בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם ../images/Emo98.gif

מישהו אמר לי פעם שאם אחשוב חם יהיה לי חם, אז אני כבר מצוידת במשקפי שמש..שזו התחלה, ונכון שעדיין קצת חשוך, אבל בשבילי זה בוקר כי פקחתי את העיניים ליום חדש. ולא סתם יום, יום חמישי שזה ממש היום הכי קרוב ליום שישי שזה היום שמתחיל את סוף השבוע שמביא איתו יום מנוחה שזה.... איך לומר, כבר הכי טוב שאפשר. ומה עושה את יום שישי יום טוב?.... זה היום שאנחנו עושות "סקס" בלי שום תרוץ של כאב ראש (בלי בקשות קוב..קיבלת הסבר מה זה...) זה היום שאנחנו מתכננים את הטיולים של השבת וזה היום שמכל המטבחים מופץ ריח בישולים הכי מגרע שאפשר וזה היום שאפשר לעשות את הדברים הכי לאט ובכייף שאפשר. אני עולה היום לירושלים עיר הקודש ומשרדי הממשלה, כי זה התפקיד שלי להביא כמה שיותר כסף מהאין כסף שיש לממשלה ורק המחשבה על השילוב הנוראי הזה של יום גשום והתחננות לכסף כבר עושה לי רע על הנשמה........(עבודה מצאתי לי..). וסבתא שלי היתה אומרת : טוב תמיד הולך יד ביד עם רע.....אוףףףףףףףף. תהיו טובים באשר הינכם, שיהיה לכולנו יום חמים.

קוב

New member
בוקר אור!

אחרי פתיחה כזו לא נשאר הרבה...אבל את יודעת בגילי אני שוכח הההההההההכל. צריכה עזרה שם באוצר? להפעיל איזה מאפיה? טיולים........... כן כבר חושב על זה מאתמול: חרמון, רמה, נגב עוד פעם אחת לפחות במשך החורף ו..... רק שיהיה יום שקט לכולנו.

בוקר אור...

אז אם חושבים שחם..לא ממש חם ומשקפי שמש ..לא עושות אור ולי הבוקר פעם ראשונה בחיים...לא היה קפה שחור! (מחדל רציני ) אז שותה נס קפה ( טפי.. יאכסה ) אתמול היתה לנו פה את ספיר שבעלה לא רוצה לתת לה לטייל.. את שרי...
האשה האולטימטיבית...( וכמה מפגרים מהעבודה שלה..) את קשתית שבדיוק חוגגת 23 חורפים. את שונית שבאה זרקה עקיצה וחזרה לפורום חוק המשפט..( אני חולה עליה למרות שפוחד ממנה ) ואת נטלי 323 חברה שלי החמודה שסלחה לי אתמול על התנהגות לא יפה במשך השבוע !!! מה יהיה היום? מה יהיה היום?

monimi

New member
שרי בקר נפלא../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif

אז ככה בימים שלא הצלחתי להכנס מכל מיני סיבות אני רואה שהספקת המון להתחתן (בראש וראשונה) לטייל (פלמחים) לעלות לירושליים ורק דבר אחד לא הספקת לעשות להרים לי טלפון להזמין לחתונה לפחות לכוס קפה דבר כ"כ פשוט אבל איך אומרים כשאוהבים הכל ניסלח הכל נימחל חחחחחחחחחחחח אז שיהיה לך בקר נפלא וטוב ושבירושלים יפתחו את הכיס ויאירו את פנייך כי מגיע לך אז שיהיה בקר ניפלא לכולם ושנדע רק שמחה להית..... אשה יקרה

שרי 43

New member
דברי הוצאו מהקשרם....:))))

התארסתי נשמה...עוד לא התחתנתי. כן, הייתי בפלמחים, אספתי כמה צדפים העפתי מבט על כמה טייסים ואכלתי כנפיים על האש. ואפילו הגשם לא הרתיע אותי מלעלות לירושלים. וגם אני אוהבת אותך

למעלה