הם מתחייבים לשני עובריםבוקר טוב לכולם,
יש לי מספר שאלות שלא נענו אשמח אם תעזרו לי. האם בפדיוס מקבלים הבטחה למספר ביציות והאם יש מצב שיש מספיק להחזרה שנייה אם צריך (נקווה שלא ) ? ומהו זמן ההמתנה מרגע ההתכתבות הראשונה עם המכון ? תודה ויום טוב
אני אנסהבוקר טוב לכולם,
יש לי מספר שאלות שלא נענו אשמח אם תעזרו לי. האם בפדיוס מקבלים הבטחה למספר ביציות והאם יש מצב שיש מספיק להחזרה שנייה אם צריך (נקווה שלא ) ? ומהו זמן ההמתנה מרגע ההתכתבות הראשונה עם המכון ? תודה ויום טוב
תודה רבה לך ולגלי על העזרה . עוד משאני אנסה
להשיב חלקית לגבי מה שאני יודעת. הבנתי שהיום הם מתחייבים לשני עוברים טובים, ול6 ביציות- כדאי לוודא עם המעודכנות יותר או איתם. לגבי החזרה שנייה- זה דווקא צריך להיות לדעתינושא לדיון כאן (אולי בשבועות הקרובים...). דווקא בגלל שההחזרות בחו"ל ולא חלים עליהם הכללים של הארץ. לדעתי, כדאי לשקול טוב טוב ולפני ההחזרה- כמה ביציות להחזיר. יש נטייה לחשוב שעדיף להחזיר יותר כדי להגדיל את הסיכויים. לי הוחזרו 4 עוברים יפים, נקלטו שלושה ועברנו הפחתה...(היום אני אמא לתאומים בני עשרה וחצי חודשים
) אני חושבת שבדיעבד (או יותר נכון- בפעם הבאה) לא אחזיר יותר משניים. אם הייתי עושה זאת- היו נשארים שני מוקפאים. אבל יש קצת לחץ מצד המכונים וגם מצד עצמנו להגדיל סיכויים... צריך לזכור שהפחתות כרוכות בסיכונים...ושהריון מרובה עוברים לא נחשב הצלחה רפואית, והוא בסיכון גדול יותר... מה שאני מנסה לומר הוא שהרבה פעמים כמות המוקפאים שנשארת (אם נשארת) תלויה גם בכמה מחזירים). אני רק רוצה לאזן ולציין את גלעדון המקסים של אריאלה 22 (איפה את????) שהיה הגיבור שהשתרש לבד מתוך ארבעה שהוחזרו- כך שלכל אחת מתאים משהו אחר...![]()
![]()
היי גרגרתודה רבה לך ולגלי על העזרה . עוד מש
האם היתה החלטה בפורום לאיזה מכון מומלץ ללכת ברוב קולות? המכון עם רופאים מקצועיים, יחס טוב, וסיכוי גבוהה להריון ( מלבד הנתונים שאני מגיעה ) עימם? ודבר נוסף האם יש יתרון למכונים שמתחייבים להחזרה שניה של מוקפאים ? או שעדיף ללכת רק על טריים ממילא? אגב אם תוכלנה לענות לי על זמני המתנה במכונים שהוזכרו הדבר יעזור לי מאוד. אני מעוניינת לעבור את התהליך בעוד חודשיים שלשה האם מומלץ כבר עכשיו ליצור קשר עם המכון שאחליט עליו על פי תשובותיכם. תודה רבה רבה רבה
היי גרגר
איןולא היתה החלטה בפורם על מכון מומלץ מהסיבה הפשוטה שכל אחת צריכה להחליט מה מתאים לה. יש מסלולים שהרופאים בארץ עושים עבורך את הסידורים מול המכון והם אלה שמבצעים את הטיפול בחו"ל לעומת מסלולים שכל ההתנהלות מבוצעת ע"י המטופלת. יש מסלולים שנותנים כמות יותר גדולה של ביציות ויש מסלולים שנותנים פחות אבל מחלקים לשתי נסיעות. אני יכולה להגיד לך בזהירות שיש 3 מסלולים פופולריים בפורום והם פדיוס, בני ציון, אסותא. זה לא אומר שהם המסלולים הטובים יותר. נוכל להמליץ לך מנסיוננו בלבד. עפ"י מחקרים שנערכו בחו"ל הסיכוייםם עומדים על 50% להחזרות טריים וזה כנראה מה שקורה בכל המכונים (הבדיקה היא שנתית ולא חודשית. בהצלחה בריזה
המון תודה,היי גרגר
איןולא היתה החלטה בפורם על מכון מומלץ מהסיבה הפשוטה שכל אחת צריכה להחליט מה מתאים לה. יש מסלולים שהרופאים בארץ עושים עבורך את הסידורים מול המכון והם אלה שמבצעים את הטיפול בחו"ל לעומת מסלולים שכל ההתנהלות מבוצעת ע"י המטופלת. יש מסלולים שנותנים כמות יותר גדולה של ביציות ויש מסלולים שנותנים פחות אבל מחלקים לשתי נסיעות. אני יכולה להגיד לך בזהירות שיש 3 מסלולים פופולריים בפורום והם פדיוס, בני ציון, אסותא. זה לא אומר שהם המסלולים הטובים יותר. נוכל להמליץ לך מנסיוננו בלבד. עפ"י מחקרים שנערכו בחו"ל הסיכוייםם עומדים על 50% להחזרות טריים וזה כנראה מה שקורה בכל המכונים (הבדיקה היא שנתית ולא חודשית. בהצלחה בריזה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.