בוקר טוב לכולם-

בוקר טוב לכולם-../images/Emo96.gif

בהמתנה------- חדר לידה טרס אומברה אסנטדן אפרנטה דה קמרטה דה פריר, דוספואס סינקו מינוט, וינו לה נרס אלדישו לאונו פרסונה: טו מוז'ר פריו קווטרו בבה, ווי לדישו יו למורה אן קריית ארבע. דוספואס דיאס מנוטוס וינו אותרה וס לה נרס, אילדישו לאוטרו אומברה, מזל טוב טו מוז'ר פריו אוצ'ו בבה, לדישו אל אומרה אני לא מאמין יו למורה א קריית שמונה. דוספואס דוס אורה וינו לנרס טרסרה , אי סטה מירנדו אל טרסרו אומברה סטו בורח, לגריטו לה נרס דקה סטה לברוח? לדישו אל אומרה יו למורה אן "אלפי מנשה".******* (יש שגיאות אשמח אם תתקנו- איך אומרים אני גר? לברוח ) תרגום שלושה אנשים עומדים מול דלת חדר היולדות, כעבור חמש דקות האחות יוצאת ופונה לאיש הראשון: "נולדה לך רביעיה!" והאיש עונה: "ווי, איזה קטע! אני גר בקריית - ארבע!" כעבור עשר יוצאת האחות ופונה לאיש השני: "מזל טוב, נולדה לך שמיניה!" והאיש עונה: "אני לא מאמין, אני גר בקריית שמונה!" כעבור שעתיים יוצאת האחות בפעם השלישית ורואה את האיש השלישי בורח. היא צועקת לו: "למה אתה בורח?" והוא צועק בחזרה: "אני גר באלפי - מנשה"

Sarika

New member
../images/Emo6.gifמסכניקו סספאנטו....

אני גר=יו מורו בורח=פויינדו

אסטרלו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהאם ברח דרך נתיב העשרה?

כלכבוד על הלאדינו

tsiporganeden

New member
איילה קודם כל כל הכבוד לעיראקית

כמוך לכתוב בלאדינו, עשר עכשיו אכתוב לך את זה בלאדינו תיקנית, ותראי במה שגית: טרס אומברס אסטאבאן אסנטאדוס אנפרנטה דה לה קאמארטה דה פריר. דספואס דה סינקו מינוטוס סאליו לה נארסה אי לה דישו אה לה פרימרה פרסונה, טו מוז'ר פאריו קואטרו בבס, ווי לה דישו יו מורו אן קריית ארבע, דספואס דה דייס מינוטוס סאליו לה נארסה אי לה דישו אה לה סגונדה פרסונה, טו מוז'ר פאריו אוצ'ו בבס, ווי לה דישו יו מורו אן קריית שמונה, דספואס דה דיס מינוטוס סאליו לה נאסה, אמה אל טרסר סה אסטאבה פויינדו, לה דמאנדו לה נארסה דקה טה אסטאס פויינדו? לה דישו יו מורו אן אלפי מנשה. חבל שאין קו תחתון הייתי מסמנת לך מילים ששגית בהן ותיקנתי לך, אגב גר - מורר, יו מורו - זה בהווה אני מתגורר. חחחחחחחחההההההההה

may55

New member
כל הכבוד לאילה על הסיפור ולפשריקה

על הכיבה מחדש אך ראיתי ששריקה תיקנה חלק מהמילים אך ניתן אולי להכניס לתוך סוגרים וכך התיקונים יבלטו

tsiporganeden

New member
מאי נו סה אספאנטו דה לוס קואטרו אי

דה לוס אוצ'ו, אמה "אלפי מנשה" נונקה אן מי וידה נו סינטי קה אונה מוז'ר פואדה פאריר טאנטו, טונטו דה מארידו- אסטו סה יאמה מרֵדו חחחהההה.

may55

New member
הוא יכול לשיר ילדים זה שמחה ../images/Emo6.gif

ילדים זה שמחה הברירה הטבעית מילים: יהושע סובול לחן: שלמה בר תביאו שניים תביאו שלושה תביאו ארבעה ילדים תקבלו שיכונים עם כניסה ומטבח ושני חדרים קטנים תביאו ארבעה תביאו חמישה תביאו ששה ילדים תקבלו הנאה וכבוד מקרובים אתם אוהבים ילדים ילדים זה שמחה ילדים זה ברכה ולכם יש לב של זהב כתוב בתורה אולי בגמרא לכו תשאלו את הרב תביאו ששה תביאו שבעה תביאו שמונה ילדים זאת לא בדיחה הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים תביאו תריסר ולמה לא חי? תביאו עשרים ילדים אלוהים כבר יתן הסעד גם כן מה שצריכים ילדים אלוהים הוא גדול קשה לו לסבול שאחד יקבל את הכל לאחד הוא דוחף כסף, כח וכיף ולכם הוא נותן ילדים

למעלה