בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

לא מאמינה שאני פותחת שירשור בוקר טוב... הגיעו ימות המשיח
שיהיה לכולנו סופ"ש מקסים, קריר, ורק בשורות טובות. אורית

צהריים טובים ושבת שלום ../images/Emo42.gif .

חחח . תמונה אדירה של שמש אנימייטד גיפ . מאיפה השגת את התמונה הזאת ? היום זה גם יום הבלוגים הבינלאומי . שיהיה שבוע טוב , ושבת שלום
(לא בסדר הזה) כל טוב . באמת . הפורום ... מה יהיה איתו ? (תיכף המנהלות יגיעו בתקווה , ויהיה בסדר . לא ? ) :)

IAM20072007

New member
צהרים טובים לכם../images/Emo24.gif

מה ממצב? אצלנו בסדר, אוכלים אבק
. מקווה ששבוע הבא נסיים .לכבוד השנה החדשה.
. עכשיו תהיה לי גינה קטנה , מי בא לשתול
?[ טוב , אני הולכת לזרוק חפצים, בעלי בדיוק מפרק איזה ארון שרות. שבת שלום לכולכם

new sol

New member
מספיק לקטר....../images/Emo140.gif

בנינו ושיפצנו לפני שנה את כל הבית במשך 8 חודשים... היינו 3 חודשים עם בית פרוץ לכל עבר סלון מטבח ללא דלת כניסה וחלונות...החתולים שמרו עלינו. ישנו ואכלנו ארבעתנו בחדר ועובדה ששרדנו. קצת קשה אבל בסוף זה כיף לא נורמלי, אז יאלה להתעודד ולספר רק דברים אופטימיים. הנה קצת תמונות של לפני ואחרי

new sol

New member
מקווה שהשתכנעת?

למרות שנשאר לסדר עוד כמה דברים בחוץ...חחח

IAM20072007

New member
וואו, סחטין על הבית היפיפה..

אני יודעת שבסוף יהיה יפה. מעצבן שכל דבר תלוי ... אין משקוף,אי אפשר לעשות פרקט, מחכים לחשמלאי, ואז הצבע . יהיה טוב. תודה על העידוד. חוצמזה , אני מקטרת מותר לי בכל זאת פו לני ה !!

הו , יפה :0) נחמד .

טוב לקרוא עוד קצת הומור בפורום . במיוחד הומור עצמי של פולנים . אז את אומרת שלפולנים ופולניות מותר לקטר ?
פרפל , החצי פולני .
.

נראה יופי../images/Emo70.gif

שמחה שאתם מאחורי השיפוץ. נראה שהושקעו פה הרבה עבודה וכסף. בשעה טובה. תהנו מהבית המחודש!

פשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

(וזה לא צליל של פיפי!!!) יפה מאוד! רואים שעבר עליכם שיפוץ קשה מאוד....אך אין מה לומר...התוצאות שוות הכל! אהבתי .... תתחדשו

למעלה