בוקר טוב לכולם

mory001

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

מקווה שהגוזלית שלי תגיע, ונוכל סוף סוף לחגוג יחד איתה את יום הולדתה ה-18. המתנות כבר ארוזות, הברכות כבר כתובות, העוגה והנרות מוכנים - רק שתגיע
אתמול בישלתי ואפיתי עד אמצע הלילה, היום נשאר לי לאפות עוד עוגה וחלות מתוקות (המשפחה מוזמנת ליום ההולדת), ולחכות בקוצר רוח לצלצול הטלפון שלה. שתהיה שבת נהדרת ושקטה, לכל אלה שיוצאים, וכמובן גם לאלה שלא. שבת שלום.

אשד4

New member
שבת נפלאה לכולם.

מי יתן וההתחממות תהיה רק במזג האויר...
שבת נפלאה לאלה שבבית ולאלה הנשארים לעמוד על המשמרת... אצלינו הבן סוגר שבת...אבל... בא ביום ראשון לרגילה...

שבת שלום לכל הילדים וההורים../images/Emo24.gif

אתמול בערב קיטרתי לבן שהוא מוכרח לספר לי משהוא פיקנטי כי התותחנים והצנחנים עושים פה ימבה רעש יחד עם הנ"חלאויים... ורק אני פה מהנדסה קרבית וגם אני רוצה לעשות גלים. אז הוא אמר ( ואישר לי לספר) שהראו להם את הנשק האישי הצה"לי החדש "תבורון" דיבר עליו בכאלו סטריוטיפים שאני לא מעיזה בכלל לחזור על דבריו.. עוד יחשדו בבן שלי שהוא מאוהב במתכות. הקיצר... זה כמו עם הבדיחה הזו: ילד בוא נלך לראות איך אחרים אוכלים גלידה.

י רדן

New member
בוקר נפלא ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב ויום נפלא לכל חברי וחברות הפורום מאחלת לכולנו שבת נעימה .. לחיילים ולחיילות.. שסוגריםש שבת.. לאלה שכבר הגיעו לשבת... ולאלה שיגיעו.... תהנו מהימים היפים שלפנינו תתחממו בחום השמש.. הנאה לכולנו..

י רדן

New member
מעוז יקרה,, יש כאן נציגות מעוד

חיילות...חיל אויר למשל, גולני, ועוד רבים וטובים... כך שאת לא לבד.. ובטח עוד יגיעו ויתגייסו חברה להנדסה קרבית...

paulika

New member
בוקר טוב עולם, מה שלום כולם...../images/Emo42.gif

היום הוא מגיע, אחרי שבועיים ויש לי
בלב.

עוד שלושה ימים...

גיוס להנדסה קרבית ואולי כבר לא אהיה לבד מהנדסה פה... ירדן אני יודעת שיש פה עוד חילות. וברור שהם טובים.

../images/Emo39.gifלחיילים ושבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

הבן מגיע בעוד כמה שעות אחרי שבוע קשה מאוד באימונים. אחיו החייל לאחר שבוע בצלילות (באימונים לא קלים) נוסע לבלות קצת בצפון(מרכז). אצלנו הכל צפון. והבת הגיע לביקור שבת. לכולם, שבת נעימה ונינוחה עם הילדים

oshiko

New member
שבוע טוב

אני כרגיל מצטרף במוצ"ש, עם חוויות מבית הכנסת ... כמו שכתבתי פעם, אני מהעצלנים שהולכים למניין של 9 בבוקר (וגם לזה אני דואג לאחר קצת ...). המניין אצלנו מניין של צעירים, ביניהם רבים שמשרתים בצבא. השבת היה בסיום התפילה קידוש לכבוד שנים מהם. אחד השתחרר משירות בפלס"ר גולני. השני סיים מסלול במגלן. גם הבן שלי סיים מסלול, אבל בגלל שהוא בא לשם פחות ממני, לא הספקנו להתארגן על הקידוש המשותף. לא נורא, עשינו לו כבוד בבית. את המגלנצ'יק הוא פוגש באי-שם איפה שכל היחידות האלה מרוכזות עכשיו - גם הבן של אשד, אם אני לא טועה. הבן חוזר לשם מחר. מתפלל שיחזרו לשיגרה ולבסיס הקבוע כמה שיותר מהר.

הבן שלך באי שם של המגלנציק?

אם כן,וגם אם לא שם שישמור על עצמו ויחזור בשלום.

oshiko

New member
אכן

כמעט כל המיוחדים שמעורבים בלחץ האחרון על הג'יהאד. נקווה שהמבצע ימשיך להיות מוצלח, שלא יהיו יותר נפגעים, וכולם יחזרו בשלום לבסיסיהם הקבועים.

אימשל2

New member
גם לטרוני הצנחנים נתנו להריח פלאפל

ואח"כ הסבירו להם שהם יצטרכו לחכות עוד הרבה זמן עד שיוכלו לאכול.

אימשל2

New member
הראשונים שיקבלו את התבור

תפעילי הגיון פשוט ותצליחי להגיע למסקנה מי אלה יהיו. מסתבר שלא הצנחנים בגדודים...

manifesto

New member
בקשר לתבור

אמרו לנו שאנחנו(גבעתי) וגולני נקבל אותו ראשונים(ציינו גם זמנים אבל לא יודע אם מותר להגיד או לא..) בכל מקרה המפקד שלנו אמר "גם לי אמרו שיביאו תבור" והוא משתחרר עוד 4 חודש אז :).....

למעלה