בוקר טוב לכולם

maybesure

New member
תשובות

קודם כל - שומעים את המוטיבציה וזה כבר טוב. שמרדף = ניילון בגודל A4 או פוליו עם פס לבן בשוליו הארוכים (יש גם בצבעים), על הפס חורים של מחורר לתיוק. זו בעצם שקית ניילון לתיוק. קונים באופיס דיפו, קרביץ או כל חנות אחרת למכשירי כתיבה זה בא בחבילות של 50 יח' או 100, יש מקומות שאפשר לקנות גם פחות. חוסך את הצורך לחורר כל דף בנפרד ומצד שני מסדר היטב את הקטגוריות. אני משוכנעת שהבת תשמח לעזור בזה. אחרי השמרדף - יש המון פריטים שאני מאגדת בגומיות. גם במשרד וגם בבית אני לא מוותרת על חבילת גומיות. למשל עטים - כשמסתובבים יותר מידי בין השולחנות אני מאגדת בגומיה ושמה מסודר במגרה או בארון שמיועדים לכלי כתיבה וציוד לימוד (בבית) או משרדי (בעבודה). עטים וטושים שלא כותבים - משליכה מיד לפח. על השולחן ספל אחד או שניים בלבד עם מכשירי כתיבה, שדכן אחד, מחורר אחד מחק, טיפקס, מחדד ומספרים. מעט מהדקים בכלי שטוח על השולחן והשאר במגרה. סיכות שדכן - במגרה. דבקים וניירות דבק במגרה. בקיצור: מה שהכי משתמשים על השולחן, מה שפחות וכמויות מיותרות במגרה או בארון. פנקסים קטנים כנ"ל בגומיה בארון. גדולים - בארון כמו ספרים בספריה. כך גם יומנים. תמונות לא הייתי נוגעת כרגע אם הן מאוכסנות בקופסאות. לי הן היו מסודרות באלבומים בכל מיני גדלים וזה עצבן אותי אז קניתי אלבומים בגודל אחיד ולקחתי לי כמה ימים אחרי העבודה והעברתי את כל התמונות לגודל אלבומים אחיד. העפתי את כל האלבומים הלא מתאימים מהבית. גם אצלי הבית עמוס יותר משהייתי רוצה. אני לא מהאנשים שזורקים דברים טובים לשימוש וככה מצטברים עוד ועוד. אבל פעם בכמה זמן עושה "ניקוי" לארון או תחום מסויים בבית (חמרי ניקוי או כלי מטבח, או בגדים או צעצועים או ספרים) מארגנת בארגזי פלסטיק גדולים ותורמת. יש בבית שני חדרים שאני מרשה לעצמי לא לסדר בקביעות. אחד החדר בו נמצא המחשב, כל היום פעיל ותמיד יש מי שנמצא בו, פעם בכמה ימים מסדרת אותו. וחדר אחד שהוא ריק ויש בו מכונת תפירה ותופים שבעלי מתופף עליהם - הוא גם משמש כחדר ספריה ויש בו ארון לאכסון בגדים שלא בעונה וכלי מיטה מיותרים. ירחונים מניחה סתם כך על מדף - אחת ל4 - 5 חודשים מסדרת אותם במיכל מיוחד לירחונים - שקונה באיקאה. (מנויים על 4 ירחונים, כך שזה משהו כמו לסדר 16 חוברות בכל פעם) בחדר זה נערמים גם תיקוני תפירה - אז ארגנתי להם תיק ומאכסנת אותם , כשמצטברים מספיק כדי לפתוח את מכונת התפירה - עושה לי אחה"צ של תיקונים וישר מסדרת בארונות בחדרים. בית יפני? מתאים לג'ורנלים או לבתים מרווחים מאוד - אני מעדיפה להיות מוקפת באוספים שלי, באמנויות שלי גם אם טיפה עמוס האוירה יותר חמימה וביתית. אגב, גם אני סובלת מ 5 פריצות דיסק לכל אורך עמוד השדרה, יש תקופות של שיתוק טוטאלי שאני לא מעיזה אפילו להרים סלסלת כביסה
אז יכולה להזדהות איתך מאוד.

