בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם ../images/Emo96.gif

שיהיה לכולכם יום נפלא..שקט ורגוע . לילה טוב לי שוב חחחחח }{

בוקר טוב קראתי סיפור

והוא מתקשר להרבה דברים לחשיבה לחופש להמון זה או אולי קצת מצחיק אפילו קצת עצוב יש סביב המון המון ואשמח אולי פעם לשתף אתכם על החשיבה או המשמעות וכל אחת ואחד מאיתנו יכול לקחת את זה לאיזה מקום, למקומו שלה שלו ויש בו המון אז תשמעו: תקראו אדם זקן שכב על "ערש דווי" שלושת בניו שחיו בבתים שונים היו בני אדם עשירים מאד. כששמעו שאביהם גוסס, הם מיהרו למרשותיו. האב נשם את נשימותיו האחרונות . הבנים, שישבו לצד מיטתו, התחילו לדון כיצד לקחת את גופתו לבית הקברות . דאגתם לא היתה לאב, שהרי עוד כמה דקות הוא ינפח את נשמתו , הדאגה הייתה "שהוא ימות איך נעביר את גופתו"? הבן הצעיר הציע "הוא תמיד רצה לנסוע ברולס רויס, הוא השאיר הרבה כסף וגם לנו יש מספיק כסף, אין צורך שהוא ידכא עוד שאיפה תמימה זו. לפחות עלינו לשכור לו רולס רויס להובלת גופתו לבית הקברות , הוא לא זכה בזה בחיו, אבל לפחות במותו הוא יזכה לזה." הבן השני אמר:" אתה צעיר מדי, אינך מבין בעניני כספים זה בזבוז גמור. הוא מת, לא משנה לו כבר אם ניקח אותו ברולס רויס או בטנדר, הוא לא יוכל לדעת, אז למה לבזבז כסף לחינם? אני מציע שנוביל אותו בטנדר זול, זה ישרת את המטרה באותה היעילות, כי למתים זה הרי לא משנה." הבן השלישי אמר" אתם שניכם לא בוגרים למה לטרוח להביא טנדר? אני מציע שמחלקת התברואה של העיריה שלוקחת ללא תשלום כל מת, נוציא את גופתו לרחוב נשאיר אותה שם, בבוקר יבוא רכב העיריה , והם יקחו אותו חינם אין כסף, והוא גם יזכה לנסיעה חינם. מה זה בעצם משנה למת אם זה רכב עיריה או טנדר שכור או רולס רויס"? באותו הרגע פקח הזקן את עיניו ואמר" איפה הנעליים שלי"? הבנים תמהו " לשם מה אתה זקוק לנעליים? מה תעשה בנעליים, אתה עומד למות." הוא ענה:" אני עדיין חי ואולי עוד נותרו לי כמה רגעים לחיות ולנשום את נשימותי האחרונות,הביאו לי את הנעליים שלי, ואלך ברגל לבית הקברות." סתם רציתי לשתף אתכם למה שקראתי בספר,ומביא להמון מחשבה סביב תחשבו על זה מקווה ליום שקט ורגוע ליאור

שמים1

New member
בוקר טוב אני ליאור ../images/Emo39.gif

היה עצוב לי הסיפור עד מאוד. בנשימותיו האחרונות הוא לא רוצה טובות מאף אחד.. אפילו לא מבניו. שיהיה לך יום יפה.

בוקר טוב שמיים

זה אמנם סיפור עצוב , יש לי בו המון חומר למחשבה ,יש בו הרבה , יום טוב לך שמיים ואני יוצאת ליום עבודה ארוך מאד היום מסיימת ב 19:00 ליאור

בוקר טוב אני ליאור../images/Emo140.gif

הסיפור הזה מזכיר לי את המשפט " אבא יכול לפרנס עשרה בנים..ועשרה בנים לא יוכלו לפרנס אבא אחד " בחיים האמיתיים לצערינו ברוב המקרים זה קורה. וחבל... שיהיה לך יום נפלא מתוקה }{

ערב טוב בלונדה כל היום עבודה לי היי

אנשים צוברים כסף וכסף הופך להיות הכבלים שלהם אנשים משיגים יוקרה וזו הופכת להיות הכבלים שלהם ואז זה מה שקורה יש בו המון בסיפור הזה , אפילו ציניות והומור מצאתי בו הנעליים ההליכה ברגל הלא צריך טובות הכל מצאתי המון סמלים בסיפור הזה ולכן מצאתי את הרצון להביא אותו לפה ערב טוב ושקט ושיהייה רק טוב ואוהב ליאור

ליאור ערב טוב

עצוב הסיפור ומעורר המון מחשבות שיהיה לך המשך ערב מהנה... כמה שניתן

../images/Emo140.gifערב טוב גמלך חיה ב

החיים הם לא דבר מובן מאליו החיים מלאי מיסתורין , ואנחנו חיים , צריכים לחיות אותם ויש לנו זכות לחיות אותם, המון מחשבה המון בינה יש בסיפור העצוב הזה רק טוב ליאור

שמים1

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

בלונדה הלכה שלופן ....חחחחחחח שיהיה יום טוב לכולם , ושעבורי היום הזה יעבור מהר , אמן .

שמים ../images/Emo24.gif

התעוררתי מה"שלופן" חחחחחחחחח שיהיה לך יום מקסים יקרה שלי }{

טאKילה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif../images/Emo20.gif

שיהיה יום נעים רגוע

הAני

New member
בוקר טוב../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

מאחלת לכולם יום של בשורות טובות
ושקט בצפון
ואני לקחתי נשימה עמוקה והמועקה לא השתחררה עדיין ובינתיים עושה עצמי עסוקה משכיחה את מה שהלב מנסה לומר שאין מחר מנסה לחשוב בהגיון צרוף זה רק הגוף על הכל אפשר להתגבר וזה עובר מתי?

האני ../images/Emo24.gif

כולנו מחכים ומייחלים לשקט ורוגע. כל המצב הזה כבר נמאס. שיעבור הכל כמה שיותר מהר. ועם כמה שפחות הרוגים ופצועים. שנשמע רק בשורות טובות. אמן. תיהי חזקה..ושמרי על עצמך. שיהיה לך יום שקט ורגוע יקירתי }{

למעלה