בוקר-טוב לכולם

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
בוקר-טוב לכולם../images/Emo42.gif

מקווה שיהיה לכולנו יום נעים
יש לי רשימה שארגנתי ביום ה',מוסדות גדולים שצריך לשלוח אליהם פקסים ,את כל הרשימה ארגנתי דרך הטלפונים הרבים שבררתי בעזרתה הרבה של בתי שלוקחת הכל בקטנה
... אממה? אין לי פקס בבית , מי שמוכן לשלוח פקס או 2 מוזמן לשלוח אלי את כתובתו או למייל שלי ואשלח אליו את המסמך שצריך לשלוח וגם את מספר הפקס. מבטיחה לכתוב תודות בסוף
אגב, מי מכם מתכוון להגיע ביום שני מלבדי למפגש פורום? התשובות שלכם מאוד חשובות לי מפני שנפל עלי קורס באותו יום ואני דוחה אותו בשביל להכיר את כולכם , אז... בקטנה אמרתי
?
שלכם...

חייםלוי

Member
מנהל
אין בעיה. תשלחי לאימייל שלי את

הפקסים שאת רוצה ואני אשלח אותם.

ufo11

New member
אחח... בוקר מצויין לכולם:))))))))

איזה משחק ענק!!!! פשוט ענק!!!! עשינו מהאיטלקים ספגטי מושלם עם רוטב משהו משהו:))) חבל על הזמן... מה שלומכם? הכל בסדר? ישנתי היום כמו דוב וקמתי מאוחר... שיהיה יום נעים ומקסים:)) בוקר טוב למותק שלי, נשיקות וחיבוקים:)

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!../images/Emo141.gif

בפרוס השבוע החדש שבא עלינו לטובה אני רוצה לאחל לכל בית ישראל באשר הוא שבוע מלא שקט ושלווה בטחון בריאות אחווה ועזרה לזולת תמר.

Blueberry Kiss

New member
מפגש פורום ביום שני?

מחר? מתי? איפה? למה וכמה? פספסתי כנראה את ההודעה!! (אם הפרטים לא פורסמו על גבי הפורום אז שלחי לי בבקשה למסרים). אני לא יודעת אם נוכל לבוא...אבל אם מושי רוצה אני אבוא בכיף!!! (למרות שלמושי יש משהו מחר אז אני לא יודעת אם הוא יכול).

qt1

New member
מותק היי../images/Emo25.gif 10.5

כתוב בלוח הארועים של הפורום , תבדקי שם , אם אני לא טועה זה התאריך בשעה 17.30 קינג ג'ורג' משרדי אי"ל ואח"כ נלך לאיזה בית קפה לשבת בכייף... השאלה מי יודע בוודאות שהוא מגיע , אחרת אנל'א יודעת מה לעשות עם הקורס החד פעמי הזה , חבל לי סתם לשלם, זו הפעם השניה שאני מפספסת...
בטח שתבואי עם מושי , ושמושי יבוא... לא ככה?

qt1

New member
../images/Emo142.gifאירוחים בפורום../images/Emo142.gif

אני מזמינה אתכם לכתוב איזה אורחים הייתם רוצים לארח בפורום שלנו
כמובן שכל אורח שיגיע לכאן לא יהיה רק "שלנו" בערב בו הוא יתארח כאן מפני שנהוג לפרסם כל ארוח בכל הפורומים של תפוז ויש אם אינני טועה 1000
. יש לנו כבר אורח מתחום הזוגיות שיבוא לענות על שאלותינו , כמובן שבערב של ארוח , לא חייבים להשתמש בניק הרגיל , אפשר להכנס כאורחים- אני מקווה שהאפשרות של כתיבה כאורחים עדיין קיימת, לא בדקתי. כמו-כן יש לנו אורח מתחום הרפואה המשלימה -כנ"ל לגבי הארוח הזה מבחינת אנונימיות שלכם , אינכם מחוייבים לכתוב בניק הרגיל. כל רעיון שלכם יתקבל בברכה ואני אפנה למנהלים ע"מ לבדוק אם הם מעוניינים להתארח ... מה שמעניין אתכם , אני אקח את זה הלאה , הכוונה היא לארח כמה שיותר לקבל כמה שיותר תשובות לדברים שלא ידועים לנו , גם לתזונה (אני בגישושים), קחו בחשבון את העובדה שנוירולוג שיסכים להתארח כאן בהתנדבות קשה למצוא , כל אחד ואחת מכם יותר ממוזמן לפנות לאפילפטולוג שלו ולהזמין אותו להתארח כאן , לי אין אפילפטולוג עד יוני , נסו , אולי תצליחו... שיהיה לכולנו בהצלחה...

