקה במועד ב´ בקיץ! או בכלל אחרי
. אשלי.

זהבה נ

New member
היי אשלונית, שמחה בשבילך שהולך לך

בצורה הטובה ומקוה שכך זה ימשיך. את תראי שתצליחי במתמתיקה למרות שזה מעצבן, זה מה יש חייבים להמשיך ואולי כך אני מאמינה לא תראי שוב במועד אחר את זה יותר. נהדר לשמוע על החברים החדשים שאת רוכשת זה לא פחות חשוב מהלימודים. בסך הכל הולך לך לא רע בכלל עם הציונים, המשיכי להשקיע כי את מצליחה וזה נותן המון כוח ומושך להמשיך ולהשקיע. ביי ותשובי לעדכן אותנו, בהצלחה בבגרויות, זהבה נ זכויות הורים

למעלה