ר ו ת 5 5

New member
תודה לך,מייבישור

יש לי המון ניילונים כאלה עם חורים. קניתי לביתי לבה"ס,לא ידעתי שמכנים זאת שמרדף. את מתכוונת שבכל ניילון אכניס דף אחד? או,רק נושא? כל תעודות האחריות וכו' קשה לי להבין,אם אנחנו בעידן המחשבים. מדוע צריך לשמור כה הרבה ניירת. הרי זה אמור להיות רשום אצלם,חברת חשמל למשל. אני מאוד אוהבת להדליק נר במבער,זה מרגיע אותי. יש חנות שמנים,שרק שם אני קונה. אז כמו שחשבת,יש לי שלושה מבערים(לא יודעת למה) כי אם החתול,מעיף אחד,אני אוהבת רזרבה. אני באמת מתחילה סוף סוף לארגן. תודה לכולכם רות מי שאוהב חתולים סיאמיים. יהיו לי בקרוב גורים. רות

maybesure

New member
תשובות

בכל ניילון נושא שלם, תמיד הדף שהגיע אחרון למעלה. ז"א שהם מתוייקים לפי חודשים/תאריך. למרות עידן המיחשוב - לא לכל חברה שמבצעת גביה בהוראת קבע או תשלום באינטרנט יש גם "מצב חשבון" שאפשר לשוטט באתר ולבדוק, למצוא חשבוניות וכו'. שמירת מסמכים סרוקים על המחשב שלך - מסמכים עלולים ללכת לאבדון במקרה של נזק בלתי הפיך להארד דיסק אם לא עושים גיבוי קבוע בכל פעם שסורקים. ניתן לעשות גיבוי לשטח אכסון ברשת במקום בצריבה לדיסק - אולם גם זה לא מבטיח שמירה ב 100%. אחת הדרכים הזולות לגבות לשטח אכסון היא לשלוח את כל הגיבויים שרוצים למייל ברשת האינטרנט (לא למייל שיש על המחשב). למשל ג'ימייל, או וואלה ויש עוד שמכילים שטח אכסון גדול דיו לגיבויים. הרישומים אצל החברות אמורים לשמש את החברה כשיש לה טענות אליך, הם לא תמיד כאלו נדיבים לבדוק כלך יש טענות אליהם
אם החתול מעיף לך מבער דאגי שלא יהיה בו נר דולק..נשמע לי מסוכן. ולא תודה.. אני אוותר הפעם על גורי חתולים. יש לנו 7 חתולים משלנו, מספיק לנו מידי, וזה בנוסף ל 2 כלבים. שיהיה במזל טוב, יש פורומי בעלי חיים אפשר לפרסם שם.

ר ו ת 5 5

New member
תודה לך על העיצות

המבערים שלי,מפוזרים בכל מיני מקומות. רק,את זה שליד המיטה אני מדליקה. אני שומרת על חתוליי,מכל משמר. לא התכוונתי לפרסם בקשר לחתולים. רק,רציתי להוקיר לך תודה. בהנחה שאת מאוד אוהבת חתולים. בברכה רות

maybesure

New member
מאוד מאוד ../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif

הסיאמים יפהפהיים לדעתי. אילו לא היו לנו כ,כ הרבה כעת מן הסתם הייתי שמחה לאמץ אחד. חשבתי שתרצי לחלק את אלו שיוולדו. בהמלטה האחרונה שהייתה אצלנו נולדו 3 גורים, אחד מת ימים ספורים אחרי ההמלטה, אחד מתפתח יפה ואחד נשאר ננסי. קראנו לו "בונסאי" הוא פשוט לא גדל. כבר בן 3 חודשים ונראה בגודל של חתול בן 3 שבועות. חוץ מהגודל הוא מתנהג כרגיל
אוכל ומשתולל אבל פצפון.

ר ו ת 5 5

New member
בעזרתכם האדיבה../images/Emo20.gif

התחלתי לסדר ב 3 לפנות בוקר. לא שאני קוקו. פשוט,לא חשתי בטוב,ונכנסתי לנוח בערך ב8 בערב. בקושי,ירדתי עם הכלבים ב6 בערב. עשיתי מה שייעצתם.3 סלי כביסה גדולים. בכל אחד שמתי מה ששייך. הזזתי את ארון הבגדים לסלון. ועכשיו החדר שלי,יותר מרווח. החילותי גם לסדר פינה משרדית. אגדתי בגומייה מלאן עטים. עכשיו,דיי שפוכה. אני שמחה לפגוש פה אוהבי חתולים חתימה טובה לכולם. והמון והמון תודה רות

למעלה