Blueberry Kiss

New member
קיוטי אין אפשרות של כתיבה כאורח

בפורום הזה, אבל יש בפורומים אחרים , אז את יכולה לבקש מההנהלה שתאפשר את זה גם כאן.

qt1

New member
מותק שאלתי בהנהלה מה עושים../images/Emo13.gif

אני מניחה שהעניין פתיר... איפה מושי? ד"ש...

ufo11

New member
הנה מושי:))) אני כאן:)))

מה נשמע? הכל בסדר? אני מאוד מקווה שאוכל לבוא למפגש פורום... אבל אני לא יכול להבטיח ואני מקוה שנוכל לבוא:)

ספיר 11

New member
הצעתי היא

ראשית אפילפטולוג או נוירולוג נראה לי די נדוש מפאת העובדה שכולנו מחבורים בצורה זו או אחרת למומחים הנ"ל, אם כי לא אסתיר את שמחתי באם יתאפשר לנוירולוג או אפילפטולוג להגיע.
אני דווקא חשבתי על כיוון אחר לגמרי. אם ישנו איש מקצוע היכול לענות לנו בכל הקשור לדרכי התמודדות עם המחלה,אנו כהורים של אפילפטים,אחים של אפילפטים או אפילו סבא וסבתא מוצאים עצמנו לא אחת מתקשים בהתמודדות עם המחלה של בין המשפחה,אם מסיבות נפשיות ואם מסיבות פסיכולוגיות גרידא,בעלי ואני מוצאים עצמנו מדי פעם שלא במתכוון מתווכחים ואף נוטים לרוגז בדרכי ההתמודדות,לעיתים הוא חושב אחרת ממני ולהפך דבר שמוביל לוויכוחים מיותרים,אשמח אם יגיע איש מקצוע שיכול לייעץ לנו כמשפחה בכל הקשור לדרכי התמודדות.

qt1

New member
אוקיי ספיר רעיון טוב - יטופל !

עוד רעיונות? חיבוק.

qt1

New member
ספיר- טופל , מותק כנסי רגע../images/Emo26.gif

יש לנו פסיכולוג שיתארח בקרוב
תודה על הרעיון ספיר
מותק, הפניתי את שאלתך להנהלה וביום האירוח של הסקסולוג תהיה אפשרות של כתיבה כאורח , יתכן שבכל ארוח זה יתאפשר. כל רעיונות נוספים שיש לכם יתקבלו בברכה... בינתיים אני עדיין מחפשת לנו אורחים , מקווה שעוד השבוע תתארח אצלנו אורחת חביבה מאוד. ברגע שיהיה תאום סופי תהיה כאן הודעה. המשך יום נעים

qt1

New member
מותק היי התשובה קלה מאוד...

גם חולי אפילפסיה מקיימים יחסי מין , לחלקם בעקבות נטילת התרופות יכולות לצוץ בעיות וגם בלי שום קשר לתרופות נשים וגברים כאחת! מאוד קשה להשיג ארוח של מומחה בפורום ,את יכולה לסמוך עלי שלא רק שיתארחו כאן הטובים ביותר אלא שניתן יהיה בכל הארוחים לכתוב כאורחים. וכך הפרטיות של כולנו תישמר. חיבוק ותודה על השאלה הכנה.

למעלה