בוקר טוב לכולם

turrican

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo6.gif

היי לכולם. מוזר שאף אחד לא שאל מדוע אין עדכון של שירים באתר. העדכון ידחה לימים הקרובים. מישהוא היה בהופעה של משינה בקיסריה? קראתי שהיה פיצוץ לגבות. איזה כיף שמשינה חזרו בגדול, אין ספק הלהקה מספר אחת בישראל כיום. טוב..חכו אני אשים שיר שיפתח לכם את הערב.

Ice machinE

New member
בוקר? טוב ../images/Emo6.gif ../images/Emo163.gif

אני שבוע הבא יהיה בהופעה
ולפי מה שהבנתי הם לא חזרו בגדול אלא חזרו רק להופעות כדי להרוויח עוד כסף וזהו. אבל הם עדיין להקה מס' 1 שהייתה בישראל.

turrican

New member
לאייסמשאשין לא נראה לי

הבוקר טוב היה בציניות כפי שאתה מכיר אותי. אבל נראה באמת שאנשים עוד לא התעוררו כאן לגבי משינה: אתה באמת חושב שזה רק שיקול כספי???? קשה לי להאמין שזה כך למרות שאני לא מכחיש שזה מניע עיקרי .

pimpf

New member
אפילו בחדשות אמרו את זה ../images/Emo13.gif

אתמול בערב... הם עשו חישוב מהיר, שמחיר כרטיס עולה 150 שקל, תכפיל את זה במקומות ישיבה, תכפיל במס' הופעות שהם מתכננים. יצא כמה מיליונים... חברי הלהקה מקבלים 50% מההוצאות ויצא שלפני מס כל אחד מהם מקבל בסביבות 270 אלף שקל. וזה רק מכמה הופעות בודדות...

adiville

New member
תכלס, חשבתי על זה......

דווקא עכשיו לעשות איחוד ? ברור שהמצב הכלכלי והרצון לעשות כסף היה שיקול די גדול שהביא להחלטה הסופית. אבל שיהיה להם לבריאות ובאמת אם יש פה להקה שמגיע לה להתקאמבק והרבה מאוד אנשים ייהנו מזה - זאת משינה. אז למה לא ? כולם מרוויחים. ושמעתי שההופעה היא שעתיים וחצי והיא מאוד טובה אז זה באמת שווה את הכסף. וואו ! שעתיים וחצי הופעה.....!!! אחד מהחבר'ה שעבד באירגון הבמה (אורות, תפאורה וסאונד) של אלפאוויל בארץ עובד עכשיו עם משינה אז הוא הציע לי לבוא לאחת ההופעות שלהם. יכול להיות שאני אסע איתו להופעה בים המלח.....נראה.

pimpf

New member
ברור... ואפשר גם להבין אותם...

אם הם עושים מזה ימבה כסף וכולם נהנים- אז למה לא...

למעלה