כה"ככככככככככככככ
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 24/11/05 #25 כה"ככככככככככככככ../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif
ג ג ב ש ו ש New member 23/11/05 #6 צהריים טובים לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif חזרתי מבצפר לפני שעה ומשהו.. יותר מאוחר אסיפת הורים שיהיה לי בהצלחה חחח המשך יום מהנה
צהריים טובים לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif חזרתי מבצפר לפני שעה ומשהו.. יותר מאוחר אסיפת הורים שיהיה לי בהצלחה חחח המשך יום מהנה
ה הדסי מתה על אגמי New member 23/11/05 #20 כע בסוף היא היתה../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif היתה לי תחושה כזאת
A a b u y a New member 23/11/05 #18 ערב../images/Emo29.gif טוב ובוקר../images/Emo42.gif טוב לאלה שיקראו את זה מחר בבוקר
א אייללוש New member 24/11/05 #27 איך עב טוב זה ערב רע../images/Emo7.gifהפסדתי לא הי הייתי פה הייתי בסניף בני עקביא והפסדתייייייייייייייייי משהו הקליט משהו
איך עב טוב זה ערב רע../images/Emo7.gifהפסדתי לא הי הייתי פה הייתי בסניף בני עקביא והפסדתייייייייייייייייי משהו הקליט משהו
נ נויוש חולה על מאיה New member 24/11/05 #28 לילה טוב לכולם !! אני עכשיו עפה לישון מחר בוחן בהיסטוריה ולשון בעע מצטערת שאין לי זמן להגיב פשוט אני עמוסה בוקר טוב לקוראים את זה בבוקר !!
לילה טוב לכולם !! אני עכשיו עפה לישון מחר בוחן בהיסטוריה ולשון בעע מצטערת שאין לי זמן להגיב פשוט אני עמוסה בוקר טוב לקוראים את זה בבוקר !!
נ נויוש חולה על מאיה New member 24/11/05 #37 תודהההה !! עברתי את המבחן בלשון תודה לאללללללל מה שכן-דחו לנו את היסטוריה לשבוע הבא תודה לאל