בוקר טוב לכולם...

BaR 5

New member
בוקר טוב לכולם...../images/Emo70.gif

היום התעוררתי מאוחר כי היה לי לילה קשה <שונאת זבובים בחדר...
> ועד שקמתי אמרו לי שהיום אנחנו מתחילים ב-9
<הייתה לנו מסיבה שכבתית אתמול...> אזזזזזזז.... עכשיו יש לי מצברוח טוב וסתם נכנסתי כדי להגיב ולאחל לכולם שיהיה לכם בוקר טוב כמו שלי
<כי אין כמו לשמוע שביצפר מתחיל מאוחר..> אז זהו
ובוקר טוב... והנה תמונה של ג'נסן בחנות משקפיים ההיא כדי שהבוקר יהיה עוד יותר טוב <
>

בוקר טובב!

גם לי היום הייתה בעיה לקום כי גם לי אתמול עבר לילה קשה ועוד מה היותר משמח?? היום הולך אצלנו ככה: אנחנו מסיימים ב-11 וחצי ללמוד והשיעורים זה שעתיים ראשונות אקולוגיה ושעתיים שניות היסטוריה והיה לנו מבחן שעתיים באקולוגיה ובגלל שהמורה להסטוריה שתה מגן לכיתה אחרת שחררו אותנו ברבע לעשר!!!!!! איזה כיף להיות מוקדם בביתתת אחחחחח

Nitzan122

New member
בוקר (צהריים...) טוב../images/Emo70.gif

גם לי הייתה בעיה היום לקום בבוקר כי.... תאמת אין ממש סיבה אני פשוט שונאת לקום בבוקר
מה יותר טוב לישון
או שעתיים תנ"ך עם חנה היקרה
טוב לפחות הגיע סופהשבוע ואין מחר בצפר איזה כיף

באמת כיףףףףף ועוד תארי לך

שהבצפר שלנו מתחיל בשמונה ורבע ואני עולה על אוטובוס בשבע ועשרים וחמש!! יאממה זה סיוט! זה לא שאני גרה במושב ויש הסעות מוקדמות או משו פשוט אני מגיעה לבצפר מוקדם ועם שיעורים ולא עשיתי אז מעתיקים וחוץ מזה זה דרך ארוכה לבצפר ואין לי כח להגיע כולי מים לבצפר.... אוטובוס הכי נוח אבל השעה.... נוחה הרבה פחות..

Nitzan122

New member
באסה../images/Emo4.gif

אנחנו מתחילים או ברבע לשמונה או בשמונה וחצי אבל אניצריכה לצאת רק רבע שעה לפני זה... למה את לומדת במקום כל כך רחוק מהבית שלך?

זה באוטו עיר ובמרחק הליכה של

20 - 25 דקות הליכה ועכשיו אין לי כח בחום הזה אצלנו ללכת ולהגיע כולי מים לבצפר אז אני הולכת באוטובוס עם כמה חברות שלי...

BaR 5

New member
חחח.. מסכנה...

הביצפר שלי הוא במושבה שאני גרה בה ואני בקצה השני אז יש לנו תחנות איסוף להסעות.... התחנה הכי קרובה היא 3 דקות והנסיעה רבע שעה אז אני לא מתלוננת... אנחנו מתחילים בשמונה וחציייייי אז אני בתחנה ברבע לשמונה
אבל זה עדיין לא אומר שקל להתעורר בבוקר

חח התחנה שלי היא מתחת לבניין

שלי אני יכולה לראות אותה דרך הלון היא בול איך שאת יוצאת מהדלת של הבניין את כבר בתוך התחנה חח

BaR 5

New member
את גרה בבנין../images/Emo35.gif איפה את גרה בכלל../images/Emo35.gif

BaR 5

New member
חחחח..../images/Emo70.gif

ראיתי את התמונות האלה.. והוא כזה חמווווווווד
חחח... מאמי שלי

איזה כיף לנווווווווווווו

התחלנו היום בתשע ובגלל הבגרויות והמגנים אז המורה הייתה צריכה ללכת ושחררו אותנו ב- 11 וחצי...
לא אלוף?!

BaR 5

New member
יוווווווו דייי../images/Emo70.gif באמת כיף לך...../images/Emo3.gif

אני סיימתי ברבע ל-2 אחרי שעתיים היסטוריה, שעתיים מדעים, שעה מתמטיקה ושעה ערבית... יש יום יותר משעמם
אני גרה בגן-יבנה <לא נשמע מוכר נכון
..> את רואה כוכב-נולד
אנחנו תרמנו את עומרי...

חחחחחחחחחחחחחחחח

מסכנים איזה ימים משעממים יש לכם... אבל לנו במקופם תנ"כ ושעות מחנך שזה עם אותה המורה יש לנו חשבון ( בעעע 8-( ) כי הבן של המורה שלנו עבר תאונת דרכים אז היא איתו בבית חולים כל הזמן... החלמה מהירה

למעלה