בוקר טוב לכולם!

Joy107

New member
בוקר טוב לכולם!../images/Emo42.gif

תמונה קטנה כדי לעשות לכם טוב על הלב... שיהיה יום נפלא!

Nasnei

New member
ערב טוב!

אחלה פורום! לא ידעתי שהוא קיים בכלל! מה כולם פה ארגנטינים?

skooby

New member
ככה..

חלק מאתנו ארגנטנאים חלק הם ילדין של ארגנטאין
חלק הם בני זוג, חלק פשוט אוהבים את ארגנטינה וזהו
ברוך הבא
מריאלה

Matanhirsch

New member
אני בן של ארגנטינאי..

והייתי בארגנטינה כמה פעמים..חח זה פורום ממש נחמד..

hagith1

New member
ואני ....נולדתי פה, אבל אני חולה

על ארגנטינה ועל האנשים הנפלאים החיים בה...

yoelmati

New member
יש פה גם כאלה שגרים בארגנטינה?

בפורום אני מתכוון... יום טוב לכולם.

yoelmati

New member
באמת? איפה?

אני שואל כי אני בעצמי חי ולומד בקורדובה. ובהזדמנות זו רציתי גם להגיד שלום לכולם, כי זה באמת פורום נחמד. יואל

yoelmati

New member
רפואה...

לומד רפואה כאן, גם כי אני חולה על העיר הזו, גם כי זו אחלה אוניברסיטה וגם מסיבות כלכליות כמובן (הרבה הרבה יותר זול כאן מכל הבחינות ואת זה כולכם יודעים). אגב, "מה פתאום שם" זו שאלה ששואלים אותי הרבה... אם רק הייתם יודעים באיזו סביבת לימודים מדובר... אנחנו כבר 3 ישראלים-ארגנטינאים פה אגב. שבת שלום לכולם. יואל

גרי רשף

New member
נשמע שווה ומזכיר לי שיר

ההיכרות הראשונית שלי עם הפולקלור הארגנטינאי הייתה ממספר קטן של תקליטים שהיו להורים, ובינהם של להקה מקורדובה בשם Los del Suquia שבזכות שיריהם הלכתי בביקורי לפני ארבע עשרה שנים לחפש את המקומות המוזכרים בהם. אחד היפים שבהם- De Alberdi - מספר על רובע אלברדי ועל בית הספר לרפואה. מכיר במקרה?

yoelmati

New member
את הלהקה לא, את השכונה כן

באלברדי נמצא ה-HOSPITAL DE CLINICAS, ובו/לידו הפקולטה לרפואה. אבל לפני 14 שנה אני משער שזה היה מקום הרבה יותר סימפטי מאשר מה שזה היום...

yoelmati

New member
קצת על אלברדי...

השכונה (או יותר נכון יהיה לקרוא לאלברדי "רובע") אינה ממש מסוכנת. אני בעצמי גרתי שם בשנה שעברה. חוץ מכמה שודים פה ושם, למרות שבמרכז אלברדי נמצא הסניף הראשי של המשטרה (כן, מה לעשות, זו עדיין ארגנטינה בסופו של דבר), אין איזושהי דאגה או חשש להסתובב שם. מה שדי מבאס הוא המראה של האיזור - אם להיות עדין, זה לא האיזור הכי מטופח בקורדובה. פעם זה היה "רובע הסטודנטים לרפואה", ובטח גם לזה התיייחס אותו שיר שעליו דיברת. היום חוץ ממלון "שרתון קורדובה" ועוד קניון ענק לידו, אין הרבה מה לעשות באלברדי שלא קשור לרפואה. ואם כבר, באותה הזדמנות - חג שמח לכולם!

למעלה