בוקר טוב לכולם

מצב
הנושא נעול.
בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם
היי פורום מקסים . אני לא ממש חדשה יותר קוראת אנונימית והלטתי לצאת מה"ארון" .
השאלות שלי לגביי פדיוס אנחנו אמורים להיות שם ויש לי מספר שאלות וזה די דחוף באיזה מלון הכי כדאי לשהות שם והאם ניתן למצא אוכל כשר שם? חברת נסיעות-אמינה וטובה יש למישהו? זה דיי דחוף אז אם תענו לי כאן או במסרים אני מאד אודה לכם.

גל שלי 1

New member
פדיוס

בוקר טוב לכולם
השאלות שלי לגביי פדיוס אנחנו אמורים להיות שם ויש לי מספר שאלות וזה די דחוף באיזה מלון הכי כדאי לשהות שם והאם ניתן למצא אוכל כשר שם? חברת נסיעות-אמינה וטובה יש למישהו? זה דיי דחוף אז אם תענו לי כאן או במסרים אני מאד אודה לכם.
פדיוס
בוקר טוב.אין לי כל כך איך לעזור לך כי אנחנו נוסעים בערך עוד כחדש. אם הכל יהיה בסדר.אבל בכניסה לפורום יש מאמרים שונים ויש שם הרבה אינפורמציה על פדיוס- קפריסין תיכנסי לשם. וחוץ מזה אני בטוחה שיהיו עוד בנות שיענו לך. שיהיה בהצלחה.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

בוקר טוב לכולם
ברוכה הבאה

גם אם זו יציאה מהארון
אנחנו לא היינו במסלול הזה, אבל אולי הקישור הזה יכול לעזור, יש בו המון מידע. המון המון בהצלחה

ayoosh

New member
ברוכה הנעשית אקטיבית ../images/Emo8.gif

בוקר טוב לכולם
ברוכה הנעשית אקטיבית

וכמובן כמובן- המון המון
אני (לבושתי) לא זוכרת את שם המלון שלנו- כדי לומר שאני לא ממליצה עליו (אולי אקסלסיור???)- משהו שנשאר תקוע במעמקי שנות השבעים...אבל בכל זאת טיילנו והצלחנו להנות... היו פה לא מעט המלצות על הולידיי אין-היקר יותר. בכל מקרה- גם אם יאמרו לך אחרת-רוב המלונות במרחק הליכה של 10 דקות לכל היותר מהקליניקה... לגבי סוכנת נסיעות- אם עוד לא מצאת- את מוזמנת לפנות אלי במסר. אוכל כשר- אין בקפריסין- יש פירות וירקות כמו בארץ, אפשר להסתדר מצויין עם קופסאותץ שימורים ולחם פרוס. בפעם השניה נסענו רק לסופשבוע ולקחנו איתנו אפילו פסטרמה וכו/- איכסנו במלון במקרר ואכלנו ארוחת שבת "לתפארת"... המון

תודה לכולם על התשובות

ברוכה הנעשית אקטיבית

וכמובן כמובן- המון המון
אני (לבושתי) לא זוכרת את שם המלון שלנו- כדי לומר שאני לא ממליצה עליו (אולי אקסלסיור???)- משהו שנשאר תקוע במעמקי שנות השבעים...אבל בכל זאת טיילנו והצלחנו להנות... היו פה לא מעט המלצות על הולידיי אין-היקר יותר. בכל מקרה- גם אם יאמרו לך אחרת-רוב המלונות במרחק הליכה של 10 דקות לכל היותר מהקליניקה... לגבי סוכנת נסיעות- אם עוד לא מצאת- את מוזמנת לפנות אלי במסר. אוכל כשר- אין בקפריסין- יש פירות וירקות כמו בארץ, אפשר להסתדר מצויין עם קופסאותץ שימורים ולחם פרוס. בפעם השניה נסענו רק לסופשבוע ולקחנו איתנו אפילו פסטרמה וכו/- איכסנו במלון במקרר ואכלנו ארוחת שבת "לתפארת"... המון
תודה לכולם על התשובות
לגבי ארוחת שבת אין שם בכלל מקום שאפשר לשלם אפילו אקסטרא?

אדוינה

New member
ברוכה החוזרת!../images/Emo140.gif

בוקר טוב לכולם
ברוכה החוזרת!

ה צ ל ח ה!

ברוכה באה../images/Emo140.gif

בוקר טוב לכולם
ברוכה באה

כפי שאמרו ישפה נציגות מכובדת למסלול אסוטא ולב-רן הוא אחד הרופאים שמטפלים שם. לגבי חוזה, אז כך, אתם עומדים להוציא קרוב ל- 20,000 ש"ח על הטיפול הזה. רצוי שהוא יגובה בחוזה. ברוכה הבאה
והמון המון בהצלחה

אופס../images/Emo9.gif זו הייתה צריכה להיות ללוהי

ברוכה באה

כפי שאמרו ישפה נציגות מכובדת למסלול אסוטא ולב-רן הוא אחד הרופאים שמטפלים שם. לגבי חוזה, אז כך, אתם עומדים להוציא קרוב ל- 20,000 ש"ח על הטיפול הזה. רצוי שהוא יגובה בחוזה. ברוכה הבאה
והמון המון בהצלחה
אופס
זו הייתה צריכה להיות ללוהי

צוקה1

New member
בהצלחה נחזיק לך אצבעות

בוקר טוב לכולם
בהצלחה נחזיק לך אצבעות
והלוואי צוקה

מצב
הנושא נעול.
למעלה