בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif

אני באר שבעי ממוצעת <כן כן תתפלאו אין פה רק ערסים...> ורציתי להתייעץ איתכם לגבי מקומות שיהיה ניתן לקנות >>> פקס+צילום+מדפסת שתתחבר למחשב ובאמצעותו אוכל להשתמש ללימודי. כמו כך רציתי לבקש 'מכונה' כזו שלא זוללת הרבה דיו, ואם כן זוללת אז כבר שתיהיה זולה. אני יודעת שיש לי הרבסה בקשות ובטח שהניסוח שלי לא משהו, אבל אני לא מבינה בזה. אשמח אם תכוונו אותי שבוע טוב לכולם ואתם מוזמנים לבוא לקנות אצלנו צעצועים

Superdror

New member
אופיס דיפו.

לברר כמה עולים הראשים טרם הקנייה - מה התכולה שלהם ב-ml וכו'. מדפסת משולבת עם 4 ראשיים(3 צבעים + שחור) תהיה עדיפה על מדפסת משולבת עם 2 ראשים (שחור+ צבעוני שמכיל 3 צבעוני). במצב שבו יש 4 ראשים, מחליפים תמיד את הצבע שנגמר , לדוגמא - אצלי תמיד הכחול היה נגמר הרבה לפני הצהוב - מה שאומר, שהייתי צריך להחליף ראש רק בגלל שהצבע הכחול בו נגמר(מדפסת 2 ראשים). במדפסת עם 4 ראשים אני אדרש להחליף רק את הראש הכחול. כמובן, יותר ראשים = יותר כסף, עלות של ראש עם צבע בודד לפעמים זהה לעלות של ראש משולב ב-3 צבעים, אבל בטווח הארוך אני מניח שזה יותר חסכוני. תלוי כמה מדפיסים, יש מקרים שזה מאוד זניח. כמדומני הראשי דיו של EPSON זולים משמעותית מראשים של HP, אבל תוודאי זאת ואולי שווה לקנות מדפסת משולבת של EPSON, כל מקרה לגופו.

למעלה