בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

בשעה שניסיתי להכנס אתמול בערב, אפרת היתה בדרכה לשדה התעופה לא לפני שנפרדנו כמו שרק אנחנו יודעות. קודם קניות של הרגע האחרון ואחכ´ ישיבה בבית קפה/קונדטוריה על כוס קפה וסברינה שהיתה כל כך קפואה שאפילו קולות של הנאה בזמן אכילת הקצפת לא יכולנו להוציא. לא יכולנו שלא להתפוצץ מצחוק לנוכח העובדה שאיך שהועבר התפקיד הצלחתי לרשום הודעה אחת ומיד התנתקתי בלי יכולת לחזור שוב. מה שכן..התנחמנו בעובדה שאם וכאשר התופעה תחזור על עצמה בצורה רצופה תמיד יש את קוב בסביבה
יקרה שלי - אני יודעת שגם אצל דרור לא תוותרי על הצצה בפורום. על כן, אאחל לך שוב נסיעה טובה וכייפית, ד"ש חם לדרור ואנדי, תשמרי על עצמך. ולכולנו - אני רוצה לקוות שנמשיך לשמור על כבוד אנשי החדר ונמנע מהודעות בסגנון ההודעות שמחקה אפרת. שיהיה לנו יום אחלה

חן.

New member
שבוע טוב לכולם ונסיעה טובה לאפרת

ולשרי המנהלת - בהצלחה.... שיהיה לך נעים מענין ומהנה לנהל כאן את בית הקפה, (שגם "סטארבקס" לא יוכל לו), אין כמוהו, והוא פתוח כל שעות היממה, בסבר פנים מזמין לכל האושפיזין, ללא כחל ושרק, בזמנים של נועם שובע וצחוק וגם בעיתות הדחק... (אי אפשר לקשט - האיקונים לא נפתחים...)

חן.

New member
שבוע טוב לכולם ונסיעה טובה לאפרת

ולשרי המנהלת - בהצלחה.... שיהיה לך נעים מענין ומהנה לנהל כאן את בית הקפה, (שגם "סטארבקס" לא יוכל לו), אין כמוהו, והוא פתוח כל שעות היממה, בסבר פנים מזמין לכל האושפיזין, ללא כחל ושרק, בזמנים של נועם שובע וצחוק וגם בעיתות הדחק... (אי אפשר לקשט - האיקונים לא נפתחים...)

שרי 43

New member
חנצו..

תודה על הברכות מתוקה. נכון, האיקונים האלה תמיד לא נפתחים כשצריך אותם את מוזמנת ליותר מכוס קפה ומשפט :))..זה כי אני יודעת שאת יכולה

הקשתית*

New member
ויהי בוקר ויהי ערב...../images/Emo9.gif

אז אחרי נסיונות כושלים וחוזרים להפרד מאפרת בפורום, הבנתי , שאין כמו "בזק"
ואם לא באינטרנט מזל שהסללוארי לא נתקע ויש קליטה בשדה התעופה... אז שמחתי , שהצלחתי לתפוס אותך לפני העלייה למטוס ולאחל לכן נסיעה טובה והעיקר להגיע ולחזור ב"שלום". אני מקווה ,ומאמינה שברגעים אלו נחתתן בשלום וברגשות מעורבים לפגוש שוב מחדש ולמלא את המאגרים ,שהתרוקנו מעט...מחדש בדרור בנך.אז חבקי,אמצי ונשקי כמה שיותר,כמו שאת יודעת ואוהבת . וחוץ מזה אל דאגה ,קרן פה שומרת על שאר גוזלייך ושרי , אנחנו כבר נדאג לשגע אותה...נכון קוב? יש לנו משימה וחודש...אני חושבת שיספיק לנו,נכון??? ומקווה,שנתעסק כולנו בדברים משמחים ולא מעצבנים וקטנוניים, כמו שראו עיני לאחרונה והזכירו נשכחות לא נעימות. אנא ממכם אל תרדו לרמה ,שכזו , זה לא אופייני לבאי/באות החדר. אז שרי....שיהיה לך אחלה של כייף איתנו... אנחנו כבר נדאג לזה...

למעלה