בוקר טוב לכולם שיהיה לכם אחלה יום לי הולך להיות יום עמוס מאוד בעבודה. לפחות אני לא אשתעמם אני
S sidi New member 14/2/02 #1 בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif שיהיה לכם אחלה יום לי הולך להיות יום עמוס מאוד בעבודה. לפחות אני לא אשתעמם אני
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif שיהיה לכם אחלה יום לי הולך להיות יום עמוס מאוד בעבודה. לפחות אני לא אשתעמם אני
@ @@ New member 14/2/02 #2 סידי, בוקר אור וחמיםםםםםם..... שיהיה לך אחלה יום שבעולם, ואני ממש מאוכזבת שלא תוכל להגיע במוצ"ש. באהבה ריקי
סידי, בוקר אור וחמיםםםםםם..... שיהיה לך אחלה יום שבעולם, ואני ממש מאוכזבת שלא תוכל להגיע במוצ"ש. באהבה ריקי
S shir23 New member 14/2/02 #3 בוקר מקסים שיהייה לכולם יום נפלא עם המון אהבה. אני מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו. פשוט קמתי בבוקר ואמרתי לעצמי: הנה הצלחת לעבור עוד יום!
בוקר מקסים שיהייה לכולם יום נפלא עם המון אהבה. אני מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו. פשוט קמתי בבוקר ואמרתי לעצמי: הנה הצלחת לעבור עוד יום!
@ @@ New member 14/2/02 #5 שירוששששששששש../images/Emo24.gif נשמה שלי, אני שמחה שעברת עוד יום בלי להתקשר. ישנת טוב?????? יום נפלא (נטול מחשבות עליו) באהבה ריקי
שירוששששששששש../images/Emo24.gif נשמה שלי, אני שמחה שעברת עוד יום בלי להתקשר. ישנת טוב?????? יום נפלא (נטול מחשבות עליו) באהבה ריקי
J jess ועוד New member 14/2/02 #4 בוקר טוב סידי כמה טוב שיש יום עמוס זה משכיח את כל השאר אני לעומתך יש לי יום קצר ואני מסיימת בשעה 13:00 ואז אני אלך לקנות לי בגדים (שזה עיסוק נפוץ אצל נשים) וזהו
בוקר טוב סידי כמה טוב שיש יום עמוס זה משכיח את כל השאר אני לעומתך יש לי יום קצר ואני מסיימת בשעה 13:00 ואז אני אלך לקנות לי בגדים (שזה עיסוק נפוץ אצל נשים) וזהו
R *rinat* New member 14/2/02 #6 סידי בוקר טוב גם לך!!!! שיהייה לך יום טוב למרות שהוא עמוס אבל לפחות תסיכי את הדעת אני בכל אופן מבלה את כל היום עם חבר שלי שלא ראיתי שלושה ימים כי הייתי בטיול שנתי ומאוד התגעגעתי אז בילוי נעים לכולם
סידי בוקר טוב גם לך!!!! שיהייה לך יום טוב למרות שהוא עמוס אבל לפחות תסיכי את הדעת אני בכל אופן מבלה את כל היום עם חבר שלי שלא ראיתי שלושה ימים כי הייתי בטיול שנתי ומאוד התגעגעתי אז בילוי נעים לכולם
נ נ ר ק י ס י New member 14/2/02 #7 בוקר\צהרים טובים סידי../images/Emo42.gif שייהיה לך יום מקסים נעים קל ומהיר!!!!!
M mariana New member 14/2/02 #8 קצת באיחור צהריים טובים לכולם ולך סידי, אתם מתחילים לעבוד בבוקר אבל אני הגעתי לעבודה עכשיו אז יום נפלא לכולכם. נשמות שלי אוהבת אתכם
קצת באיחור צהריים טובים לכולם ולך סידי, אתם מתחילים לעבוד בבוקר אבל אני הגעתי לעבודה עכשיו אז יום נפלא לכולכם. נשמות שלי אוהבת אתכם